2011 Mart Anneleri Birlikte Zayıflıyor

periliev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
923
2
96
Diğer
Bir 2011 Mart annesi olarak artık bu topiğin açılma vaktinin geldiğini düşünüyorum. Burada birbirimizi destekleyerek, motive ederek, strese girmeden, kendimize ve sütümüze zarar vermeden kilo vermek için neler yaptığımızı paylaşalım. Kilo veremediğimiz zamanlarda da burada birbirimize moral verelim.

Haftada 0,5 kg dan fazla kilo vermek sütün kalitesini düşürüyormuş. O yüzden bu konuya çok dikkat edelim. Sütün kalitesini artıran düşük kalorili yiyecekler tüketelim. Bol bol da egzersiz yapalım. Ne tür hareketler yapıyoruz ve günde ne kadar yapıyoruz paylaşalım.

Yaza kadar hepimizin incecik olması temennisiyle topiğimizi açıyoruuummm, açtım !

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

topiğin hayırlı olsun çiğdemcim:71:
benim kilo problemim hiç olmadı gerçi ama inşallah sizler burada istediğiniz kiloya çabucak ulaşırsınız.bende arada muhabbetinize ortak olmaya gelirim:54:

Heyo:3::3: Hayırlı olsun topiğimiz. Benim de çok kilo sorunum var sayılmaz, 3 kilom kaldı ama göbeğim var yav benim de. Pantolonlarım hiç olmuyor, tayt giyip duruyorum :1:

ayy canım okadar ii olmuşkii bu topikkkk...esas kilolar bende zaten kiloluydum birde doğum yapınc ohh tamamen şiştim göbek olduğu gibi duruyo 3gündür falan ekmeği kestim kahvaltıda 2tane kepek ekmeği yiyiyorum birde elma sirkesini duydum bu kulüpte aldım ama içemiyorum sadece sabahları içiyorum emziren bi annede kullanmış zararı yokmuş yani süte veya bebeğe ama kötü kokuyo içilmiyo.ama içenler hep ayda 5kilo falan vermiş yani benim tek sıkıntım göbüşüümmm

topiğin hayırlı olsun canım...doktor bana 3aydan önce spor yok dedi sonra karın kası çallışmaları yapıcakmışız şınav mekik 6ayda fit olursun dedi tabii ben beden eğitimi mezunu olmam dolayısı ile şanslıyım bütün karın kası çalışmalarını billiyorum sizlerede yardımcı olurum bu konuda çünkü o jöle kıvamındaki göbişler ancak karın kasıyla gider övgününde dediği gibi benimde kilom kalmadı ama o göbek hafifden var ve pantolonlarım olmuyor:14::14::14::14:

ben 15 kg almıştım 6 haftada 10 kg gitti. 5 kg için savaşıyorum şimdi. tabi aynı zamanda hafif ve sarkık bir göbiş kaldı. dediğiniz gibi 3. aydan sonra onu sıkılaştırmaya başlayabiliriz. daha 1. 5 ayıö var yani. ozamana kadar da inşallah bu 5 kg da gider. ama ben hamile kaldıgımda da 5 kg fazlam vardı. o zaman bu durumda 10 kg vermem gerekiyor. emzirirken veririm diyordum ne güzel ama kızcağızım memeden emmediği için sağıp biberonla veriyorum emzirmekten kilo kaybetme lüksüm de olmadı. inşallah soyle 3 aylık falan olunca mememden emer. önce tutuyo memeyi emmeye başlıyo. ama maksimum 5 dk içinde meşhur gerinme hareketlerini yaprken kaçırıyo agzından memeyi bir daha da alamıyo. ilginç benim kızım. bu konuda türünün tek örneğidir heralde.

kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun :16: aldığım 27 kilonun 9 kilosu hala bende ve tabiki o iğrenç göbüşş:27:

topiğin hayırlı olsun canım...doktor bana 3aydan önce spor yok dedi sonra karın kası çallışmaları yapıcakmışız şınav mekik 6ayda fit olursun dedi tabii ben beden eğitimi mezunu olmam dolayısı ile şanslıyım bütün karın kası çalışmalarını billiyorum sizlerede yardımcı olurum bu konuda çünkü o jöle kıvamındaki göbişler ancak karın kasıyla gider övgününde dediği gibi benimde kilom kalmadı ama o göbek hafifden var ve pantolonlarım olmuyor:14::14::14::14:

