2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

2 buçuk saattir öyt çalışıyorum. öğrenme öğretme modellerini bitirdim.

kafam allak bullak oldu, glaser miş, keller miş... şu sınav bitsin inşallah hepsine böyle yapıcam :33:

bugün sadece ölçmeden geçerlik ve güvenirliğe baktım.
bi de öğrenmeden 56 soru çözdüm.
okulda kaloriferler yanmıyo kaç gündür..
sonunda üşütmüşüm her tarafım ağrıyo. :2: :14:

ya dove,bir tane matematk kitabı almştın adı neydi?

karekök yayınları, matematik sıfır, canım :34:
bana çok iyi geldi, bi incele istersen ;) tavsiye ederimm.....

OyleBirGecerZamanKi
bugün sadece ölçmeden geçerlik ve güvenirliğe baktım.
bi de öğrenmeden 56 soru çözdüm.
okulda kaloriferler yanmıyo kaç gündür..
sonunda üşütmüşüm her tarafım ağrıyo.

geçmiş olsun cnm :70:, bu aralar herkes grip oluyor, bende de var bi kırgınlık...

Selam kızlar ya bakıyorum hep ben yokken hareketli burası ben varken kimse yok...
Kıskandım ama yani:19: Ben dün sadece ölçmeden soru çözdüm,formüllere baka baka çözdüm tabi ama napim başlarda bunun olması normal di mi?yine de yapamadığım biiiiiirsürü sorum var.Buraya hangi birini yazıp koyabilirim ki?
Bu arada Hull ile ilgili mevzu olmuş,gerçi açıklamışsınız kimlerden nelerden olduğunu.Dün deneme çözeyim derken çıktı karşıma. Biyolojik yoksunluk dürtüyü çıkarır vs.diyen kim diye, tabi yapamadım ama ihtiyaç 2011 de meraklısına kısmında anlatmışlar bu adamı,sonradan hatırladım.Gelişimde filan da bir sürü başka başka kuramlar,isimler vardı hiçbirine önem vermemiş olmalıyım ki aklımda kalmamış ama Yargının sorularını çözerken hep karışma çıkıyorlar.
Umarım sınavda böyle cinsler çıkmaz.
Neyse çok uzattım,bugün misafir vardı hiiiç çalışmadım,biraz karışık soru çözeyim. Kolay gelsin hepinize....

selam kızlar....
ben bugün ÖYT yi bitirdim!! inanamıyorum 1 ayda bitti, ne hızzzz di mi :52:
Allahım çok şükür yarabbim :81:

güya ÖYT den sonra ÖLÇMEYİ de bitirecektim nerdeeeeeeeeeee :36:
neyse işte, yarın gece ankaraya gidiyorum, elimdeki yaprak testleri çözüp evde bırakıcam.

ÖLÇME konusunda sanırım yardımcı olabilirim fstklkurabye, ben lisedeyken bu dersi veren hocam o kadar alanında iyi bi hocaydı ki.. bende onun üniversite notları var. üni.de de ben bu dersi o notlar sayesinde geçtim. formüller vs. çok güzel açıklanıyor..
bu sayfaya da yazarım notlarımın önemli kısımlarını.
ama önce ankaraya dönüp şu dersi benim de çalışmam lazım :34: belki farklıdır kpss deki içerik...

sbl59 saat 4 de ne işin var internette :53:

uykularım kaçıyor yatağa yatıyorum ama dön o tarafa dön bu tarafa yok:( biraz çalışırım diyorum.odamda sadece trt radyo çekiyor. pc açmayayım diye telefondan dinliyorum (ama sadece matematik çözerken) olmadı hızımı alamayıp birde buraya takılıyorum bir bakıyorum sabah olmuş işte böyle DOVE... nasıl yaparım nasıl ederim bilemiyorum yıllardır bunaldım sınav sınav sınav....
içimi dökmüş oldum kusura bakmayın ama çoooookkkk bunaldım......

uykularım kaçıyor yatağa yatıyorum ama dön o tarafa dön bu tarafa yok:( biraz çalışırım diyorum.odamda sadece trt radyo çekiyor. pc açmayayım diye telefondan dinliyorum (ama sadece matematik çözerken) olmadı hızımı alamayıp birde buraya takılıyorum bir bakıyorum sabah olmuş işte böyle DOVE... nasıl yaparım nasıl ederim bilemiyorum yıllardır bunaldım sınav sınav sınav....
içimi dökmüş oldum kusura bakmayın ama çoooookkkk bunaldım......

haklısın, en zor senin durumun.. Allah bu yıl kurtulmak nasip etsin... sizin taban puanı kaç oluyor? ne kadar alman gerek?

Back
X