2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

Benim kargom da gelmedi. ortada ne kargo, ne de kapıya bırakılmış bir not var.. bugün de beklicem geldi geldi, gelmedi, yarın kendimi gezmelere vurucam

keşke o anne ben olsam...sen paşayamı alıyordun canım

merhabalar kızlar benim hediyem geldi lila rengi cok sirin bir elbise fakat internetten alınmıs sanırım bu nedenle gonderen kısmında firmanın adı yazıyor dolayısıyla en merak ettigim bize hangi teyzemiz hediye gonderdi sorusuna hala cevap bulamadım. bize hangi teyzemiz hediye gonderdi. Simdiden cok tesekkur ediyoruz ama kim oldugunu ogrenip kisiye ozel tesekkur etmek isteriz. Fotograf cekip eklicem en kısa zamanda.

canım senmisin yoksa bizim hediyemizi gonderen teyzos.

benim sevgili arkadaşım kuryenin adı ersen miş.gelince benim adıma yakasına yapışıver bi zahmet neden 2 gündür şubede bekletmişler,hevesimizi kursağımızda bırakmışlar.benim hıncımı bi alıver anacım nolur

evet evet benim canım. hediyenin ulaşmasına çok sevindim. ben de şimdi hediye ulaşmış mı onu anlamaya çalışıyordum. güle güle giysin prenses

canım denk gelemedik evet ulastı cok cok begendik kızım ve ben cok tesekkur ederiz . Giiydirip fotograflarını cektim kızımı bir türlü kucaktan indiremedigimden fotografları esim gelnce eklicem. Tekrardan cok tesekkur ederiz canım.

canım. iyi günlerde giysin prenses. o ara bir türlü evden çıkamadım. ben de kızıma kullandığım ve memnun kaldığım birşeyi bulunca, gönül rahatlığıyla netten gönderdim. sizin de beğenmenize çok sevindim. çok merak ediyorum ,fotoları bekliyorum. ben de yüklerim aynı kıyafetlerle fotolarını.

tamam canım bu aksam muhakkak eklicem.bende bekliyorum miinik prensesin resmini merakla.

canım fotografı boyutu buyuk oldugundan buraya ekleyemedim. simdilik facebook mart 2011 annelerinin sayfasına ekliyorum aksam burayada eklicem. Bu arada sana facedenn arkadaslık daveti gonderiyorum adım Ebru.

canım fotografı boyutu buyuk oldugundan buraya ekleyemedim. simdilik facebook mart 2011 annelerinin sayfasına ekliyorum aksam burayada eklicem. Bu arada sana facedenn arkadaslık daveti gonderiyorum adım Ebru.

tamam canım. ben şimdi bebişi yıkayacağım. akşam bakarım facee

umudumu kaybetmek üzereyim, bizim annecik yok sanırım buralarda, acaba gönderdi demi gelmedi, göndermedi de mi gelmedi:44::44:

umudumu kaybetmek üzereyim, bizim annecik yok sanırım buralarda, acaba gönderdi demi gelmedi, göndermedi de mi gelmedi:44::44:

Aynı durumdayız canım. bende kalmadı umut mumut. gelmicek heralde.. hiç olmazsa hediyemin ulaşıp ulaşömadığını öğrenebilseydim. kargo takipten baktığımda teslim edilmiş olduğunu görüyorum hediyemin taa ayın 16 sında. ama annemizden ses yok. ne gelen vaarr ne giden..

aaay yok ben kafayı yiyicem yyaa kimi bekler hediyesi gelmez
hediye gider sahibini evde bulamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bana geri gelmesin lütfennnnn gir lütfen şu KK yaa

canlarım ben de hala beklemedeyim... ilknurcum bana msj atmış,bnmki hala şubedeymiş,ben yazlıktayım ya,buraya belirli gunlerde geliyolarmış..
beklemeye dewam

arkadaşlar tüm kargoları gelmeyenler benimle özelden iletişime geçebilirler mi lütfen.artık takip zamanı geldide geçiyor bile.bakalım hediyeler kargoya mı takıldı yoksa bir özel durum mu varda gönderilemiyor öğreneyim ben:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…