2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

aaaaaaa kızlar ben bugun yazlıga gidiyorum mersine. bana yollayan annecik,ben evde olmayacagım... nasıl olacak??? bnmkini biraz gec yollasan ya da yazlıga yollasan??ilknura yazlıgın adresini mi versem??

Aa nerede Mersinde yazlık? Annemler de şimdi yazlıkta, ne güzel.
Ya paşamızın güzel annesi, bugün göndermeyi planliyordum ne zamandır ama önce kızım durmadı, sonra hava bozdu, çıkamadım. Yarına kaldı. maalesef. Ama geç olsun güç olmasın di mi

canımsın, en azından buraya sık yazan herkesi elemiş oldum...ama merakım geçmedi hala
başka ipuçları da olsa keşke

bende hediyemi henüz gönderemedimm yarınyada diğer güe kaldı artıkk malesefff çok üzüldümm
hee bugün kargoo geldi bize nasıl sevindim hediyemiz geldii die ama velakin kocişime kargoo neyse yarın çıkmam hediyemi göndermişsiniz

Hani 15 haziranda herkes aynı gün kargoya verecektiŞok oldum herkes yollamış.Bende yarın vereyim o zaman nede olsa cimcimem pek uzaklarda

arpaçbahşişteyim canım,tömük'un hemen ilerisi :)

ben hediyemi alalı 3-4 gün olmuş olmasına ragmen ısrarla ayın 15 ini bekleyeceğim
sevgili kurbanım mecburen sende beklemiş olacaksın

öle yaparım artık datlımmm bilmiyodum böle olacağını görmemişin face si olmuş herkesiii birden eklemişşş:)))
canmm banada istek göndermişmiydin faceden? onayladım ama adını bilmiyom?
aaa hediyeni almışın bile:) eee sölersin artık kimden aldığını :)
ben hediyemi alalı 3-4 gün olmuş olmasına ragmen ısrarla ayın 15 ini bekleyeceğim
sevgili kurbanım mecburen sende beklemiş olacaksın

sendemi aldın aaay çok güzel :) sende de hele kimden aldın:)

aaaaaaaaaa 2 gun giremedim hediyeler kargoya verilmiş ama hani 15 iydi oyunbozanlar siziiiiii bende yarın göndericem o zamannn prensesin hediyesiniiii

aaaaaaa neler kaynamış burda bu topiklten haberim yok varsa da unutmuşum herhalde aman daha iyi ben ağzımdan anında kaçırırım sürpriz hediye alıp sürprizimi yapayım diye günü falan bekleyemezdim karşımdaki bekle ama derdi o tutturacağına ben tuttururdum süprizimi yapayaım diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…