2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

evvveeeetttttttttttttttttttttttttttt
biz hediyemizi aldık ve çok beğendik, SERMEST teyzemize teşekkür ediyoruz ve tabii miniş kızına,
aayyyyyy kızlar o kadar heycanlıki anlatamam,eşiminde çok hoşuna gitti bu organizasyon ve hakır hakır gülüyor

aaaaaaa ne güzel ilk hediyemiz gelmişşşş
resim isterizzz resim isteriz resim isterizzzzzzz

yok canım daha almadımmmm ben kargo eşime geldi bana değillll((
tatlım yunus kağan re.... soyismimi tam yazmadım istek gönderdim sana canımm kabul etmişsin zati okişş

aaaaaa ne güsel resimm istiyoruzzzzzzz güle güle kullanın

yaa 3 gündür hediyemizi yollayamadık... benim kız cok huysuz 2 gündür gece gündüz uyumuyor.. eşimde cok yogun.. yarın anneme gidicem ve kuzumu ona bırakıp kosa kosa kargoya gidicem... annemiz bizi coook merak ediyor.. 1 gün kaldı.

bu arada ben yarın anneme gidince kargo gelirse ne olucaaaaaaaaaak

teşekkür ederim canım sağol,resim koymayı bir türlü beceremiyorum yaaa ufffff ama yine deniycem işlh koyabilirim:26::26:

aaaaaaa ne güzel ilk hediyemiz gelmişşşş
resim isterizzz resim isteriz resim isterizzzzzzz

ben de bende çok isterim koymayı ama beceremiyomkii:26::26::26:

bizim paşamızda hediyesini almış bugün:)

evet biz MARTENİZi arkadaşımızın oğluşuna cici gönderdik...çok beyenmişler:)
denizcim iyi günlerde kullansın paşan:)

Son düzenleme:
heeeeeeyyyyyyyy biz hediyemizi aldık bizim cicimiz çoook güzeeeel

teyzemiz çok zevkliymiş teşekkür ederiz AYŞE teyzesi

hediyeleri gelenlerden resim istiyoruzzzzzz.. acaba benim hediyem ne zaman gelirrr kiiii
biz bu sabah kargoya verdik en geç yarın elinde olur prensesinn..

biz hediyemizi yarın gönderiyoruz, prensesin annesine duyurulur

bizim hediyemiz ne zaman gönderildi yada gönderilecek aceba????

Son düzenleme:
Damlacım acaba biz miyiz ki hediye göndereceğin?:44:
Pek giremiyoruz foruma son zamanlarda filan ya üstümüze alınalım mı acep?
bilmiyorumkiiiiii bugünmü göndersem yarınmı karar veremedimkiiiiii
Eki Görüntüle 209788 Eki Görüntüle 209789 Eki Görüntüle 209790

oleeyyyyyy başardımm en sonunda resim koymayı
bizim cicilerimizde çok güzel

topikdede yazdım güle güle kullanın canım benim

resimleri bekliyoruz cicişleri gelen arkadaşlardan bize geln kargocu yok
ayyy yarınmı yollasam bugünmü karar vermedim biri bişey deseee 2gün dahamı beklese cicişi almak için acep paşanın annesi

canım begenmenize sevindim yalnız cok ilginc hedıyesini en son alıp ilk göndermeyi basaran ben olmuşum
son anda kargo kapanırken vermeyı basardıgımdan bu kadar erken elıne gececegını ummamıstım dogrusu
güle güle giysin kuzun insallah saglıkla

aaaa bende cicilerimizin resmini çekip koyam yaaaa

koy koy merak edıyorz:)

Biz foruma girmeyeli ipuçları,oyunlar almış başını gitmiş.Hediyeler bile teslim alınmaya başlanmış.
Bizde bugün hediyemizi aldık,yetişirse bugün kargoya vericez.Bir değişiklik yapıp Öykü'ye aldığım giysilerin aynıısnı bizim prensese de aldım yaz iki prenses de cicileri ile resimler çekilirler biz anneleri de buraya ya da face e ekleriz

Bize hediye alacak teyzemiz,bizim durumumuz biraz karışık malum İstanbul' da oturuyoruz ama doğumdan itabaren yazlıktaydık.2 haftalığına da İstanbul'a dönmüştük,dolayısıyla adresleri önce verdiğimiz için hediyemiz şimdi Gelibolu yollarında
Bİraz karışık oldu ama, teyzemiz senin hediyeni artık cumartesi geliboluya döndüğümüzde resimliycez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…