2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

Sonunda paşamızın hediyesini aldııııık, ya inşallah beğenir.. Mavisi çoktur diye düşündüm, mavi almadım, paşa anneleri mavi mi alsaydım yaa, şimdi şüpheye düştüm..

yok datlım nedenn şüpheye düştünn içinden ne geçtiyse onu alman daha iyi olmuş beğenirim kız benn

yok datlım nedenn şüpheye düştünn içinden ne geçtiyse onu alman daha iyi olmuş beğenirim kız benn

bizde mavi almadık cnm

Ay iyi bari kızlar, içimi rahatlattınız..
Yeniden sinsi moduma dönebilirim. Acabaaaaa bu paşa nerede yaşıyorrrr..
İpucu: İçimden bir ses diyor ki bir günde varmayacak kargomuz..

güsel gözlü prensesin annesii bi sorun çıkmazsa yarın kargon yola çıkacak evde ol emi dicem ev adresi yokki bende :)))

aaaaaaaaaaayyyyyyyy çok merak ediyorum yaaaa çatlıcam şimdi hee
kız accık ip ucu versene

ben prensese göndrecek herkesten bekliyorum hediyemizi benim kızım kel emzik kullanıyo renkli gözlü bütün ipuçlarını takip ediyorum kafam karışıyo:44:

ben prensese göndrecek herkesten bekliyorum hediyemizi benim kızım kel emzik kullanıyo renkli gözlü bütün ipuçlarını takip ediyorum kafam karışıyo:44:

o da güselllll:)))
ya nasıl da insann sadece bebeğine yöneliyo önceden avmye gidince kendim için bakardım vitrinee dört gözle şimdi paşam için bakıyorum kendimden vazgeçiyorummm oyhh oyh analık işte:)))

ama bu haksızlıııııııııık
size 16sında gelicek bana en erken 18inde
senin niye en erken 18sinde geliyor handancım
bende kısmet olursa yarın paşanın hediyesini kargoya vercem

paşanın annesine duyurulur yarın öbür gün hediyeniz elinize ulaşır

bizim hediyemizde İSTANBUL a gidiyooooo
hımmmmmmm ozaman biz değiliz
canım konun yanllış yerde hepimiz girmişizdir büyük bir olasılıkla bazılarımız kolay atlatmıştır bazıları zorlanmıştır düşünmemeye çalışsan bebişini alıp dışarılara çıksan kafanı dağıtmaya çalışsan sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişini

bizde paşaya mavi-grili bir ciciş aldık...bir ipucu daha geliyor hediyemiz çok uzağa gitmicek biz ancak 14ünde yada 15inde yollayabiliriz yapılması gereken küçük bir işim var hediyeyle ilgilihemde eşim ogünler izinli

aynen yaaa bende senin gibiyim kendime bişey bakmıyorum artık hep bebek kıyafetleri gözümde
ama ne tatlılar dimii küçük küçükk insanın içi gidiyorrr o küçük küçük ayakkabılarr falann

hım tamam canımm ne zaman müsait olursan o zaman yolla evdeyim nasılsa hepp

ama paşam uynadı öpüldünüzz

hımmm Antalya _ Ankara hemen gelmez mi diyosun yanee

Nerden bildin şekerim

güsel gözlü prensesin annesii bi sorun çıkmazsa yarın kargon yola çıkacak evde ol emi dicem ev adresi yokki bende :)))

A gönderdim ben ayol, İlknur'a söyliyim de yollasın yeniden..

bizde bugün prensesimize hediyemizi almaya gidicez allah izin verirse,
hhuuuuu bizim prensesesin annesinin nickinde^ e^ harfi varrrrrrrrrrrr
ilgililere duyruluuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Feyonkcuk. Biz!

ama bu haksızlıııııııııık
size 16sında gelicek bana en erken 18inde

Sen nerede oturuyordun ki canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…