2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

ebru k. teyzemize çok teşekkür ediyoruz. gecikmeli de olsa hediyemizi alabildik.cok cici bir elbisemiz oldu. eve yeni geldiğimiz için foto çekemedik. en yakın zamanda çekip yayınlayacağım.

Çok şükür hediyem ulaşmış.Canım inş. begenirsin.İyi günlerde giysin cimcime

Sabrın sonu selamet, yılmadan bekledim veee sonunda muradıma erdim işte bizim hediyemiz. Eylülcüğüm çok teşekkür ediyoruz. İnce düşünüp bana da kahve göndermişsin canım. Çok teşekkürler. Ankara'ya tayin olur da gelirseniz bir kahve de beraber içeriz inşallah

bu arada kargocuya da sordum geçen sefer niye bulunamadı diye. "bilmiyom abla" böyle pürüzlü bi ses tonuyla söylendiğini düşünün, cevabını aldım. ne diyeyim, kısmet

Son düzenleme:
Çok şükür hediyem ulaşmış.Canım inş. begenirsin.İyi günlerde giysin cimcime

canım çok beğendik teşekkür ederiz. şimdi giyemiyoruz,biraz daha büyümemiz lazım. foto yüklemeye çalıştım ama beceremedim. face in var mı canım. face grubuna yükleyeyim resmi

tatlım bir kahvenin kırk yıl hatırı olur ya...ama zamaneyle kahvede degişti üçü bir arada koydumm

canım çok beğendik teşekkür ederiz. şimdi giyemiyoruz,biraz daha büyümemiz lazım. foto yüklemeye çalıştım ama beceremedim. face in var mı canım. face grubuna yükleyeyim resmi

Yarama bastın canım face yok:84:Begendigine sevindim.Prenseslere herşey yakışır

kargo bana geri döndü canım 3 kere gelmişler ama bulamamışlar paket türkiyeyi dolaştı:)) , ben tekrar sipariş verdim ama ne zaman gelir bilemem 1 haftayı bulabilir sanırım

anlıyorum canım adresim kontrol ettim kesinlikle doğru niye bulamıyor anlamıyom bulamazsa antalyada şubesine koysaydı ozaman alabilirim sana getirdiğine çok saçma boşuna git gel git gel

sonunda bizde ekleyebildik nuray teyzemize ( moonlightttt )yeniden çok teşekkür ediyoruz

Komşunun balkonunda emirle oturuyordum.Ne göreyim kargo bizim eve girdi.O heyecanla çocugu komşunun kollarına bıraktıgım gibi koştum eve ama hediyemiz degilmiş.:85:Netten sipariş ettigim nevresim takımımmış.Çok begenerek sipariş etmeme ragmen sevinemedim.Oğluşumla gözümüz yollarda ama artık beklemeyecegim eve tıkılıp kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…