- Konu Sahibi firstNimbus
-
olabilirsinde olmayabilirsindeeebenmiyim o güzel gözlünün annesi :))
aynen ya bende bilmiyorummm maleseff kk nckleri yazalım mutlakaaayyyyy halen çözmüş değilim hangi teyzoş kızıma ciciş alcak
huuuuuu kızçeme cici alcak tatlı teyzesi hediyenin içine mutlaka kk.nickini yaztamammı bacım
çoğu kişinin ismini bilmiyom halen
yazmayı unuttum yaaaa biz bugün prensesimize hediyemizi aldık işlh beğenirler anne ve bebişi
güle güle günlerde gisin misss kokulu
senin niye en erken 18sinde geliyor handancım
Sen nerede oturuyordun ki canım?
bugün bizim paşanın hediyesini almak için çıktık ama oğlum bizi pişman etti geri döndük.hiiiiç durmadı meme de almıyo ki ağzına dayayayım sussun.ne yapsak çare olmadı,eli boş döndüm bi de boğaz ağrımı azdırıp döndüm
inşallah yarın artık bi aksilik olmazsa alır gönderirim
heeeyyy annesiiiiiii:))gerçi görünmüyo bu aralar sankiiiiiiii
hşşştt mesajımı okuyannn yoksa sen misinnn
az önce nerdeyse kendimi ele veriyordum bizim prensesin annesine
öyle birşey yapmak üzereydim ki benim olduğumu anlamaması imkansızdı:82:
neyseki son anda aklım başıma geldi
az önce nerdeyse kendimi ele veriyordum bizim prensesin annesine
öyle birşey yapmak üzereydim ki benim olduğumu anlamaması imkansızdı:82:
neyseki son anda aklım başıma geldi
canım d.bakırdayım ben,anca varır:)
biliyosun bence :))hediyemiz senden gelmicek miiiii:))
d.bakırdayım canım ben
huuu teyzoşumuz :)
biz değiliz azizecim huuu dicem amakızlar herkezin cicileri eline ulaşınca resmini çekip paylaşalım çok güzel olur dimine dersiniz?
bize hediye alacak sevgili annecik hiç buraya ipucu yazdın mı acaba:44::44:
ben de mazereti olmadığı sürece herkes 15inde göndercek diye biliyor ve o günü bekliyordum, seni boşuna beklettik annecik ve paşacık...yine de 14-15inden önce gönderemem herhalde...2 günden önce bekleme sevgili anne, hemen gelmeyebilir kargon
huuu teyzoşumuz :)
artık sona yaklaştık ya o yüzden bendende birkaç ipucu gelsin sizlere kızlarbize hediye alacak sevgili annecik hiç buraya ipucu yazdın mı acaba:44::44:
ben de mazereti olmadığı sürece herkes 15inde göndercek diye biliyor ve o günü bekliyordum, seni boşuna beklettik annecik ve paşacık...yine de 14-15inden önce gönderemem herhalde...2 günden önce bekleme sevgili anne, hemen gelmeyebilir kargon
artık sona yaklaştık ya o yüzden bendende birkaç ipucu gelsin sizlere kızlar
azizecim senin annecik buraya daha doğrusu tüm kk ya pek uğramıyor ama faceden sininle ilgili tüm ipuçlarını benden alıyor:13:
güzincim senin annecikte buralarda takipte ama pek sık yazmıyor bu topiğe
amma açık ağızlı oldum bu gece ben yawww en iyisi tasımı tarağımı toplayıp kaçayım buradan hemen
artık sona yaklaştık ya o yüzden bendende birkaç ipucu gelsin sizlere kızlar
azizecim senin annecik buraya daha doğrusu tüm kk ya pek uğramıyor ama faceden sininle ilgili tüm ipuçlarını benden alıyor:13:
güzincim senin annecikte buralarda takipte ama pek sık yazmıyor bu topiğe
amma açık ağızlı oldum bu gece ben yawww en iyisi tasımı tarağımı toplayıp kaçayım buradan hemen
bende önemli bir mazereti olmayan herkes 15 inde yollayacak diye biliyorum canım.ben de mazereti olmadığı sürece herkes 15inde göndercek diye biliyor ve o günü bekliyordum, seni boşuna beklettik annecik ve paşacık...yine de 14-15inden önce gönderemem herhalde...2 günden önce bekleme sevgili anne, hemen gelmeyebilir kargon
bende ipucu istiyoooooombendee bendee
eeeeeee bende ipucu istiyorum amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hamileliğimizin başından buyana neredeyse bir yıldır birbirimizi tanıyoruz ve ben hepinizi ço çok çok sevdim kızlar
şimdi aramıza minik kuzularımızda katıldı
bu sabah bir arkadaşıma hediye alma isteğiyle uyandım
belki benim gibi düşünen başka arkadaşlarda vardır diye bu topiği açıyorum.evetttt var mı benden başka hediyeleşmek isteğiyle yanıp tutuşan
ÇEKİLİŞ AÇIKLAMASI
Çekilişimiz 3 haziran cuma gecesi yapılacaktır ve takiben katılan tüm arkadaşlardan adres bilgilerini isteyeceğim.çekilişimiz sonunda sadece sizin kime hediye alacağınızı özel mesajla sizlere göndereceğim.onun dışında kimse bilmeyecek kimin kime aldığını.hediyemizi seçip almak için uzun bir süremiz var 15 hazirana kadar herkes hediyesini almış olacak ve o gün kargoya vereceğiz.bu arada buradan alacağımız kişi hakkında küçük ipuçlarını birbirimizle paylaşabiliriz.eğlenceli ve heyecanlı bir çekiliş olur umarım....
LİSTEMİZ
1-firstnimbus ve paşa oğlu
2-fiyonkçuk ve minik prensesi
3-haticesu ve minik prensesi
4-calimero0 ve paşa oğlu
5-fafuel ve minik prensesi
6-lavinya22 ve paşa oğlu
7-bebeksu ve minik prensesi
8-ske ve minik prensesi
9-syble ve minik prensesi
10-carettta ve minik prensesi
11-dilekalkn ve paşa oğlu
12-ardina ve minik prensesi
13-sermest ve minik prensesi
14-sweet_drop ve paşa oğlu
15-hndn2010 ve paşa oğlu
16-caznur ve paşa oğlu
17-ebruli1820 ve paşa oğlu
18-viyole ve paşa oğlu
19-bynkutluay ve paşa oğlu
20-Queeny ve minik prensesi
21-selene34 ve minik prensesi
22-grapher ve paşa oğlu
23-elsi ve paşa oğlu
24-brcncvk86 ve minik prensesi
25-renkrenk ve paşa oğlu
26-onurcuk ve minik prensesi
27-martenizi ve paşa oğlu
28-burcukutlu ve paşa oğlu
29-moonlight ve minik prensesi
30-bella25 ve minik prensesi
31-emilyyyyy06 ve minik prensesi
32-silvery ve paşa oğlu
33-azize ve minik prensesi
34-kuzu84 ve minik prensesi
35-deryalptuğ ve paşa oğlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?