2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

maddi olarak ihtiyacın yoksa ben bırak derim.
kendim öyle karar vermiştim bırakmaya.
ben de dersaneye gitmiyorum ama gitmediğim için çevre baskısı oluyor:26:

taksitlerim kredi katı borcum var ama bıraksam bırakırım.
beni engelleyen öğrencileri yarı yolda bırakmak istememem..
elimden geleni yapıcam artık napıyım :26:

taksitlerim kredi katı borcum var ama bıraksam bırakırım.
beni engelleyen öğrencileri yarı yolda bırakmak istememem..
elimden geleni yapıcam artık napıyım :26:

bırakmak zor oluyor tabi..

2. deneme sınavında (yediiklim) eğitim sorularından 17. sorunun cevabı B yazıyor, E yazması gerekmiyor mu?

maslowun kendini gerçekleştiren insan özelliklerinden birinde bu yazıyor:
"Bilinçli olarak görenek dışı olmamakla birlikte,
özkültürün içselleştirilmesine direniş" ne demek istiyor? tam anlamadım

merhaba kızlar
çalışmalar nasıl gidiyor bakalım
benim bu anayasa ile başım dertte :14:
bu dersi sevmenin bi yolu varmı acaba
çıldırmak üzereyim :52:

bugün canım hiç çalışmak istemedi
bıraktım ,kendime ayırdım bugünü

merhaba kızlar

sürekli okuyorum anayasayı arklasından sorusunu çözüyorum ama 2 gün geçince aynı:) elde var sıfırrrr.....

merhaba kızlar

canım aslında en kolay derstir yani kesin bilgi var yorum gerektirmiyor benim sınavda 1 yanlışım çıkmıştı yazarak çalışmanı önerebilirim

maslowun kendini gerçekleştiren insan özelliklerinden birinde bu yazıyor:
"Bilinçli olarak görenek dışı olmamakla birlikte,
özkültürün içselleştirilmesine direniş" ne demek istiyor? tam anlamadım

Burada bireyin bilinçli olarak gelenek göreneklerinden uzaklaşmadığını ancak böyle bir uzaklaşmanın varolduğunu ve kendi kültürününü özümsemeye direndiğini belirtiyor yani sıkısıkıya kendi kültürüne bağlanmamaya çalışıyor birey bilmem anlatabildi mi ama (=

canım benim gk derslerine ilgim var sanırım sevmekle ilgili bişey az yanlışım çıkar hep buna karşın ne kadar ders alsam da mat.sevmediğim için olmuyor sanırım sır bu:27:

gerçekten sevmek ve içsel güdülenmek çok önemli:61:

Burada bireyin bilinçli olarak gelenek göreneklerinden uzaklaşmadığını ancak böyle bir uzaklaşmanın varolduğunu ve kendi kültürününü özümsemeye direndiğini belirtiyor yani sıkısıkıya kendi kültürüne bağlanmamaya çalışıyor birey bilmem anlatabildi mi ama (=

açıklayan biri çıktı sonunda :) tşk ederim, anladım:40:

bırakmak zor oluyor tabi..

2. deneme sınavında (yediiklim) eğitim sorularından 17. sorunun cevabı B yazıyor, E yazması gerekmiyor mu?

Ben de tam bunu yazmaya niyetliydim ki senin yazını gördüm.
Bence de E şıkkı olması gerekiyor, üstelik açıklamasında da onu anlatmış.

Ben de tam bunu yazmaya niyetliydim ki senin yazını gördüm.
Bence de E şıkkı olması gerekiyor, üstelik açıklamasında da onu anlatmış.

:23: E yazması gerekli bence de. ben E yapmıştım cevapta onu açıklamış, benim bu yanlışı yaptığımı nerden biliyor dedim hatta :)

ben de depresyona girdim resmen sürekli kazanamıcam modundayım:14:
ama şu an şoktayım 2011 yediiklim tg 4 çözdüm bu saate kadar ve gk gy den 86 net yaptım :53::53: ama oldukça kolay bir sınavdı vatandaşlık hariç onu hiç sevmiyorum:47: ama yine de bu net mucize benim için:61:
tabi yine de bu psikolojiden kurtulamıyorum sınava şu kadar kaldı diye gün sayıyorum resmen, deneyimli arkadaşlar nasıl başettiniz bu panikle:26:

Canım tebirk ederim seni :65: Çok iyi bir net şu an için :nazar::nazar: ve o net bana rüya gibi geliyor, matematiğin iyi mi ve dee bu başarınızın sırrı nedir?:34:

KPDS başvurusu yaptım ben de.. Allahım ya hangisine çalışacağımı şaşırmış durumdayım :50::26:
Allah kolaylık versin canım,hepsinin üstesinden gelirsin inş.

kızlar çoook uzun zamandır yoktum gerçi yokluğum pek farkedilmemiş:(:14: ama neyse herkes kendi yağında kavruluyor...havalar güzellleşmeye başladı veee çalışma azmi giderek düşüyor.planlara uyuyorum desem yalan olur eskisinden daah az vakit ayırabiliyorum.çalıştıklarımı da unutmuşum zaten:( :14:
arasıra bende bu seferde olmayacak diye kendimi yiyip bitiriyorum:( deneme yüklerim ben isterseniz hangi yayın istiyorsunuz?

Yokluğunu farkettik olur mu hiç öyle şey.Daha sık uğra ama...Galiba hepimiz senin gibiyiz, bi kurtulsak şu psikolojiden.. Deneme de çok iyi olur. Temmuziki'nin dediği gibi çözümlü olursa çok çok iyi olur. :61:

kimler dershaneye gidiyodu burda? ben gitmiyorum
dershanesiz olmaz diye bir şey var mı?

Ben de gitmiyorum, arkadaşlarım dersane önemli değil, önemli olan senin çalışman diyor ama matematikte bir bilene danışamamak kötü oluyor benim için.:59:

Ben de gitmiyorum, arkadaşlarım dersane önemli değil, önemli olan senin çalışman diyor ama matematikte bir bilene danışamamak kötü oluyor benim için.:59:

tek sıkıntı matematik ve vatandaşlık:26: nette ztn bir sürü video var izlenebilir

Evet ben de E yapmıştım, umarım doğrudur, bir doğru da bir doğrudur di mi ama :34:

1 doğru 1 doğrudur tabi damlaya damlaya göl olur:31:

Son düzenleme:
Kimse uğramıyor mu buraya, herkes harıl harıl çalışıyor galiba
Ben de bugün biraz tarihe baktım,matematik bakayım diyorum biraz da...
Kolay gelsin herkese..

Back
X