- Konu Sahibi firstNimbus
-
ebru k. teyzemize çok teşekkür ediyoruz. gecikmeli de olsa hediyemizi alabildik.cok cici bir elbisemiz oldu. eve yeni geldiğimiz için foto çekemedik. en yakın zamanda çekip yayınlayacağım.
Çok şükür hediyem ulaşmış.Canım inş. begenirsin.İyi günlerde giysin cimcime
Sabrın sonu selamet, yılmadan bekledim veee sonunda muradıma erdimişte bizim hediyemiz. Eylülcüğüm çok teşekkür ediyoruz. İnce düşünüp bana da kahve göndermişsin canım. Çok teşekkürler. Ankara'ya tayin olur da gelirseniz bir kahve de beraber içeriz inşallah
Eki Görüntüle 213686
bu arada kargocuya da sordum geçen sefer niye bulunamadı diye. "bilmiyom abla" böyle pürüzlü bi ses tonuyla söylendiğini düşünün, cevabını aldım. ne diyeyim, kısmet
canım çok beğendik teşekkür ederiz. şimdi giyemiyoruz,biraz daha büyümemiz lazım. foto yüklemeye çalıştım ama beceremedim. face in var mı canım. face grubuna yükleyeyim resmi
hala hediyeyi gelmedi kargo sorun nedir yaaaa
tatlım bir kahvenin kırk yıl hatırı olur ya...ama zamaneyle kahvede degişti üçü bir arada koydumm
kargo bana geri döndü canım 3 kere gelmişler ama bulamamışlar paket türkiyeyi dolaştı:)) , ben tekrar sipariş verdim ama ne zaman gelir bilemem 1 haftayı bulabilir sanırım
Bi tek hediyesini alamayan biz kaldık
Acı kahvenin 40 yıl hatırı varsa üçü bir aradanın 40x3=120 yıl hatırı olur dimi canım
güle güle kullanın övgücüm.defneciğime çok yakışmış zaten bu güzelliğe ne giydirsen yakışırEki Görüntüle 214111 Eki Görüntüle 214110
İşte sonunda ekleyebildik resimleriiiii. İlknur Teyzemiz çok teşekkür ediyoruz yeniden!
güle güle kullanın övgücüm.defneciğime çok yakışmış zaten bu güzelliğe ne giydirsen yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?