• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Lys sınav sonrası kritiği

şeyy bodoslama dalıyorum sanırım konuya ama ne sınavdı bea.. :)
kolay olack kolay olack öyle aman aman kolay deildi hıh..
gerci cok gvemnmiodum kendime ama yine de yaptıklarmn en iyisydi..:) geo bnce cok zor deildi..:44:
artık insallah haftaya edeb. sınavm cok iyi gecer..:14:

Ben de öyle aşırı bi beklentim yoktu orta halli geçti.
Zaten kolay olsaydı da herkese kolay olurdu sıralama sınavı sonuçta değişen bişey olmazdı.
Bide şu kitapçıkları almaları hiç iyi olmuo ben matematikle daha fazla ilgilenebilirdim mesela.
Geometriyle aram hiç olmamıştır bu yüzden keşke aynı kitapçık olsaydı ikisi geometriye bakmaz mat.le ilgilenirdim.
Ösym'nin saçma işlerinden biri işte:47:

ahhh evet yaaa tam en gsel intgral sorsunu sözyodm cok da bastti adam aldı kitabımı vurmak istedim onu o an ..:(:(
kafamdan yaptım o arada ama cevp sıklarında ne nerde tm hatırlyamdıgım içn isaretlyemedm ..:(:(
keşke almasalardı ne güsel olurdu ..:) zaten geo bana hiç puan getrmio durup matları cözrdim ..:):63:
Ben de öyle aşırı bi beklentim yoktu orta halli geçti.
Zaten kolay olsaydı da herkese kolay olurdu sıralama sınavı sonuçta değişen bişey olmazdı.
Bide şu kitapçıkları almaları hiç iyi olmuo ben matematikle daha fazla ilgilenebilirdim mesela.
Geometriyle aram hiç olmamıştır bu yüzden keşke aynı kitapçık olsaydı ikisi geometriye bakmaz mat.le ilgilenirdim.
Ösym'nin saçma işlerinden biri işte:47:

ahhh evet yaaa tam en gsel intgral sorsunu sözyodm cok da bastti adam aldı kitabımı vurmak istedim onu o an ..:(:(
kafamdan yaptım o arada ama cevp sıklarında ne nerde tm hatırlyamdıgım içn isaretlyemedm ..:(:(
keşke almasalardı ne güsel olurdu ..:) zaten geo bana hiç puan getrmio durup matları cözrdim ..:):63:

Hangi bölümleri istiosun?
tm3'ten tercih yapacaksan geo.pek önemli olmuo
Ben de bi mat1 sorusunda aynı şeyi yaşadım çözerken bırakın artıııık vedalaşın matematikle diye bir ses vee kitapçık alındı.:14:

hukuk istiyorum ..:)
ya bn ögretmn lisesi cıkıslıyım gecen yıl ögretmnlkleri fln alıyordm ama zaten ögrtmnlk puanm vr her durumda olur o diye kendime bi sans tnısımstım bu yıl için ..
ama bu yılda pek vermli gecmedi hıh :)
özel hukuk faln düsünüyorum artık ne tutrsa ama bu yıl yazıp gidecm bi yıl daha fln bklemem..
olmadı ögretmnlk ..:/
sen ne istiyrsn peki..?:18:
Hangi bölümleri istiosun?
tm3'ten tercih yapacaksan geo.pek önemli olmuo
Ben de bi mat1 sorusunda aynı şeyi yaşadım çözerken bırakın artıııık vedalaşın matematikle diye bir ses vee kitapçık alındı.:14:

Ben de geçen sene marmara olmadı diye istememiştim başka yer.
Sosyoloji-felsefe istiyorum hedefim de öğretmenlik benim de.
Fels.grubu öğretmeni olmak istiyorum ya da akademik kariyer...

cok etkilemek istemem seni ama benm kuzenm felsefe grbu ögrrtmnligimi ne okuyodu bıraktı :44:
atanmıyo falan diye.. şimdi okul öncesi okuyor:44:
atanma durumu faln nasıl biliyormusun ?
yoksa o bırakarak eseklik mi etti .:):18::18:
Ben de geçen sene marmara olmadı diye istememiştim başka yer.
Sosyoloji-felsefe istiyorum hedefim de öğretmenlik benim de.
Fels.grubu öğretmeni olmak istiyorum ya da akademik kariyer...

