2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

çok güzel ya bu hediye işi:) biz de paşamızın hediyesini aldık annesinin face hesabı olna bir paşa bu çok tatlılar ya..maşallah bütün mart bebişlerine..

aaa benim eşimde o günler izinli damlacım ama ben yarın yollayacağım hediyelerimizi

annişler benim paşaya aldığım ciciş 9 ay için çok beğendim ama küçüğü yoktu heeeyyy paşa anneleri ses verin hele değiştirme kartını koydum içine ayıp olmaz sizlere dimi

benim prensese aldığım cicide çoook güzel... pembe çiçekli böcekli iki parça yaz elbisesi inşallah yazın güzel günlerde giyer tatlı prenses bidaha çıkarsam, kızımada alacağım aynısından

Nerden bildin şekerim

A gönderdim ben ayol, İlknur'a söyliyim de yollasın yeniden..

?
aa ben bilirim tatlımm
ben dememki sana yollayacağımıı desemde inanmaa
paşanın annesi nerdesin gelde ipucu veriyim sana amaaaaaa
burdayım quuzmm hadi di bakımm
annişler benim paşaya aldığım ciciş 9 ay için çok beğendim ama küçüğü yoktu heeeyyy paşa anneleri ses verin hele değiştirme kartını koydum içine ayıp olmaz sizlere dimi
yok canımm nasılsa büyücek paşam 9 aylıkken giyeriz değiştirmem kesinlikle

ayyhh benim paşam varr ama bende kendimi tutamayıp alacam sankim kızçe kıyafetleri ileriye yatırımm

Hihoo biz bugün dün sevgili paşamızın hediyesini aldık. sanırım bütün hediyeler paşalara gidiyor, prensese hediye alıyorum diyen sayısı çok az :44: benim prensesim normal ebatlarda, ilgilisine duyurulur hiç gelmiyo sanırım bizim ilgili

Sonunda paşamızın hediyesini aldııııık, ya inşallah beğenir.. Mavisi çoktur diye düşündüm, mavi almadım, paşa anneleri mavi mi alsaydım yaa, şimdi şüpheye düştüm..

yok tatlım, mavi olmasa da olur.

olmaz be guzelim, neden ayip olsun.

canım emmemesinin sebebi senin stresin olabilir. ben stresli oldugum zaman bebeğimde bunu hissediyor ve inanılmaz huysuzlasıyor...lohusalık depresyonu bir cok insanda oluyor. pozitif olmaya calış bence...yavrunun sana ihtiyacı var en önemlisi...ayrıca bence mama vermekte kötü bir sey değil sütün yoksa yapacak bir sey yok...
üstelik eskiden mama yokmus ve insanlar pirinç unundan mama ile büyütüyorlarmıs...ben hiç süt emmemişim ve annem beni pirinçli mama ve tarhana corbasıyla beslemiş..oysa simdi mamalarda her türlü vitamin besleyici seyler var ...sütün yerini tam olarak tabiiki tutmaz ama bence korkmamak lazım...mamada kötü değil..
bir an önce insallah depresyonunu atlatırsın..belki bir uzmandan yardım almalısın iyi gelecektir

ayyyyy halen çözmüş değilim hangi teyzoş kızıma ciciş alcak

huuuuuu kızçeme cici alcak tatlı teyzesi hediyenin içine mutlaka kk.nickini yaz tamammı bacım
çoğu kişinin ismini bilmiyom halen

bende çözemiyom bi türlü ya:84::84: meraktan çatlıcam artık bana da bi ses verin hele:26:

geldim damlacım hadi ver ipin ucunu

çok güzel ya bu hediye işi:) biz de paşamızın hediyesini aldık annesinin face hesabı olna bir paşa bu çok tatlılar ya..maşallah bütün mart bebişlerine..
acabaaaaaa bizmiyizzzzzzz
aaa benim eşimde o günler izinli damlacım ama ben yarın yollayacağım hediyelerimizi

yakın yerde değil canım mertte durmaz mecburen salı yada çarşamba yollıcam eğer bizsek salı günü çıkmayalım ayıp olmaz canım aslında bende alsaydım hiç aklıma gelmedi:26::26:

yazmayı unuttum yaaaa biz bugün prensesimize hediyemizi aldık işlh beğenirler anne ve bebişi
güle güle günlerde gisin misss kokulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…