2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

ohh hdiyeler birer birer gelmeye başlamış.biz hediyemizi bugün alabildik çok şükür,kısmetse yarın da kargoya vericez.bizim hediyemiz de güneye, sıcak memlekete gidiyor az daha bekleyin bakalım :82:
bu arada gelen ve resimleri eklenen ciciler çok güzel.bebişler iyi günlerde giysinler inşallah

Son düzenleme:
bizim cicimiz daha ulaşmadı anlaşılan
cicilerini alan herkes güle güle kullansın

size komik bi şey anlatıcam
AZİZE cim sen de okumalısın:

geçen gün eşimin biarkadaşının bebeğine hayırlı olsuna gittik.kızları olmuş adı da Meryem.
bakın ben ne yaptım:) bebişe altınını takmaya gittim annesiyle içerdelerdi.çıkardım altını takıcakken dedim ki Meryem Cerenimizin hediyesini veriyim Allah analı babalı büyütsün filann...sonra ayyyyy pardonn Meryemin hediyesini dedim Meryem Ceren bizim bi arkadaşın kızıydı filan,utandım doğrusu.burası o kadar çok kazındı ki beynimee,gerçek arkadaşlarım gibi oldunuz

Son düzenleme:
bende aldığım hediyenin aynısından kendi bebeğime aldım demek çok isterdim. çokkk cici çünkü ama benim hali hazırda bir prensesim yok kiii:84::84::84:

Kızlarr kusura bakmayın hediyemiz geç alacaz bir türlü fırsatımı olamadık yaptıysam affola en kısa zamanda gönderecez herkes almışsını ciciler çok tatlıymış güle güle giydirsin

Bende bugün bir paşaya hediye alıp kargoya vercem.. Güzel annesinin ipuçlarını da dikkate alcam tabikiiii :))))

herkesin kesesine omrune bereket, hediyeler bir harika tum kuzular saglikla gule gule giysinler insallah.

Bende bugün bir paşaya hediye alıp kargoya vercem.. Güzel annesinin ipuçlarını da dikkate alcam tabikiiii :))))

oznurcum canim, ozlemisim seni nasilsin iyi misin? bulut pasam nasil? resimlerinizi yuklesenize facebook a. bari oradan ozlem giderelim sana ve bulut kuzusuna.

biz de hediyemizi sipariş ettik. ama prensesden şimdiden özür diliyorum. hepsi burada da olduğu gibi fatura adresini ayrı verebileceğimi düşünüyordum. hiç böyle göndermeyi düşünmemiştim. hepsi burada da hediye paketi not yazma filan vardı. açıkcası içime sinmedi. cicimiz çok güzel ben önceden kendi kzıma da almıştım. daha giydiremedim benim kızcağızım minyon olduğu için. neyse hediyeyi alan arkadaş kimden oluğunu ben söylemeden bilemeyecek...................

Bizimhediyemiz geldiiiiiiiiiiiiiiiii Ebru ( bella25 ) teyzemize çok teşekkür ediyoruzzzzzzzz.. Gerçekten çok ama çok beğendik dün bizde hediyemizi almak için Kanz a gitmiştik ve oğluma kırmızı tişört baktım ama kalmamıştı kalbim ne kadar temizmiş gelen hediye Kanzdan ve kırmızı :) bakın bakaLım yakışmışmı benim tosunumaaa

Yakışmaz mı annesi yakışıklı paşaya.
Ömer Kuzey ayaklarını ısırabilirrmmmiiiiyiiimmmmmmmmmm

maşallah tam ısırmalık yawww

cok yakısmıs masallah gule gule gıysın omer kuzey. Kırmızı benım favorı rengımdır. Senınde begenmene cok sevındım elifcim. Bu arada dun aksam gonderdım kargo cok hızlı getırmıs.

Yakışmaz mı annesi yakışıklı paşaya.
Ömer Kuzey ayaklarını ısırabilirrmmmiiiiyiiimmmmmmmmmm

maşallah tam ısırmalık yawww

Isırın teyzeleri ısırmak serbest

cok yakısmıs masallah gule gule gıysın omer kuzey. Kırmızı benım favorı rengımdır. Senınde begenmene cok sevındım elifcim. Bu arada dun aksam gonderdım kargo cok hızlı getırmıs.

Benimde en sevdiğim iki renkten biridir Kırmızı diğeride Sarı üzerinede tam oldu bu ara sık sık giyeriz :) bende dün akşam aldığım hediyeyi kargoya verdim bakalım biizmkide bugün yetişecekmi prensese :)

elifcim çok yakışmış paşana güle güle giysin ömer kuzey

canım yaa kızımın ismi herkezin kafasında yer etti ne güzel :))
canmm çok güldüm yaa çok hoşuma gitti...bizler burda geçekten çok yakın arkaşlar olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…