2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

benmiyim o güzel gözlünün annesi :))
olabilirsinde olmayabilirsindeee
aynen ya bende bilmiyorummm maleseff kk nckleri yazalım mutlakaa

bugün bizim paşanın hediyesini almak için çıktık ama oğlum bizi pişman etti geri döndük.hiiiiç durmadı meme de almıyo ki ağzına dayayayım sussun.ne yapsak çare olmadı,eli boş döndüm bi de boğaz ağrımı azdırıp döndüm
inşallah yarın artık bi aksilik olmazsa alır gönderirim
heeeyyy annesiiiiiii:))gerçi görünmüyo bu aralar sankiiiiiiii
hşşştt mesajımı okuyannn yoksa sen misinnn

üzülme canım biz bekleriz paşan ve sen iyi ol yeterki

az önce nerdeyse kendimi ele veriyordum bizim prensesin annesine
öyle birşey yapmak üzereydim ki benim olduğumu anlamaması imkansızdı:82:
neyseki son anda aklım başıma geldi

az önce nerdeyse kendimi ele veriyordum bizim prensesin annesine
öyle birşey yapmak üzereydim ki benim olduğumu anlamaması imkansızdı:82:
neyseki son anda aklım başıma geldi

Artık çok geç ANladım ben

canım d.bakırdayım ben,anca varır:)

biliyosun bence :))hediyemiz senden gelmicek miiiii:))
d.bakırdayım canım ben

Acabaaaaaa

kızlar herkezin cicileri eline ulaşınca resmini çekip paylaşalım çok güzel olur dimi ne dersiniz?

bize hediye alacak sevgili annecik hiç buraya ipucu yazdın mı acaba:44::44:

ben de mazereti olmadığı sürece herkes 15inde göndercek diye biliyor ve o günü bekliyordum, seni boşuna beklettik annecik ve paşacık...yine de 14-15inden önce gönderemem herhalde...2 günden önce bekleme sevgili anne, hemen gelmeyebilir kargon

huuu teyzoşumuz :)

kızlar herkezin cicileri eline ulaşınca resmini çekip paylaşalım çok güzel olur dimi ne dersiniz?
biz değiliz azizecim huuu dicem amabende dedim canım paylaşalım çok güzel olur zaten okadar çok çatladıkki kim kime almış merak ederim ben

eee bekleriz güzincim

huuu teyzoşumuz :)

artık sona yaklaştık ya o yüzden bendende birkaç ipucu gelsin sizlere kızlar
azizecim senin annecik buraya daha doğrusu tüm kk ya pek uğramıyor ama faceden sininle ilgili tüm ipuçlarını benden alıyor:13:
güzincim senin annecikte buralarda takipte ama pek sık yazmıyor bu topiğe
amma açık ağızlı oldum bu gece ben yawww en iyisi tasımı tarağımı toplayıp kaçayım buradan hemen

bende ipucu istiyoooooom bendee bendee

aaaaaa demek kızçeme ciciş alcak tayzoş buralara hiiiç gelmiyo kimki o şimdi dahada bi merakta kaldım demek facede var auyyyyyyyyyyyyyyyy

bende önemli bir mazereti olmayan herkes 15 inde yollayacak diye biliyorum canım.

veeeeeee ayyy ben beklerim tatlım sen acele etme sakın diyecem olmayacakben biliyorumki bana kimin yollayacağını
neyse senin annecikte vaktini bekler artık

oyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu 34 kişiden biri demek hiç kk.ya girmiyooo...neden girmiyon gıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…