- Konu Sahibi hayalperesttt
- #1.521
Evet benimde açıldı yaptım tercihleri. Ama umut sıfır. Yine çalışmaya devam ediyorum. Benimde matematik yok. Eğitim 103'e çıkardım artık. O konuda umutluyum. Ama matematiksiz nasıl olacak endişeliyim. Türkçeyi fullesem bile vatandaşlıktan batarım gibi geliyor. Neyse çalışmaya devam edeyim ben:18:
kızlar, bir konuya dikkat çekmek istiyorum. matematikle ilgili. ben daha matematikte problemlere bile gelememiştim. ilkokuldan beri mat fobisi vardı. "nasılsa yapamam. niye çalışayım" diyordum. bu sene 5. sınıfların sınıf öğretmeniyim. olasılık bile var müfredatta. geometri, çember, ne ararsanız. inanın korkacak bir şey yokmuş. çocuklara anlatmak için önceden bakmadım bile konulara. belkki de ilkokul kitabında en basit şekliyle anlattığı içindir. onlara anlatan ben olunca, "en bunları biliyorum demek ki, bilmem lazım" dedim. kabus bitti. işte 4 günde tekrar yapacağım. pazartesi haber veririm bitti mi diye:)
korkmayın. artık 5. sınıf bebeleri bile yapıyor kpss matematiği. benim veletler inanmadı. kpss kitabını açtım, kesir, yaş, faiz, tüm problemler aynı.