canım ben ilk içtiğim zaman kalp krizi geçiriyorum zannettim sol koluma feci bi ağrı girdi çarpıntı ve ateş basması hemşireler koştu filan bana 3 saatte bir verdiler hastanede ve her içtiğimde aynı ataklar olmaya başladı serum takılı olduğu halde o şekil dokunuyodu sonra eve çıkınca 6 saatte bir e düşürdük ama çarpıntı geçmeyince doktor bıraktırdı işte çok şükür bişey olmadı bekledi oğluşum bende çok korkuyodum bırakınca hemen doğcak sanıyodum ama bizim sıpa bi inat etti hala niyeti yok gelmeyebana da çok dokundu nidilat. 2 saatte 1, günde 12 tane kullanıyordum. ilkini dilaltından verdiler. kasılma geldiğinde boğulacak gibi oluyordum sanki göğsüme bir ağırlık biniyor boğazımı bir el sıkıyordu. şakaklarımdaki damarlar fırlıyor, nefes alamıyordum. ateş basıyordu falan. gece uykusu da yok tabii. 2 saatte bir uyandırıp ilaç veriyorlardı. arada uzun süreyle nstye bağlıyorlar ve serum takıyorlardı. neyse... prenses içerde biraz daha kalsın diye sabrettim. tedricen azalttılar ilacı. ayın 10'u 15'i gibi tamamen kesmiş oluruz ilacı dedi dr. sonra da gelsin diye bekleriz dedi.
senin haftan epey ilerde canım. süper. korkma artık. son haftalardasın. ne güzel!!!![]()

Son düzenleme: