2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

dafnem teşekkür ederim.
datanın tarih ve coğrafya soru bankalarını alıyım o zaman.
eğitimden de yediiklim ve uzmanın yaprak testlerini alıcam sanırım :26:

rica ederim canım umarım sende memnun kalırsın tarih için ayrıca uzman öğreten soru bankasını aldım onuda beğendim çözümlü anlatımı var

rica ederim canım umarım sende memnun kalırsın tarih için ayrıca uzman öğreten soru bankasını aldım onuda beğendim çözümlü anlatımı var

o bende de var canım tarih benim için sıkıntı biraz..
o yüzden almıştım.
işe yarıyo bence de :13:

selam kızlar:16: hasta olanlara geçmiş olsun, yeni gelenler hoşgeldiniz:16:

kızlar dün ihtiyacın tg 4. denemesini çözdüm çok güzel bir sınavdı, bugn de dershane hocamız, ''bu sınavı saklayın ve konuları işledikçe tekrar bakın,kpss formatına en yakın sınavdı, çok kalteli soruları vardı'' dedi. tarayıcı olsa taratır paylaşırdım ama yok malesef:50: eğer netten bulabilirseniz çözmekte yarar var derim:31:

ha şimdi ha biraz sonra ha çay içiyim ha kahve içiyim derken koskoca günü bitirdim resmen:47:bir türlü adapte olamadım kızlar geçmişin yorgunluğu mu var anlamadım ama bana bi türlü istek gelmiyo. son bir ay da telaşla geçicek,sınavdan bir hafta sonra nişanım var daha ben de tık yok,çok kızıyorum kendime:47::47::47::47::47::47:

selam kızlar:16: hasta olanlara geçmiş olsun, yeni gelenler hoşgeldiniz:16:

kızlar dün ihtiyacın tg 4. denemesini çözdüm çok güzel bir sınavdı, bugn de dershane hocamız, ''bu sınavı saklayın ve konuları işledikçe tekrar bakın,kpss formatına en yakın sınavdı, çok kalteli soruları vardı'' dedi. tarayıcı olsa taratır paylaşırdım ama yok malesef:50: eğer netten bulabilirseniz çözmekte yarar var derim:31:

siyahincim sanırım dediğin denemeyi buldum sadece eğitim di mi?
ekstra 4 diyor bu mu acaba?:26:

hoşgeldin canım aynı branştanız benimde 5 sene oldu nerden mezunsun ayrıca dersane ve kitap durumun nedir yzarsan yönderip yardımcı olmaya çalışırız

dove ve sbl59 hoşgeldiniz yoktunuz kaç gündür sbl59 geçmiş olsun

obgz maşallah çok güzel çalışmıssın

kızlar çok güzel birliktelik oluştu ne karar alınırsa uygulamak isterim deneme indirme benim içinde uygun hepinize iyi çalışmalar..

Çok saol cnm, Ç.kale mezunuyum.Henüz daha kararsızım bu sınav için,neden? Bi atama filan yapılsa eşimi bırakıp gidemem ve gitsem onunda benle gelme şansı yok işi yüzünden.NAPICAM?puff yardım yardım lütfen

Çok saol cnm, Ç.kale mezunuyum.Henüz daha kararsızım bu sınav için,neden? Bi atama filan yapılsa eşimi bırakıp gidemem ve gitsem onunda benle gelme şansı yok işi yüzünden.NAPICAM?puff yardım yardım lütfen

canım karamsar düşünme bende atanırsam eşimi bırakıp gidicem çoğu arkadaşım bu durumda yalnız değiliz ama atandıktan sonraki rahatlıcaz o güzellikleri düşün sınava 4 ay kaldı hemen çalışmalara başlamalısın canım bu yıl 72 puanla kapandı resim ağustosta çok alım olucağı söyleniyor daha yüksek alırsak eşlerimize yakın yerler bile olabilir

hoşgeldin canım aynı branştanız benimde 5 sene oldu nerden mezunsun ayrıca dersane ve kitap durumun nedir yzarsan yönderip yardımcı olmaya çalışırız

dove ve sbl59 hoşgeldiniz yoktunuz kaç gündür sbl59 geçmiş olsun

obgz maşallah çok güzel çalışmıssın

kızlar çok güzel birliktelik oluştu ne karar alınırsa uygulamak isterim deneme indirme benim içinde uygun hepinize iyi çalışmalar..
teşekkür ederim.

kızlar elimde birçok deneme var 2011 tg ler özellikle bri arkadasta yargının gecen yılki denemelerinden vermişti.biraz da benim havuzumdan derken bayağı bir soru eder ama ne şekilde ve nasıl ulaştıracağım size?
bir de tam iyileşemedim:( şiddetli baş ağrısı var. offfff bir an önce masamın başına geçmek istiyorum.
mail veriliyor mu bilmiyorum ya da dosya paylaşımı falan olur mu acaba?

kızlar elimde birçok deneme var 2011 tg ler özellikle bri arkadasta yargının gecen yılki denemelerinden vermişti.biraz da benim havuzumdan derken bayağı bir soru eder ama ne şekilde ve nasıl ulaştıracağım size?
bir de tam iyileşemedim:( şiddetli baş ağrısı var. offfff bir an önce masamın başına geçmek istiyorum.

çok geçmiş olsuunnn:16:

bende de var canım o zaman eldekilerden çözeriz sırayla.
dosya paylaşım siteleri var ya hani dosya tc,hotfile gibi.
onlara yükleyip linki buraya ekleriz buraya eklemek yasaksa özel msj atarız.
baya da kolaymış yüklemesi denedim de şimdi :66:

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.
2011 basımı bişeyler almayı düşünüyorum.
sizce hangisini alıyım?

Data KPSS Data Serisi: Tarih Soru Bankası - 2011
Data KPSS 2011 Tarih Konu Anlatımlı (A'dan Z'ye)

Datanın tarihi iyi diye duymuştum konu anlatımlı mı alıyım sadece soru bankası mı?
:26:

Akıllı Adam KPSS Tarih Yaprak Test 2011
Akıllı Adam KPSS Coğrafya Yaprak Test 2011 bu akıllı adamı çözen var mı nasıl acaba?

eğitim için de;
Yediiklim Eğitim Yayıncılık - KPSS Eğitim Bilimleri Çek Kopart Y.T. (2011)
Fem Akedemi - KPSS Eğitim Bilimleri Çözümlü Soru Bankası - 2011
Uzman Kariyer KPSS 2011 Eğitim Bilimleri Yaprak Testleri
Uzman Kariyer KPSS Eğitim Bilimleri Soru Bankası 2011 Baskı
Hacettepe Birikim KPSS 2011 Eğitim Bilimleri Çek Kopart Yaprak Test
Yediiklim Eğitim Yayıncılık - KPSS Eğitim Bilimleri S.B. Modüler Set (2011)
Data KPSS Eğitim Bilimleri Çek Kopar Yaprak Test 2011
Güvender Yayınları - KPSS Eğitim Bilimleri Konu Testi - 2011

bunları düşündüm.iki tane seçicem içlerinden.sizce hangisi?

Yediiklim Eğitim Yayıncılık - KPSS Eğitim Bilimleri Çek Kopart Y.T. (2011)
Data KPSS 2011 Tarih Konu Anlatımlı (A'dan Z'ye)
:34:
bunları al derim ben. çözmedim ama bakmıştım kitapçıda.
yediiklimden başka eğitim kaynağn yoksa seç yediiklimi.
soru çeşidi olur

bugün ales çıkmış sorular kitabı aldım.
ama çalışmalarımı bi sıraya koymam lazım işte.

matematikten çok boşladım, hala rasyonel sayılardayım :26: hem ales için çalışırken Kpss ye de çalışmış olurum.
Yüksek lisans da düşünmeye başladım, üstüne para verseler istemem derdim ama bi giricem. en az 85 falan almam lazım bi şansım olması için.
Hacettepe Odtü gibi yerlere başvurmuycam, almazlar beni :1: gözüm küçük üniversitelerde :34:

Back
X