2011 Mart anneleri Geri Sayım Başlasın :)

Allah nasip ederse 25 Şubat saat 16:30'da oğlum dünyaya gelecek.

canım benim nerelerdesin sen cok az kalmıs sagsalim kavusun insallah

bize de 19 gün var görünüyor ama gelecek hafta kavusma ihtimalimiz daha yüksek
insallah daha yakındır kavusma zamanımız

Son düzenleme:
canım benim nerelerdesin sen cok az kalmıs sagsalim kavusun insallah

bize de 19 gün var görünüyor ama gelecek hafta kavusma ihtimalimiz daha yüksek
insallah daha yakındır kavusma zamanımız

Evet canım çok az kaldı. Doktor cuma günü saat 15:00da hastanede ol dedi. Spinal anestezi ile doğum yaptıracakmış. Cumartesi günü öğleden sonra da çıkartırım dedi. Epidural normal doğum istedim ama ilçede görev yaptığımız için ve yol da kötü olduğu için gece sancı gelirse eşin de sen de panik olursun yolda ve ben belki anestezi ekibini toplayamam diyerek bizi sezeyana ikna etti.

Senin de çok az kalmış canım benim. Nazlı kızın geliyor bakalım doğunca da böyle nazlı olacak mı =) İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın cimcimeyi.

evet sezeryan olucağı için :26::26:

aaaaaaaaaa süperrrrr 2gün sonra oğlun kollarında desene allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

evet sweetim çarşamba-perşembe veee cuma =))
Doktor doğum tarihini söyledi ve ben başladım ağlamaya :18:
Dün yatağını kurduk, çamaşırlarını yıkadım ütüledim sonra eşim de ben de birbirimize sarılıp ağladık hüngür hüngür.Bi yandan ölüm korkusu bastırdı bir yandan bebeğim sağlıklı doğacak mı korkusu

İnşallah sen de sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın oğluşunu.

canım RAbbim saglıkla kurtarsın ikinizi de insallah hayırlısıyla kavusun yavrunuza bize de az kalmıstır umarım heyecan dorukta sabırszlıkla beklıyorum nazlı melegimi ben de:)

ve kaldı 18 (insallah daha azdır)

Sat a göre 22 mart Ama sezaryan olacağı için henüz belli değil 36. haftamızdayız..Muhtemel 2 ya da 3 hafta sonra gelecek hayırlısı ile oğluşummmm =))) Zaman daraldıkça heyecan doruğa çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…