- Konu Sahibi firstNimbus
-
Sonunda paşamızın hediyesini aldııııık, ya inşallah beğenir.. Mavisi çoktur diye düşündüm, mavi almadım, paşa anneleri mavi mi alsaydım yaa, şimdi şüpheye düştüm..
Sonunda paşamızın hediyesini aldııııık, ya inşallah beğenir.. Mavisi çoktur diye düşündüm, mavi almadım, paşa anneleri mavi mi alsaydım yaa, şimdi şüpheye düştüm..
yok datlım nedenn şüpheye düştünn içinden ne geçtiyse onu alman daha iyi olmuş beğenirim kız benn
bizde mavi almadık cnm
bizde mavi almadık cnm
Ay iyi bari kızlar, içimi rahatlattınız..
Yeniden sinsi moduma dönebilirim. Acabaaaaa bu paşa nerede yaşıyorrrr..
İpucu: İçimden bir ses diyor ki bir günde varmayacak kargomuz..
aynen bende çatlıcammmmaaaaaaaaaaayyyyyyyy çok merak ediyorum yaaaa çatlıcam şimdi hee
kız accık ip ucu versene
bizim paşanın annesi nerdesiiiiinnnn
ben prensese göndrecek herkesten bekliyorum hediyemizibenim kızım kel emzik kullanıyo renkli gözlü bütün ipuçlarını takip ediyorum kafam karışıyo:44:
aynen bende çatlıcammmm
ben prensese göndereceğimi sölemem ki
geldim geldimm burdayım canımm
seni bekletirmiyim hiç aşk olsunngeldin mi şekerim bende seni bekliyodum
kızlar benim güzel pensesimin cicisi pembe-betaz pitikareli
kızlar benim güzel pensesimin cicisi pembe-betaz pitikareli
senin niye en erken 18sinde geliyor handancımama bu haksızlıııııııııık
size 16sında gelicek bana en erken 18inde
hımmmmmmm ozaman biz değilizbende kısmet olursa yarın paşanın hediyesini kargoya vercem
paşanın annesine duyuruluryarın öbür gün hediyeniz elinize ulaşır
bizim hediyemizde İSTANBUL a gidiyooooo
canım konun yanllış yerde hepimiz girmişizdir büyük bir olasılıkla bazılarımız kolay atlatmıştır bazıları zorlanmıştır düşünmemeye çalışsan bebişini alıp dışarılara çıksan kafanı dağıtmaya çalışsan sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişinibende mart anneyısım 24 martta dunyaya geldı mınık kızım. AMa cok buyuk bır sorunumuz var o emmiyor mama ile besliyoruz. BEnde hala lohusa depresyonunu cok siddetli yaşıyorum. Ne yapıcam bilemiyorum... Aranızda benım gıbı olan mama veren ya da lohusa depresyonuna yakalanan var mı?
aaa gamzecim hediye yakın yere geliyor desenecanım senin kargo nereye gidiyii[/QU
istanbul harici her yere olabilir cnm
olurmu canım her renk yaışıyor bebişlereSonunda paşamızın hediyesini aldııııık, ya inşallah beğenir.. Mavisi çoktur diye düşündüm, mavi almadım, paşa anneleri mavi mi alsaydım yaa, şimdi şüpheye düştüm..
hıııııımmmmmmm aslında uzakAy iyi bari kızlar, içimi rahatlattınız..
Yeniden sinsi moduma dönebilirim. Acabaaaaa bu paşa nerede yaşıyorrrr..
İpucu: İçimden bir ses diyor ki bir günde varmayacak kargomuz..
burdayım gamzecim oy kullandık uyuduk yemek yaptık ancak geldikbizim paşanın annesi nerdesiiiiinnnn
o da güselllll:)))
ya nasıl da insann sadece bebeğine yöneliyo önceden avmye gidince kendim için bakardım vitrinee dört gözle şimdi paşam için bakıyorum kendimden vazgeçiyorummm oyhh oyh analık işte:)))
aynen yaaa bende senin gibiyim kendime bişey bakmıyorum artık hep bebek kıyafetleri gözümde
ama ne tatlılar dimii küçük küçükk insanın içi gidiyorrr o küçük küçük ayakkabılarr falannaynen yaaa bende senin gibiyim kendime bişey bakmıyorum artık hep bebek kıyafetleri gözümde
bizde paşaya mavi-grili bir ciciş aldık...bir ipucu daha geliyor hediyemiz çok uzağa gitmicek biz ancak 14ünde yada 15inde yollayabiliriz yapılması gereken küçük bir işim var hediyeyle ilgilihemde eşim ogünler izinli
hımmm Antalya _ Ankara hemen gelmez mi diyosun yanee
güsel gözlü prensesin annesii bi sorun çıkmazsa yarın kargon yola çıkacak evde ol emi dicem ev adresi yokki bende :)))
bizde bugün prensesimize hediyemizi almaya gidicez allah izin verirse,
hhuuuuu bizim prensesesin annesinin nickinde^ e^ harfi varrrrrrrrrrrr
ilgililere duyruluuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ama bu haksızlıııııııııık
size 16sında gelicek bana en erken 18inde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?