:1::1::1: Hehe Damla evet aynen jöle kıvamında yaa. Hem de esmer jöle:43:

oh be sonunda :1:

benim 8 kilo fazlam var kimse inanmıyo heryerime aldım ben çünkü eskisi gibi gözüküyorum ama denediğim hiç bi kıyafetim olmuyo :43: benim acil yürüyüşe başlamam lazım bacaklarım fena :43: ama üşeniyorum işte ÜŞENİYORUMMM;!!! :43: hele rejim hiç yapamıyorum napıcam ben :43:

oh be sonunda :1:

benim 8 kilo fazlam var kimse inanmıyo heryerime aldım ben çünkü eskisi gibi gözüküyorum ama denediğim hiç bi kıyafetim olmuyo :43: benim acil yürüyüşe başlamam lazım bacaklarım fena :43: ama üşeniyorum işte ÜŞENİYORUMMM;!!! :43: hele rejim hiç yapamıyorum napıcam ben :43:

napcaz canım oturup ağlıcaz mızmızlanacağız böyle durmadan pazartesi diyorumda ahh o çikolata tatlıkarr yokmu beni mahveden onlarrr...bebek olmasa yürüyeceğimde anacım havalarda ısınmadı bebişide alıp çıksak

yeni başlığımız hayırlı olsun kızlaarrr..bended 5-6 kilo fazlalık var o da birazcık çabayla gider inşallah...size bir kür tarif edeyim belki bileniniz vardır geçen gün ibrahim saraçoğlu tavsiye etti emziren annelerde yapabilirmiş,15 dal maydonoz,yarım su bardağı limon ve su bu karşımı blendırda 1 dakika karıştırıp sabah kahvaltıdan yarım saat önce içecekmişiz...hem zayıflatıyormuş hem ciğerleri temizliyormuş hemde cilgi güzelleştiriyormuşşş,15 gün yapıp 10 gün ara verecekmişiz...ben yarın başlıyorummm inşallahhh:34:

bu sirke aama elma sirkesi olayını ben hep yapıyordum gerçekten işe yarıyordu hemde hiç hasta olmuyordum kışın , elma sirkesi çok faydalıymışş ama emziren bayanlar yapabilirmi bilmiyordum :97:

yeni başlığımız hayırlı olsun kızlaarrr..bended 5-6 kilo fazlalık var o da birazcık çabayla gider inşallah...size bir kür tarif edeyim belki bileniniz vardır geçen gün ibrahim saraçoğlu tavsiye etti emziren annelerde yapabilirmiş,15 dal maydonoz,yarım su bardağı limon ve su bu karşımı blendırda 1 dakika karıştırıp sabah kahvaltıdan yarım saat önce içecekmişiz...hem zayıflatıyormuş hem ciğerleri temizliyormuş hemde cilgi güzelleştiriyormuşşş,15 gün yapıp 10 gün ara verecekmişiz...ben yarın başlıyorummm inşallahhh:34:

bu sirke aama elma sirkesi olayını ben hep yapıyordum gerçekten işe yarıyordu hemde hiç hasta olmuyordum kışın , elma sirkesi çok faydalıymışş ama emziren bayanlar yapabilirmi bilmiyordum :97:

ablamda uyguladı bu kürü ve baya kilo verdi yani ama ben ömrümde ağzıma maydonoz sokmadım hayatta içemem onu ..elma sirkesine gelince bnde tereddüt etmiştim ama emziren bi bayan kullanmış yanı halada kullanıyormuş zararrı yok dedi

herkes dertyanmışta çözüm yok galiba ama şunu söyleyeyim ben azıcık yemekten kısacak olsam hemn sütüme yansıyor havada soğuk yürüyüşe çıkamıyorum zaten şişkoydum tam şişko oldum bi yandan oğlumun doyması bi yandan kilolar arasındaakaldım:(((

blendır yerine kaynatsak nasıl olur acabaaa olurmukii????

ben de ben de....aslında şuanda olması gerektiği gibiyim, hamile kalmadan önce fazla zayıftım ve çocuk gibi görünüyordum sigara satmıyorlardı bana 18ini doldurdunmu diye:1:o yüzden 3-4 kilo verip 38 beden olmak idealim...ama geçen bir keten pantolon aldım 36 beden nasıl oluyor anlamıyorum...

herkesin dediği gibi esmer jöle ve çizgili göbek gitsin, hayatımda hiç tanışık olmadığım basenler daralsın yeter, tartıdaki kilo çok da önemli değil benim için...ama içim rahat etmez ya vazgeçtim 53 kiloya kadar düşmek istiyorum:1::1:

Back
X