2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

Arkadaşlar ben bu haziran atamasında tercih yapacağım. Ama puanım berbat olduğu için hiç umudum yok. Size (eğer bilen varsa) sormak istediğim, okulları neye göre seçeceğim. Geçen sene çalıştığım okuldaki arkadaş okul bazında puanlar yayınlanıyor Ösym'nin sitesinde demişti. Bende baktım tabanın çok üstünde alım yapılıyor. Mesela taban 70'se alım 75 oluyor. Ben tercihte bu yüksek puanlı okulları yazsam bile ölü tercih mi olacak? 26'yı açmak istemiyorum. Evliyim. Ama böylede şansım sıfır gibi.:25:

Evet ben de mezun arkadaşlarımdan biliyorum taban puanı düşük belirliyorlar ama tam taban puanında alım yapmıyorlar 5-10 puan üstü alım oluyor,,yani taban puanlar sadece tercih sayfasını görmeye yarıyor 26 yı açmazsan ölü tercih yapmış olcaksın yabi bu durumda inşallah atanırsın ya hocam nediyim

Hatta şimdi baktım sayfa bile açılmıyor bana. Yani tam taban puandayım hatta 65.075 ama sayfa açılmıyor. Neymiş efendim belirlenen taban puanın altındaymışım. Üzüldüm ama ne yapalım.Bari sayfayı gösterselerdi. Ben zaten biliyodum olmayacağını.:58:

meb sayfasında sorun vardı bana da puan yetersiz gösterdi ki yetiyor bir an panikledim noluyor diye yeni düzeltmişler galiba şimdi açılıyor heryer

Kızlar ne alemdesiniz?
Nasıl gidiyor çalışmalar?
Benim pek fark yok.
Mat. olmayınca gk.gy de bi ilerleme de olmuyor zaten...:59:
Pek umutlu değilim açıkçası...

Son düzenleme:
meb sayfasında sorun vardı bana da puan yetersiz gösterdi ki yetiyor bir an panikledim noluyor diye yeni düzeltmişler galiba şimdi açılıyor heryer

Evet benimde açıldı yaptım tercihleri. Ama umut sıfır. Yine çalışmaya devam ediyorum. Benimde matematik yok. Eğitim 103'e çıkardım artık. O konuda umutluyum. Ama matematiksiz nasıl olacak endişeliyim. Türkçeyi fullesem bile vatandaşlıktan batarım gibi geliyor. Neyse çalışmaya devam edeyim ben :49::18:

merhaba kızlar.
branşım türkçe. puan 80. haziran ataması kaçtı. ama o kadar hırslıyım ki, bu sınavda her iki bölümden en az 100 net hedefim var. zaten 3. girişim olacak. konulara aşinayım. tarih 3 günde bitti. sorularıyla beraber. çalışmaya başlayalı çok olmadı ama kendime güvenim tam.

siz neler yapıyorsunuz?

merhaba,
burada kimsenin motivasyonu kalmadı galiba,maşallah hedeflerine ulaşırsın inş,tarihi 3günde bitirmek kolay değil demek ki bilgilerini hatırlıyorsun hala,ne güzel
bende tarihe bakıyorum bu günlerde,kurtuluş savaşını bitirdim,testlerle desteklemeye çalışıyorum çok çabuk unutuyorum çünkü,branşım sayısal olduğundan sanırım :26:

buraya pek kimse uğramaz oldu. sınav yaklaşıyor umutsuzluk hakim. heyecan stres vs. bugünler zor geçiyor :44:

buralar çok boş kalmış benimde stresim iyice arttı düzgün çalışamıyorum ayrıca şu atamalar beynimi fazlasıyla yordu:37:görsel sanatlardan sıra gelmiyor:43: teknoloji tasarım için kaldırılmış hakkımızı geri verdiler ama resmen skandal yaşanıyo orta malı yapmışlar dersi:59: bizim yan branşımız ama o kadar çok alakasız ders varkı atanma şansımız 0 olmuş sekreter ,beslenme ve muhasebeci bile bizden önce atanma şansı var derse sinir harbi yaşıyorum kaç gündü:36::36::36:r yine de şansımı denemeye karar verdim liste oluşturmak başvurmak bile çok zormuş inş. şu sınav güzel geçerde hepimiz iyi yerlere atanırız...

Ben buraya yazmayalı epey zaman oldu sanırım.
Öyle bir kaptırdım ki kendimi hayatın koşturmacasına,yetişemiyorum hiçbir şeye.
Zaten zor zamanlar geçirip duruyorum ya neyse.
Çok fazla stres ve heyecan yaptım.
Çalışıyorum ama yetmiyor bence.
Kafamda planlarım varken uykum geliyor yorgun düşüyorum uyuyup kalıyorum.
Sonra kendime sinir oluyorum.
Yediiklimin denemelerini aldım 1.sini çözdüm fena değildi.
Bir de birlik yayınlarının eğitim denemeleri vardı atanmış bir arkadaşım zor ama bi dene diye vermişti.
Onlar da fena değil.
İnşallah daha da iyi olacak,çabalıyorum.
Havalar da ısındı insanın çalışası da gelmiyor.
Neyse kızlar kendinize iyi bakın,kolay gelsin...
Bol ümitli,şevkli günler diliyorum hepinize...

çalışıyorum boşlamıyorum anladığımıda düşünüyorum ama netlerim neden yükselmiyor:25::25: matematikde yapıyorum az çok kendimi çok şartlandırıyorum bu sene illa olsun diye çok stres yapıyorum herkesin gözü üzerimde arkadaş akraba öğretmen offff off
en nefret ettiğim şeyde millete izahat vermek :47::47:

benim geçen sene öyle olmuştu,eğitim kursuna başlamıştım netlerim düştü,öyle böyle değil baya yani.
şimdi yine düşük eğitim netlerim,yerleştirme dönemi mi oluyor anlamıyorum,diğerleri coğrafya tarih artıyor ama eğitim düşüyor :44:

şu tarihte türk-islam devletleri çok zor çalışıyorum okuyorum yine karışıyor :27:

bende biraz daha konu bitireyim soru bankası-deneme almayı düşünüyorum

ya arkadaşlar,teknoloji tasarıma benim bölümüm de başvurabiliyor,benim puanım düşük gerçi ama yinede kafamı karıştırıyor,700küsür alım var ama bir sürü bölüm de var alandışı tercih yapabilen,yani sıra gelmesi çok zor.
fakat olur da gelirse :44: benim bölümden de pek alım yok,haziran atamalarında 2 kişi var sadece...
temmuzda da 10bin kişi olacakmış sanırım,çalışıyorum ama ne için bilmiyorum hedef yok ki?? :19:

ya arkadaşlar,teknoloji tasarıma benim bölümüm de başvurabiliyor,benim puanım düşük gerçi ama yinede kafamı karıştırıyor,700küsür alım var ama bir sürü bölüm de var alandışı tercih yapabilen,yani sıra gelmesi çok zor.
fakat olur da gelirse :44: benim bölümden de pek alım yok,haziran atamalarında 2 kişi var sadece...
temmuzda da 10bin kişi olacakmış sanırım,çalışıyorum ama ne için bilmiyorum hedef yok ki?? :19:

canım bende bugün başvurdum puanım düşük kendi alanımdan gelmiyo ama t.tas. dan çok branş var olucak gibi de değil şans..meb de birsürü insan vardı yüksek branşlı onların yanında utandım yani küçücük puanımla işlemleri yapan adamda tek.tas. öğretmeniymiş söylenip duruyodu alakasız branşları doldurdular diye...2 kişide çok azmış yaa branşın neydi ki ve puanın kaç civarıydı..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,
ben de bu aralar başladım çalışmaya. tarih coğrafya bitti. eğitime ise şöyle bir bakmıştım önceden (zaten çoğunu hatırlıyorum ancak soru çözmem gerek) ben kendime güveniyorum ama bu atamalara güvenmiyorum.(o kadar şansızlık yaşadım ki, olayın bende bitmediği anladım artık)

canım bende bugün başvurdum puanım düşük kendi alanımdan gelmiyo ama t.tas. dan çok branş var olucak gibi de değil şans..meb de birsürü insan vardı yüksek branşlı onların yanında utandım yani küçücük puanımla işlemleri yapan adamda tek.tas. öğretmeniymiş söylenip duruyodu alakasız branşları doldurdular diye...2 kişide çok azmış yaa branşın neydi ki ve puanın kaç civarıydı..

ya evet işte yorumları da okuyorum netten,taban 80-85 olur yazılmış hep...ayrıca alakasız bazı bölümler de var ama olması gereken bölümlerden bazıları da nihayet olmuş yani..benim makine ressamlığı,geçen seen kadrolar açıklandığında 1 kişi olarak görünüyordu,bu yüzden pek ağırlık vermemiştim derslere konulara,tercih zamanında bir açıklandı 14 kişi oldu,geçen sene de 78 den kapattı bizim bölüm :26:

Zaman ve FEM in denemelerini çözmenizi öneririm hem kaliteli hem de isabet oranı yüksek,,yargı da güzel almak isterseniz ihtyaç biraz basit ama yine de almak isterseniz iyi tabi ki,, başarılar umarım atanacak puana ulaşırsınız ...

merhaba,
burada kimsenin motivasyonu kalmadı galiba,maşallah hedeflerine ulaşırsın inş,tarihi 3günde bitirmek kolay değil demek ki bilgilerini hatırlıyorsun hala,ne güzel
bende tarihe bakıyorum bu günlerde,kurtuluş savaşını bitirdim,testlerle desteklemeye çalışıyorum çok çabuk unutuyorum çünkü,branşım sayısal olduğundan sanırım :26:

merhaba kızlar.
ücretli çalıştığım için bu dört gün tatil. matematiğe başlayıp bitirmeyi hedefliyorum.
artık anne adayıyım ve bu sene atanamama lüksüm yok:( artık düzenimi kurmak zorundayım. o yüzden hırslıyım. kafamı başka şeylere takmıyorum.
en çok dikkat ettiğim şey soru çözmek. ve daha önemlisi, yanlış yaptığım soruyla ilgili konuyu tekrar okumak.
ben şimdiye kadar konuları hiç bitirememiştim. tembellikten...şimdi su gibi gidiyor. hızlı okumak ve tabi okuduğunu anlamak önemli.
branşım türkçe puan 80. haziranı kaçırdım. baraj 81:( olsun benim hedefim derece:)):65:

Back
X