- Konu Sahibi firstNimbus
-
aaaaaaa kızlar ben bugun yazlıga gidiyorum mersine. bana yollayan annecik,ben evde olmayacagım... nasıl olacak??? bnmkini biraz gec yollasan ya da yazlıga yollasan??ilknura yazlıgın adresini mi versem??
özeline yazdım canım.cevabını bekliyorum:44:aaaaaaa kızlar ben bugun yazlıga gidiyorum mersine. bana yollayan annecik,ben evde olmayacagım... nasıl olacak??? bnmkini biraz gec yollasan ya da yazlıga yollasan??ilknura yazlıgın adresini mi versem??
artık sona yaklaştık ya o yüzden bendende birkaç ipucu gelsin sizlere kızlar
azizecim senin annecik buraya daha doğrusu tüm kk ya pek uğramıyor ama faceden sininle ilgili tüm ipuçlarını benden alıyor:13:
güzincim senin annecikte buralarda takipte ama pek sık yazmıyor bu topiğe
amma açık ağızlı oldum bu gece ben yawww en iyisi tasımı tarağımı toplayıp kaçayım buradan hemen
Aa nerede Mersinde yazlık? Annemler de şimdi yazlıkta, ne güzel.
Ya paşamızın güzel annesi, bugün göndermeyi planliyordum ne zamandır ama önce kızım durmadı, sonra hava bozdu, çıkamadım. Yarına kaldı.maalesef. Ama geç olsun güç olmasın di mi
arpaçbahşişteyim canım,tömük'un hemen ilerisi :)
ben hediyemi alalı 3-4 gün olmuş olmasına ragmen ısrarla ayın 15 ini bekleyeceğim
sevgili kurbanım mecburen sende beklemiş olacaksın
aaaa neden ki:44:önce arkadaşlık isteğini reddedip sonra onayladım diyemi olduki acaba????Yav benim face ye ceza gedi 2 günn
ilknur apla önerdğin arkadaşları onaylıyordum birden uyarı geldii
aaaa neden ki:44:önce arkadaşlık isteğini reddedip sonra onayladım diyemi olduki acaba????
şimdi eşime sordum.senin dediğin sebep yüzündenmiş canım.artık açılınca yavaş yavaş eklersinsanmıyorum aplacım çok kişiye arkadaşlık isteği gönderdim belki ondan olmuştur neyse bu zamana kadar facem yoktu 2 güb beklrimm
şimdi eşime sordum.senin dediğin sebep yüzündenmiş canım.artık açılınca yavaş yavaş eklersin
canmm banada istek göndermişmiydin faceden? onayladım ama adını bilmiyom?öle yaparım artık datlımmm bilmiyodum böle olacağını görmemişin face si olmuş herkesiii birden eklemişşş:)))
aaa hediyeni almışın bile:) eee sölersin artık kimden aldığını :)bende hediyemi henüz gönderemedimm yarınyada diğer güe kaldı artıkk malesefff çok üzüldümm
hee bugün kargoo geldi bize nasıl sevindim hediyemiz geldii die ama velakin kocişime kargoo neyse yarın çıkmam hediyemi göndermişsiniz
ben hediyemi alalı 3-4 gün olmuş olmasına ragmen ısrarla ayın 15 ini bekleyeceğim
sevgili kurbanım mecburen sende beklemiş olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?