- Konu Sahibi hayalperesttt
- #2.321
bu sene cok calıstım olmadı tekrar calısmaya hıc ıstegım yok yıne hayal kırıklıgı yasamaktan korkuyorum Allah yardımcımız olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Dove...Sana ne zamandır yazayım diyorum ama kısmet olmadı bir türlü...
Burdan yazayım...
Öncelikle nişanın hayırlı olsun canım. Mutluluklar diliyorum.
Doğudaki karışıklığı, öğretmenleri duydukça aklıma geliyorsun.
Allah yardımcın olsun canım, umarım en kısa zamanda durulur bu olaylar.
Ama tüm bunların yanında atanmanın ve nişanlılığının tadını çıkar diyorum.
Çünkü biz hala umutsuzca bekliyoruz:97:
canımmm dualarınızı eksik etmeyin. bazen ben de korkuyorum. özellikle şu kaçırılmalar olduğunda...
meb de bir şekilde görev almış arkadaşlarım yardımınıza ihtiyacım var. ben hiç anlayamıyorum bu milli eğitim işlerini. bana bi rehber öğretmen vermeleri gerekiyormuş ama vermediler. zaten benden deneyimli ing. öğretmeni de yok. yıllık planları bi şekilde hallettim. bir de sınıfım var sınıf rehber öğretmeniyim, bi tek sınıf başkanı seçtim şimdiye kadar, ne yapıcam başka onu da anlatan yok.
okul Allaha emanet. 4. haftaya giriyoruz ama daha sınıf defteri yok, sınıf listesi yok, yoklama alınmıyor. müdür çocuklar ne kadar geç gelirse gelsin derse alın dedi. okula zaten hepsi başka kıyafetle geliyorkocaman kocaman erkek öğrenciler 3 kişi oturuyolar sırada.
ingilizce de bize hep bilgisayarlı eğitim vermemiz şeklinde öğrettiler ama bakın ne oldu? sınıflarda Priz yok :)
ayy bilmiyorum kızlar..
bi de ben bu eğitim programlarını, yönetmelikleri vs. nereden edinebilirim?
off Allahım delirmezsem iyidir :)
canımmm dualarınızı eksik etmeyin. bazen ben de korkuyorum. özellikle şu kaçırılmalar olduğunda...
meb de bir şekilde görev almış arkadaşlarım yardımınıza ihtiyacım var. ben hiç anlayamıyorum bu milli eğitim işlerini. bana bi rehber öğretmen vermeleri gerekiyormuş ama vermediler. zaten benden deneyimli ing. öğretmeni de yok. yıllık planları bi şekilde hallettim. bir de sınıfım var sınıf rehber öğretmeniyim, bi tek sınıf başkanı seçtim şimdiye kadar, ne yapıcam başka onu da anlatan yok.
okul Allaha emanet. 4. haftaya giriyoruz ama daha sınıf defteri yok, sınıf listesi yok, yoklama alınmıyor. müdür çocuklar ne kadar geç gelirse gelsin derse alın dedi. okula zaten hepsi başka kıyafetle geliyorkocaman kocaman erkek öğrenciler 3 kişi oturuyolar sırada.
ingilizce de bize hep bilgisayarlı eğitim vermemiz şeklinde öğrettiler ama bakın ne oldu? sınıflarda Priz yok :)
ayy bilmiyorum kızlar..
bi de ben bu eğitim programlarını, yönetmelikleri vs. nereden edinebilirim?
off Allahım delirmezsem iyidir :)
Yok canım ebruyaÇok ilgiliydim bir daha fırsat bulamam belki dedim. Ya zaten ancak merkezde çalışabilirdim ama bazı arkadaşlarımınki bile olmadı. Karışık biraz....Zaten bu sene de olmazsa başka çarem yok çalışıcam
bu yıl her başvuran çağırılmadı malesef. evde kalan çok oldu
ebru güzel bi hobiymiş cnm. nasıl gidiyor?
Elimin ayarını tutturabilsem güzel olacak inşallah![]()
Ben biraz heyecanlı bir tipim o da sakinlik, sabır istiyor...
