- Konu Sahibi firstNimbus
-
Eki Görüntüle 209788 Eki Görüntüle 209789 Eki Görüntüle 209790
oleeyyyyyy başardımm en sonunda resim koymayı
bizim cicilerimizde çok güzel
heeeeeeyyyyyyyy biz hediyemizi aldıkbizim cicimiz çoook güzeeeel
teyzemiz çok zevkliymişteşekkür ederiz AYŞE teyzesi
Güle güle kullanıııınn
Ay bu ikonların yerleri dğişti ya, bulamıyorum
Facebookta da yazdım, notumu koymayı unutmuşum, sade hediyemiz için kusura bakmasın paşamızın annesi..
Biz hediyemizi kargoya verdikkkkkkkkkkk göndereceğimiz prenses çok güzel olduğundan nazar değmesin diye çok minik bi nazar boncuklu bileklik koydum hediyelei eşime almasını söylemiştim onun aldıklarından sadece çorabı ve çıtçıtlı bodyi koyabildim çünkü aldığı takım erkek içindi hemde büyüktü kışa kullanır şehir merkezi 20 km uzakta olduğu için o gitmişti bugun tekrar gidip birde yazlık elbise aldım prensese burada mağazalar sayılı olduğundan çok fazla seçeneğimiz yoktu umarım beğenir prensesimizin annesi hediye değişim kartı içinde beğenmez ya da büyük küçük gelirse :) birde not yazdım yazım berbattır belirttim notta zaten :) eşimin iş yerinde hhızlıca yazdım işte Hataydan İstanbula gidiyor kargomuz 2 gunde yetişir
çok ciciiiii cıvıl cıvıl yaaa güle güle giysin meryem ceren
ayyy yazının ne önemi var cnmönemli olan düşünmen
sorun değil canım benimm
bizim cicilerimiz geldiiiiiiiii
fafuel gamze oğluşuma ve bana çok güzel cicişler almış kendisine çok teşekkür ediyoruz çok beğendikeee zevkli olduğunu biliyıordum yağmura öyle güzel şeyler giydiriyorduki... cicilermizle merti giydirip fotomuuda eklicez en kısa zamanda şimdi sadece ciciileri ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?