- Konu Sahibi firstNimbus
-
Bende sizin gibi şaşırtmacalar yapmak isterdim ama bizim prensesin annesi ne giriyor ne merak edip bakıyorPrensesimizide nnesinide görmedim konuşmdım bir bilgimde yokkkkkkkkkk:84::84::84:
Bizde bir prensese hediye alıyoruz,alıcaz mı yoksa aldık mı?
Bizim prensesimizin isminde E harfi varrrrrrrrrrrrr
:79::79::79:ee benim nickimdede varbende söyliyim baribenimde cici alcam paşanın annesinin nickinde T harfi var
zamanında çekilişe katılaymışım da şu geyikten mahrum kalmayaymışım
çiğdemcim bu geyikler için biraz geç olsada senin için en azından eşleştiğin kişiyi söylemeyeceğim.o biliyor ama senin için sürpriz olsun
böylece buradaki 30 küsur kişiden çok daha fazla ihtimalin oluyor senineeee mart anneleri olarak say say bitmiyoruz çünkü
mecburen öyle olacak canım.hala adresi almış değilim kendisinden.vazgeçmek istersen söylemen yeter.ee ben kime alıyorum canım :44: yani şimdi ben bana alacak kişiye mi alıyorum?
mecburen öyle olacak canım.hala adresi almış değilim kendisinden.vazgeçmek istersen söylemen yeter.
Bizde bir prensese hediye alıyoruz,alıcaz mı yoksa aldık mı?
Bizim prensesimizin isminde E harfi varrrrrrrrrrrrr
bizsek paşaya aldık
biz değiliz demekki
biz olmayalım
acaba bizmi alıcaz şehzadene
bütün paşalara hediye alıcak annecikler atlıyorum mert beye alıncak diye
bizim paşanın anneside şu sıralar pek girmiyor kk.ya yoksa giriyormu :97::97::97:
o zaman bana adresini özelden yollarmısın canım.son anda göndereceğim adreslerinizi birbirinizeyok yok vazgeçmiyorum. herkes kendine kimin alacağını merak ediyor. Ben hem bana kimin alacağını hem de benim kime alacağımı merak ediyorum
bende söyliyim baribenimde cici alcam paşanın annesinin nickinde T harfi var
en büyük ip ucummm geliyyyyooooooooo
bizim prensesin annesi buraya sadece 1 msj yazmış
başkada hiçbişisi yokkk
daha nsaıl ip ucu veriyim dimi ama nerdeyse sensin ...... diyeceğim yani
yok yok vazgeçmiyorum. herkes kendine kimin alacağını merak ediyor. Ben hem bana kimin alacağını hem de benim kime alacağımı merak ediyorum
Biz mi ki?:26:
Paşanın annesi diyorum, senin adında A yok mu anacım?
benim prensesimmm 5 kg ve 57 cm..merak eden olur belkiiiiii:)
buı arada kızımı yarışmaya soktum şuanda 9.sıradayız facebooku olanlar oy verseniz süper olur hem kızımı da görmüş olursunuz :)
Mutlu Panço linki tıklayarak destekleye basacaksınız
kızımın adı defne ersan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?