Geçinmeye çalışıyoruz![]()
ne güzel ama içe döner insan manevi bi havası vardır. bi yandan da ney çalacak[/QUOT
Kurstakiler daha çok pop taklıyorama ben de ney taraftarıyım
O dinginlikte, huzurla yapacaksın ebruyu değil mi ama
ne güzel ama içe döner insan manevi bi havası vardır. bi yandan da ney çalacak[/QUOT
Kurstakiler daha çok pop taklıyorama ben de ney taraftarıyım
O dinginlikte, huzurla yapacaksın ebruyu değil mi ama
tabii ki ebruya ney yakışırr![]()
şartlar baya kötüymüş ya sınıf defteri, listesi bile yokmuş. hiç düzen yok anlaşılan o kadar imkansızlıklar var. zor gerçekten.
zaten okulda hangi öğrendiğimizi düzgünce uygulayabiliyoruz ki.hepsi teoride kalıyor
rehber öğretmen sınıf başkanı seçiyor. eğitsel kollara öğrenci seçiyor. arada bi başarı teknikleri falan anlatılıyor.
öğrenci tanıma formları oluyor aslında okul idaresi veriyor onu ama sizde olmaması çok doğal. sonra da dönem ödevlerini dağıtacaksın.
meb işlerinden anlamam ne de olsa kadrolu değilim cnm
öğrencilerin sana yaklaşımı nasıl saygılılar mı onu merak ettim en çok. bir de yanlış hatırlamıyosam minyon tipliydin dii mi?
nişanlılık nasıl gidiyor?
Dove malesef yardımcı olamıycam sana malum atanamamış ve boş boş bekleyen biriyim
Allah yardımcın olsun gerçekten şartlar epey zormuş.
Temmuziki'nin de dediği gibi teoride kalıyor çoğu şey.
İnşallah öğrencilerin sorun çıkarmıyordur.
Sen de bizlere çok dua et...
Umudum kalmadı hiç![]()
cnm aradığın paylaşımları demethoca.com dan edinebilirsin ..ing. öğretmenisin sanırım ben de atanamayan ama ücretli çalışan ing öğrtmenym malesef
demet hoca mükemmel bi site ben geçen yıl üye olmustum yıllık 10 tl yatırıorsun ama mükemmel herşeyi bulabiliorsun bir de ücretsiz olarak elt planet var ondada ii paylaşımlar olur![]()
bu arada nişanlılık sevgililik gibi bir şey. sadece yüzük işi güzel. sanki bir parçam gibi oldu. Bu arada 2 gün sonra Nikahım var :) nişanlılık kısmını biraz çabuk geçtik. ailem de onayladı, müstakbel eşimle ev tuttuk, nikahtan sonra yerleşicez, o da memurluk için kpss ye hazırlanacak, ben de yalnız kalmamış olucamyaza da düğün olacak inşallah. şaka maka evleniyorum yahu
fstk yapma ne olur, umudunu kaybetme, eminim bu bekleyişin bir nedeni var, hayır var bu zorlu süreçte. Sizler için de dua ediyorum...
Evleniyor musunÇok sevindim.Allah mutlu mesut etsin ve hiç ayırmasın inşallah.
Oralarda yalnız kalmayacaksın artık çok iyi olmuş.
Ayakkabının altına adımı yazar mısııınnBiliyosun zaten
Belki kısmetimiz açılır
Bizim için dualarını eksik etme olur mu? İnşallah dediğin gibi hayırla biter bu bekleyiş.
Ayrıca öğrencilerinin böyle olmasına da sevindim...
Darısı başımıza![]()
çok teşekkür ederim temmuziki.
evet benim boyum 1.55 kilom 40 :/
ama öğrencilerimin hepsi saygılı. beni gördükleri yerde selam veriyorlar, ceketlerini ilikliyorlar, ayağa kalkıyorlar. tabi arada biraz problem olanlar oluyor ama saygısızlıkla karşılaşmadım çok şükür şimdiye kadar. biraz sınıf kontrolü yok bendebi de ses rengim çok tiz ya da yüksek değil. sınıfın arkalarına kadar sesimi duyurmakta zorlanıyorum. ben de çareyi bazen grup çalışması yaptırmakta buldum. böylelikle yanlarına gidip yaptıkları çalışmaları kontrol edebiliyorum ama o zaman da biraz gürültülü oluyor. deneye deneye güzel bir çözüm bulucam inşallah.
bu arada nişanlılık sevgililik gibi bir şey. sadece yüzük işi güzel. sanki bir parçam gibi oldu. Bu arada 2 gün sonra Nikahım var :) nişanlılık kısmını biraz çabuk geçtik. ailem de onayladı, müstakbel eşimle ev tuttuk, nikahtan sonra yerleşicez, o da memurluk için kpss ye hazırlanacak, ben de yalnız kalmamış olucamyaza da düğün olacak inşallah. şaka maka evleniyorum yahu
![]()