- Konu Sahibi hayalperesttt
ben de proğram yaptım ama uyacak adam isterr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de proğram yaptım ama uyacak adam isterr[/QUOT
canım aslında en büyük sorun o bu yüzden de burdan birbirimizi motive eder gaza geliriz diye öneriler sunduk...
çok teşekkür ederim canımöyle programlara uymak çok zorr
bir de herkesin eksikleri aynı olmaz
obgzk cnm geçmiş olsunn![]()
çok teşekkür ederim dafnemtemmuziki dediğin gibi zor olucak hepimiz için tek dileğim seneye atanmış olmak herkese iyi çalışmalar...
obgzk yeni farkettim çok geçmiş olsun....
bence bir topik açalım öncelikle "atanmak isteyen öğretmenlerin takımı" gibi ortak karar bir isimde. sonra katılmak isteyenler öncelikle kendini tanıtsın. ne mezunu kaçıncı girişi nasıl hazırlanıyor. sayıya göre grup oluşturabiliriz. eğer kalabalık olursak ikişerli eşleşip birbirimizi takipte edebiliriz. herkez eşinden sorumlu olur ama herkes hakkında fikrini belirtebilir.herkes kendi planını yapar ama günlük çalıştığı konuyu ve çözdüğü soru sayısını paylaşır.
ortak noktamız isee haftada yada iki haftada bir deneme sınamı yapalım artık ortak karar veririiz ve kaç netimiz var paylaşır birinci ikinci üçüncü seçeriz. ne dersiniz ?
marta kadar planlayıp bir an önce başlayalım herkes fikrini söylesin?
başka bi topik açmaya gerek varmı ki,burdanda devam edebiliriz...
aslında deneme sınavı çok iyi olur,hatta ortak yayından deneme sınavı yapsak dahamı iyi olur ki
aynı soruları çözmüş oluruz,ama zor bir fikir igib.herkeste ayın olması lazım
herkes kendine göre planın yapar,burda paylaşır,nelere uyabildiğini nelere uyamadığını da paylaşır
:))
zamanllı çalılşmayı bende sevmem,1saat çalış 15dk ara gibi
aslında sınavları öyle yapsak çok iyi olur,yapamadıklarımızı paylaşırız,çok yararlı olur
kimlerde hangi yayınların denemeleri var,hangisi çoksa,olmayanlarda ona göre alabilir mesela :26:
ben burdan devam edelim derimArkadaşım;ister buradan ister farklı topikten görüşelim,birbirimize faydası olur
selam dove tuhaf zamanlar geçirdim şu sıra..selam herkese...
kaç gündür yokum bi kişi de aaa bi dove vardı noldu öldü mü kaldı mı dememiş
Plan işi olabilir, yalnız ben plana göre asla çalışamam. yani saat 5 te yemek, 6 da matematik 7 de türkçe gibi çalışamıyorum.
AMA konu konu çalışabilirim mesela
Bugün Tarihten Orta Asya Türklerini çalışıcam dersem onu çalışırım.
ama günde 6 saat çalışıcam vs. gibi olaylar bana uymaz..
deneme sınavları fikrini çok sevdim. aynı yayının denemesini aynı zamanda çözüp sonra tartışma olanağımız olsa keşke... (biraz uçuk bi fikir oldu ama)
:))
zamanllı çalılşmayı bende sevmem,1saat çalış 15dk ara gibi
aslında sınavları öyle yapsak çok iyi olur,yapamadıklarımızı paylaşırız,çok yararlı olur
kimlerde hangi yayınların denemeleri var,hangisi çoksa,olmayanlarda ona göre alabilir mesela :26:
ya da aynı denemelere sahip olanlar gruplaşabilir..
ben daha hiç 2011 e ait deneme almadım. eğer sizlerde neler var öğrenirsem ona göre alırım![]()
ben burdan devam edelim derim
ama tertemiz bir sayfa açalım derseniz ona da varım![]()
selam dove tuhaf zamanlar geçirdim şu sıra..
yeni toparlandım her anlamda
o yüzden pek aktif olamadım yoksa seni unutmak mümkün mü![]()
ben de deneme almadım hiç..genelde netten indiriyodum zaten.
netten indirdiğimiz denemeleri de paylaşıp çözebiliriz ve aynı yayınları da alabiliriz.
Hmmm netten indirmek çok mantıklı !!!
o zaman aynı denemeyi buradan duyurup indiririz. bi gün belirleriz mesela her pazartesi o denemenin sonuçlarını paylaşırız.
3. soruyu yapamadım 8. soruyu açıklar mısınız vs. diye yazarız. sonra da anlatanlar olurböylece ortak sınavlarda sıralamamızdan, yanlış yaptığımız sorulara kadar fikir sahibi oluruz. bu fikir bana mantıklı geldi. soruların standart sapmasını falan da hesaplarım ben bu gazla
![]()
hay maşallah dove
bence denemelere başlamak için tarih belirleyelim.
şu an konularda ileri olan var geride olan var onu nasıl yapıcaz? :26:
evet ya.. mesela ben daha ölçmeyi bitirmedim. bi de program geliştirme kaldı. ama daha ileride ya da geride olanlar olabilir..
bence 7 mart pazartesi derim. o zamana kadar bitirenler olabilir. bitiremeyenler de kendilerini konuları bitene kadar çalıştıkları yerlerden değerlendirirler.
çalışanlar var aramızda, çocuğu olanlar vs. var, o yüzden bence nisan sonuna kadar haftada 1 deneme yapalım. sonrasına bakarız.
evet 7 mart mantıklı ben uyarım.
ölçmeyi bitirdim rehberliğe başladım program da duruyo benim ama bitiririm o zamana kadar.
haftada 1 deneme de mantıklı sonra arttırırız sayıyı![]()