2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

eşim yarın gündüz işde olacak... yarın yanlız çıkcam desem, kesin olmaz der... postane biraz uzak bize, bebekle yanlız gidemezsin diyecek... bende nedenmiş diyip kavga çıkarcam çarşamba gündüz evde olacak, eğer yarın için ikna edemezsem, çarşambaya yollayacağım prensesin hediyesini haberiniz ola

zaten bir günde ulaşır, mesafe fazla değil

Oki bekliyoruz

anammmm herkes göndermeye başlamış hediyeleri.biz göndermeyi bırak daha alamadık bile.bugün niyetlendik ama gök gürültüsünden çıkamıyoruz dışarı.akşama kadar hava biraz düzelsinde alalım hediyemizi yarında gönderelim kısmetse.bizi bekleyin prenses anneleri

Son düzenleme:

beklerim ben sorun değil tatlım

aaaaaaa kızlar ben bugun yazlıga gidiyorum mersine. bana yollayan annecik,ben evde olmayacagım... nasıl olacak??? bnmkini biraz gec yollasan ya da yazlıga yollasan??ilknura yazlıgın adresini mi versem??

oooooooooooooooo. neyse bende netten sipariş edeceğim. firma artık ne zaman gönderirse.3 iş günü içinde gönderiyorlarmış. benim hediyenin yolu 1 günmüş. bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…