- Konu Sahibi firstNimbus
-
seninle eşleşecek biri çikti çigdemciğim.hala katılmak istersen hemen yazyım sizin isimlerinizide
benim paşamda yakışıklı ama benim oğlumu siz hiç görmedinizki içinemi doğduu
gözümde canlandırmaya başlamıştım mart annelerinde gördüm tamda canlandırdığım gibi maşalahh Rabbim hayırlı ömürler versin maşalahh kzına canmm
herkez birbirini meraktan çatlatıyooooooyaaawww
içime doğdu canım her paşa yakışıklı oyüzden yazdım
:
hadi sana kim çıktı söylee :))))) bende söylücemm bana kim çıktığınııdesemde inanmaaa
ama benim prensesin annesi çok online değil burdada 2 msjı var sadece mart annelerine de arada yazıyoo
hadi sana kim çıktı söylee :))))) bende söylücemm bana kim çıktığınııdesemde inanmaaa
ama benim prensesin annesi çok online değil burdada 2 msjı var sadece mart annelerine de arada yazıyoo
hım öle olsun bakeemmm sölemeessen ağlarım bakkk
olabilerde olmayabilerdeeehımmmm acaba doğrumu diyonnn
şunu söyliyim çok güzel bir şehirde yaşıyor
evet canım katılmak isterim. hemen eşleştir bizi. kimle eşleştimböyle birden sorunca belki ağzından kaçırır söylersin
selda arkadaşımızın da sanırım babası vefat etmiş, istersen onunla da konuş, belki uğraşmak istemez bu acılı zamanında böyle işlerle.. kendisi teklif edemez belki sana yarı yolda bırakmış olmamak için, sen öner istersen ona. selda'nın nicki neydi bu arada?
kimbilir damlacım olabilirdeeee olmayabilirdeeeeecanım heyecan kaybolmasın söyleme derim ben son aa kadar
bizmiyiz acaba
nettende alabalirsin bence sıkıntı yapma tatlım zor olucksa senin için ha net ha mağazadan almışsın ne olcakki
elifcim kestirdiğin saçlardan benim keltoş oğluma alabilirim
bir ipucunda benden :
benim hediye aldığım prensesin annesinin nikinde/isminde A harfi var
bir ipucunda benden :
benim hediye aldığım prensesin annesinin nikinde/isminde A harfi var
bizim hediye alıcağımız paşa çooooooooooook yakışıklı
bizmiyiz acabaşunu söyliyim çok güzel bir şehirde yaşıyor
birkaç zamandır yazmadan okuyup çıkıyorum biz olabilirmiyizki:82:bu arada bizim hediye alacağımız paşanın annesi son günlerde yazmıyo buraya
biz paşamızın hediyesini aldık geldik prensesimle
bizim hediyesini aldığımız prenses başka bir prensese hediye alıcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?