2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

bana bişe demedinnnn

bize cici alcak teyzoşumuzun kızımı var oğlumu var onu de hele ilknurum ayyyyy çok oldum dimii

Birkaç ipucu dedin, topu topu iki ipucu verdin, ve en önemlisi hçbiri feyonkcuk ile ilgili değil

bana bişe demedinnnn

bize cici alcak teyzoşumuzun kızımı var oğlumu var onu de hele ilknurum ayyyyy çok oldum dimii

İlknuuurrrr yoksa yoksa yookkkksaaaa ??

Birkaç ipucu dedin, topu topu iki ipucu verdin, ve en önemlisi hçbiri feyonkcuk ile ilgili değil
bugünkü ipuçlarım bu kadar anacım
ferstnimbus kocaman öpüyor hepinizi

oyyy damlam şu avatardaki resim yokmu bayılıyom şu surata
çok sağol canım benimşaşkın bakışlı oğlum
bugünkü ipuçlarım bu kadar anacım
ferstnimbus kocaman öpüyor hepinizi
öptük canım ipucunu alamadık ama
İpucunu aldın tabi, benden sonra tufan mı diyorsun canım

bence bizimki de uğramıyorr kızıma cici alan teyzecik nerdesiiiiinnn

pöfffffffffffffff böyle kendi kendimize merak edip duralım

abooo hızlı hatunlar ben daha topiği takip edip cevap yazamadım siz hediyeleri almıs da göndermeye baslamıssnız masallah
sıcaktan ve işlerden dısarı cıkamadım ki hedıyemi alamadım hala yaaa huuu huuu hediye alacagım prenses ve annesi kusura bakmayın ipucu veremedim diye belki de sessiz kalarak en iyi ipucunu vermişimdir kimbilir
yarın gideyim de alayım hediyemizii
bir ipucu da benden gelsin madem hediyemizin gidecegi sehirle şu an bulundugum sehir arası bin km kara yoluyla
su an bulundugum sehirden önce bulundugum sehir olabilir mi hediyenin gidecegi adres acaba:44:
doguya mı batıya mı gidiyordu tühh unuttum bak simdi

fafuelcım benm kızım da kel ve emzikli canım neden üstüne alındın ki belki de biziz o

ben hediyemi dün aldım ve yarın kargoya verip uzaklarda bir minik prense gonderecegim. Acaba benim prensesime hangi teyzos gonderecek ipucu yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…