2011 Mart anneleri Geri Sayım Başlasın :)

aaaaaaaaaaaaaayy maşallah canımm

tatlı annecik,dualarımız seninle..

canımmm dualarım sizinleeeee. ayyy bi heyecan yaptımki sormaaa.

bizimde son 3 günümüzzzzzzzzz

çok sağolun canlarım benimsizlerinde aynı gün yan yana odalarda olmasında doğumlar2.deyişim hayır olsun
sizlerinde az kaldı 2 prenseside bekliyorum dört gözle

eeeeeeeeee bunuda yapan benimdir herhalde
şafak yaklaşık 3 saat
veeeeeeeee ben burdayım yazmakla meşgulüm

pazartesi günü inş. son 2,5 gün

Dayanmak çok zor geliyor bir an önce oğlumu hayırlısı ile Rabbimin de izni ile kucağıma almak istiyorummmm

ya geri sayımda bile herkesin son günü bi ben kaldım benim oğlum ilkokula yazılırken çıkıcak heralde

slm kızlar sizi aylardır uzaktan takip ediyordum yeni üye oldum bende mart annesi olucam inşlh 24ünde şafak 6 allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın ama şu son günler hiççç geçmiyo artık hemen doğsun istiyorum bu arada 38+0da sezeryan olcam ben

canım benim de beklenen tarih 24 ü
39+1deyim
şafak 6
normal istiyorum

canım tebrik ederim seni bende normal istiyodum ama mecburi sezeryan trombosit düşüklüğüm var ve böbreklerimden aralık ayında ufak bi operasyon :2:geçirdim katater takıldı o yüzden cesaretim kalmadı normale

mecburi sezeryansa sen napabilirsin ki canım,boşveeer sağ salim doğsun da bebeğin
bu kadar normal isterken benim de bişey çıkmaz inşallah:82:

ayy kızlar ne güzel az kalmış ben daha 6 haftalık hamileyim inşallah hayırlı doğumlarınız olur mis kokulularınızı alırsınız kucağınıza oyyyyy tatlı tatlı bebişler Allah yardımcınız olsun şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…