Felsefe grubu öğretmenliği ayrı bi bölüm.
3 ünieversitede var sadece ve her sene kurayla atanıolar malesef.
1 ya da 2 kişi.
Felsefe ya da sosyolojiden mezun olunca atanma kpss'yle oluo.
Ben de fels.grubu öğretmenliği okumak isterdim ama kura beni de korkuttu yazmayacağım o yüzden

Kızlar bende PDR istiyordum ygs puanım kötü gelince vazgeçtim şu an sınıf öğretmenliği istiyorum.
Cidden çok istiyordum PDR'yi ama kısmet değilmiş artık.Bir sene daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum o yüzden ilk seneden tercih yapmayı düşünüyorum.Sizce seneye şansımı denemeli miyim?

Kızlar bende PDR istiyordum ygs puanım kötü gelince vazgeçtim şu an sınıf öğretmenliği istiyorum.
Cidden çok istiyordum PDR'yi ama kısmet değilmiş artık.Bir sene daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum o yüzden ilk seneden tercih yapmayı düşünüyorum.Sizce seneye şansımı denemeli miyim?

Sınıf öğretmenliği de iyi bi bölüm,ama sadece mecburiyetten yazmak istiosan yazma derim ilk girişinmiş 1 sene daha şansını deneyebilirsin ben öyle yapmıştım.
İstemediğim yer olmasın diye bu sene tekrar girdim.
Sırf açıkta kalmamak için istemediğin bi bölümde okuma yani.
Benim bu sene öyle bi şansım yok artık 3.kere hazırlanmak cidden çok kötü bişey olur :18:

Hepinizin gönlündeki olur inşallah kızlar,istediğiniz bölümlerde çok mutlu olursunuz.
Benim de kuzenlerim girdi bu sene,ama sınavdan bitmiş halde çıktılar
Kitapçıkları ayırıp farklı süreler tanımaları tam bi saçmalık
Size ne kardeşim istediğine istediği kadar süre ayırır insanlar illa bi aptallık yapacaklar
İnşallah beklediğinizden çok daha iyi gelir sonuçlar
Tabi diğer sınavlarınız da :54:

bence ya bnce sınıf ögrtmnliği yazabilrsn çnkü pdr okuyuncada ögrtmn olacksın sınıf okuyuncada..:s bnce fırsat varken git :)
gerci istemedigin bi iş yapmakta sıkıcı olablr ama bn pdr i pek mantıklı bulmuyorum o kadar puanı aldıktan sonra ögretmn oluyorsun sonucta.. özel sektrde bi yerlere girmk pdr de bilmiyorum ne kadar mantıklı özel ne de olsa .. senin pdr okuduktn sonraki amacn ne peki?
ögrtmn olmak mı?

Hepinizin gönlündeki olur inşallah kızlar,istediğiniz bölümlerde çok mutlu olursunuz.
Benim de kuzenlerim girdi bu sene,ama sınavdan bitmiş halde çıktılar
Kitapçıkları ayırıp farklı süreler tanımaları tam bi saçmalık
Size ne kardeşim istediğine istediği kadar süre ayırır insanlar illa bi aptallık yapacaklar
İnşallah beklediğinizden çok daha iyi gelir sonuçlar
Tabi diğer sınavlarınız da :54:

Teşekkür ederiz :71:
Cidden o çok kötü oldu ben geometriye ayıracağım zamanı matematiğe ayırsaydım sınavım daha iyi geçmiş olacaktı.
İlla bi şekilde zorlaştıracaklar işimizi

mmm insallh istedigin yer olur mutlu olursun canım ..:)
Felsefe grubu öğretmenliği ayrı bi bölüm.
3 ünieversitede var sadece ve her sene kurayla atanıolar malesef.
1 ya da 2 kişi.
Felsefe ya da sosyolojiden mezun olunca atanma kpss'yle oluo.
Ben de fels.grubu öğretmenliği okumak isterdim ama kura beni de korkuttu yazmayacağım o yüzden

garip bi sınav sonrası daha skandallar şifreler kitapçık kaçırma olayları derken bunu da atlattık... daha önce hiç bi sınavda bu kadar skandal üst üste olmadı sanırım olsa bile birileri istifa eder yerine yenisi gelir bla bla bla bu şekilde devam eder... neyse inşallah herkes istediği bölüme istediği bölüm olmasa bile puan yettiği ve geçerli mesleği olan bölüme yerleşir...

