- Konu Sahibi firstNimbus
-
Bende bugün bir paşaya hediye alıp kargoya vercem.. Güzel annesinin ipuçlarını da dikkate alcam tabikiiii :))))
Bizimhediyemiz geldiiiiiiiiiiiiiiiii Ebru ( bella25 ) teyzemize çok teşekkür ediyoruzzzzzzzz.. Gerçekten çok ama çok beğendik dün bizde hediyemizi almak için Kanz a gitmiştik ve oğluma kırmızı tişört baktım ama kalmamıştı kalbim ne kadar temizmiş gelen hediye Kanzdan ve kırmızı :) bakın bakaLım yakışmışmı benim tosunumaaa
Eki Görüntüle 210321
Bizimhediyemiz geldiiiiiiiiiiiiiiiii Ebru ( bella25 ) teyzemize çok teşekkür ediyoruzzzzzzzz.. Gerçekten çok ama çok beğendik dün bizde hediyemizi almak için Kanz a gitmiştik ve oğluma kırmızı tişört baktım ama kalmamıştı kalbim ne kadar temizmiş gelen hediye Kanzdan ve kırmızı :) bakın bakaLım yakışmışmı benim tosunumaaa
Eki Görüntüle 210321
bende aldığım hediyenin aynısından kendi bebeğime aldım demek çok isterdim. çokkk cici çünkü ama benim hali hazırda bir prensesim yok kiii:84::84::84:
bizimhediyemiz geldiiiiiiiiiiiiiiiii ebru ( bella25 ) teyzemize çok teşekkür ediyoruzzzzzzzz.. Gerçekten çok ama çok beğendik dün bizde hediyemizi almak için kanz a gitmiştik ve oğluma kırmızı tişört baktım ama kalmamıştı kalbim ne kadar temizmiş gelen hediye kanzdan ve kırmızı :) bakın bakalım yakışmışmı benim tosunumaaa
Eki Görüntüle 210321
Yakışmaz mı annesi yakışıklı paşaya.
Ömer Kuzey ayaklarını ısırabilirrmmmiiiiyiiimmmmmmmmmm
maşallah tam ısırmalık yawww
cok yakısmıs masallah gule gule gıysın omer kuzey. Kırmızı benım favorı rengımdır. Senınde begenmene cok sevındım elifcim. Bu arada dun aksam gonderdım kargo cok hızlı getırmıs.
Eki Görüntüle 210321
bizim cicimiz daha ulaşmadı anlaşılan
cicilerini alan herkes güle güle kullansın
size komik bi şey anlatıcam
AZİZE cim sen de okumalısın:
geçen gün eşimin biarkadaşının bebeğine hayırlı olsuna gittik.kızları olmuş adı da Meryem.
bakın ben ne yaptım:) bebişe altınını takmaya gittim annesiyle içerdelerdi.çıkardım altını takıcakken dedim ki Meryem Cerenimizin hediyesini veriyim Allah analı babalı büyütsün filann...sonra ayyyyy pardonn Meryemin hediyesini dedim Meryem Ceren bizim bi arkadaşın kızıydı filan,utandım doğrusu.burası o kadar çok kazındı ki beynimee,gerçek arkadaşlarım gibi oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?