2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

Benim hediyesini aLdığım prensesin annesinin face i yok face i varsa bende yok belkide hem facesi var hemde ekli ay kafam çok karışık

bizim hediye aldığımız paşa da kime alacaktı ya :26aşamıydı prenses mi ama benim paşamın cicisi çoook güzelll

Bende sizin gibi şaşırtmacalar yapmak isterdim ama bizim prensesin annesi ne giriyor ne merak edip bakıyorPrensesimizide nnesinide görmedim konuşmdım bir bilgimde yokkkkkkkkkk:84::84::84:

Bizde bir prensese hediye alıyoruz,alıcaz mı yoksa aldık mı?
Bizim prensesimizin isminde E harfi varrrrrrrrrrrrr

bugün bende hediyemi aldım
öyle güzeldi ki kız reyonlarını dolaşmak
ama çokkk güzel birşey alabildim sonunda

bizim hediye aldığımız paşa da kime alacaktı ya :26aşamıydı prenses mi ama benim paşamın cicisi çoook güzelll
bizsek paşaya aldık
Biz değilizzz
Bizim hediye alacağımız paşanın annesinin de nickinde/isminde A var.
biz değiliz demekki
bizim paşanın annesi paşasına mama veriyor...vermiyormuydu ki, hatırlayamadım şimdi bak
biz olmayalım
Heyecan dorukta acaba benim şehzademe kim alacak?

acaba bizmi alıcaz şehzadene

bütün paşalara hediye alıcak annecikler atlıyorum mert beye alıncak diye
bizim paşanın anneside şu sıralar pek girmiyor kk.ya yoksa giriyormu :97::97::97:

zamanında çekilişe katılaymışım da şu geyikten mahrum kalmayaymışım
çiğdemcim bu geyikler için biraz geç olsada senin için en azından eşleştiğin kişiyi söylemeyeceğim.o biliyor ama senin için sürpriz olsun
böylece buradaki 30 küsur kişiden çok daha fazla ihtimalin oluyor senineeee mart anneleri olarak say say bitmiyoruz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…