Teşekkür ederiz :71:
Cidden o çok kötü oldu ben geometriye ayıracağım zamanı matematiğe ayırsaydım sınavım daha iyi geçmiş olacaktı.
İlla bi şekilde zorlaştıracaklar işimizi

Ösym'nin bütün saçmalıklarına rağmen bi sınavı atlattınız
İnşallah diğerleri çok çok çok güzel geçer de tek sıkıntınız tercihler olur

kızlar yaa çok mutluyum 7 boşum var.gerisi doğru.inş hepimizin hakkında hayırlısı olur,hepimiz yerleşiriz istediğimiz bölüme

Sınıf öğretmenliği de iyi bi bölüm,ama sadece mecburiyetten yazmak istiosan yazma derim ilk girişinmiş 1 sene daha şansını deneyebilirsin ben öyle yapmıştım.
İstemediğim yer olmasın diye bu sene tekrar girdim.
Sırf açıkta kalmamak için istemediğin bi bölümde okuma yani.
Benim bu sene öyle bi şansım yok artık 3.kere hazırlanmak cidden çok kötü bişey olur :18:
Evet iyi bir bölüm.Sene başından beri PDR istiyordum.Ygs puanı 340 gelince vazgeçtim.Tm'den öğretmenlik dışında da tercih yapmayı düşünmüyorum açıkçası.PDR'nin tek avantajı daha kolay atanması ve daha rahat bir iş olması benim açımdan.İkinciyi hazırlanmak cidden çok zor.Aynı sıkıntıları bir daha yaşamak istemiyorum o yüzden eğer sınıf öğretmenliği tutarsa onu yazacağım.

bence ya bnce sınıf ögrtmnliği yazabilrsn çnkü pdr okuyuncada ögrtmn olacksın sınıf okuyuncada..:s bnce fırsat varken git :)
gerci istemedigin bi iş yapmakta sıkıcı olablr ama bn pdr i pek mantıklı bulmuyorum o kadar puanı aldıktan sonra ögretmn oluyorsun sonucta.. özel sektrde bi yerlere girmk pdr de bilmiyorum ne kadar mantıklı özel ne de olsa .. senin pdr okuduktn sonraki amacn ne peki?
ögrtmn olmak mı?
Evet bana da daha mantıklı geliyor.Bir sene kaybetmektense eğer tutarsa sınıf öğretmenliğini yazmak istiyorum.Tabi ikisi de öğretmenlik oluyor da rehber öğretmenler her açıdan daha şanslı,çok rahat bir meslek.Çocuklarla da aram iyi öğretmenlikten başka birşey düşünmüyorum zaten.O yüzden en iyisi sınıf öğretmenliği tercihi yapmak.

İkinizede teşekkürler yorumalrınız için.Hepimiz hedeflerimize ulaşırız umarım.Bugün geometri çok zorladı beni cidden matematikte 35-40 arası net bekliyorum ama geometri kesinlikle 10un altında olacak :(

kızlar çevrenizde matematik yada matematik öğretmenliği okuyan varmı?hangisiiin artısı daha fazla bilmiyorumda ben

kıakandımmı ??? mmmm evet kıskandım ..:)
ya bnm erkk arkadasmn da sınavı cok iyi onnda 72 neti var ne ypacm gidecek ankaralara ..:(:((:
:D offf off :(:( inek sevgiln var derdin var hıh:97::97:
kızlar yaa çok mutluyum 7 boşum var.gerisi doğru.inş hepimizin hakkında hayırlısı olur,hepimiz yerleşiriz istediğimiz bölüme

Back
X