- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
geldim damlacım hadi ver ipin ucunupaşanın annesi nerdesin gelde ipucu veriyim sana amaaaaaa
bizde paşaya mavi-grili bir ciciş aldık...bir ipucu daha geliyor hediyemiz çok uzağa gitmicek biz ancak 14ünde yada 15inde yollayabiliriz yapılması gereken küçük bir işim var hediyeyle ilgilihemde eşim ogünler izinli
benim prensese aldığım cicide çoook güzel... pembe çiçekli böcekli iki parça yaz elbisesiinşallah yazın güzel günlerde giyer tatlı prenses bidaha çıkarsam, kızımada alacağım aynısından
teşekkürler cnm
aa ben bilirim tatlımmNerden bildin şekerim
A gönderdim ben ayol, İlknur'a söyliyim de yollasın yeniden..
?
burdayım quuzmm hadi di bakımmpaşanın annesi nerdesin gelde ipucu veriyim sana amaaaaaa
yok canımm nasılsa büyücek paşam 9 aylıkken giyeriz değiştirmem kesinlikleannişler benim paşaya aldığım ciciş 9 ay içinçok beğendim ama küçüğü yoktu heeeyyy paşa anneleri ses verin hele değiştirme kartını koydum içine ayıp olmaz sizlere dimi
benim prensese aldığım cicide çoook güzel... pembe çiçekli böcekli iki parça yaz elbisesiinşallah yazın güzel günlerde giyer tatlı prenses bidaha çıkarsam, kızımada alacağım aynısından
bende ferstnimbus
Sonunda paşamızın hediyesini aldııııık, ya inşallah beğenir.. Mavisi çoktur diye düşündüm, mavi almadım, paşa anneleri mavi mi alsaydım yaa, şimdi şüpheye düştüm..
annişler benim paşaya aldığım ciciş 9 ay içinçok beğendim ama küçüğü yoktu heeeyyy paşa anneleri ses verin hele değiştirme kartını koydum içine ayıp olmaz sizlere dimi
bende mart anneyısım 24 martta dunyaya geldı mınık kızım. AMa cok buyuk bır sorunumuz var o emmiyor mama ile besliyoruz. BEnde hala lohusa depresyonunu cok siddetli yaşıyorum. Ne yapıcam bilemiyorum... Aranızda benım gıbı olan mama veren ya da lohusa depresyonuna yakalanan var mı?
güsel gözlü prensesin annesii bi sorun çıkmazsa yarın kargon yola çıkacak evde ol emi dicem ev adresi yokki bende :)))
ayyyyy halen çözmüş değilim hangi teyzoş kızıma ciciş alcak
huuuuuu kızçeme cici alcak tatlı teyzesi hediyenin içine mutlaka kk.nickini yaztamammı bacım
çoğu kişinin ismini bilmiyom halen
geldim damlacım hadi ver ipin ucunu
acabaaaaaa bizmiyizzzzzzzçok güzel ya bu hediye işi:) biz de paşamızın hediyesini aldık annesinin face hesabı olna bir paşa bu çok tatlılar ya..maşallah bütün mart bebişlerine..
aaa benim eşimde o günler izinli damlacımama ben yarın yollayacağım hediyelerimizi
annişler benim paşaya aldığım ciciş 9 ay içinçok beğendim ama küçüğü yoktu heeeyyy paşa anneleri ses verin hele değiştirme kartını koydum içine ayıp olmaz sizlere dimi
acabaaaaaa bizmiyizzzzzzz
yakın yerde değil canım mertte durmaz mecburen salı yada çarşamba yollıcam eğer bizsek salı günü çıkmayalımayıp olmaz canım aslında bende alsaydım hiç aklıma gelmedi:26::26:
Nerden bildin şekerim
A gönderdim ben ayol, İlknur'a söyliyim de yollasın yeniden..
Feyonkcuk. Biz!
Sen nerede oturuyordun ki canım?
bende ferstnimbus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?