- Konu Sahibi firstNimbus
-
Benim kargom da gelmedi. ortada ne kargo, ne de kapıya bırakılmış bir not var.. bugün de beklicem geldi geldi, gelmedi, yarın kendimi gezmelere vurucam
bekelemekten bitap düşen, çekiliş heyecanı neredeyse kursağında kalan sevgili annecik.inan bende aynı duygularla yaşıyorum günlerdir hatta daha fazlasını.perşembe gününden beri nasıl ulaşmaz anlamıyorum ama şu anda size iletilmek üzere şubeden çıkmış kuryedeymiş.inşallah bugün bekleme çilesi bitecek.az daha dayan arkadaşım
biz de hediyemizi sipariş ettik. ama prensesden şimdiden özür diliyorum. hepsi burada da olduğu gibi fatura adresini ayrı verebileceğimi düşünüyordum. hiç böyle göndermeyi düşünmemiştim. hepsi burada da hediye paketi not yazma filan vardı. açıkcası içime sinmedi. cicimiz çok güzel ben önceden kendi kzıma da almıştım. daha giydiremedim benim kızcağızım minyon olduğu için. neyse hediyeyi alan arkadaş kimden oluğunu ben söylemeden bilemeyecek...................
keşke o anne ben olsam...sen paşayamı alıyordun canım
canım senmisin yoksa bizim hediyemizi gonderen teyzos.
evet evet benim canım. hediyenin ulaşmasına çok sevindim. ben de şimdi hediye ulaşmış mı onu anlamaya çalışıyordum. güle güle giysin prenses
canım. iyi günlerde giysin prenses. o ara bir türlü evden çıkamadım. ben de kızıma kullandığım ve memnun kaldığım birşeyi bulunca, gönül rahatlığıyla netten gönderdim. sizin de beğenmenize çok sevindim. çok merak ediyorum ,fotoları bekliyorum. ben de yüklerim aynı kıyafetlerle fotolarını.
canım fotografı boyutu buyuk oldugundan buraya ekleyemedim. simdilik facebook mart 2011 annelerinin sayfasına ekliyorum aksam burayada eklicem. Bu arada sana facedenn arkadaslık daveti gonderiyorum adım Ebru.
umudumu kaybetmek üzereyim, bizim annecik yok sanırım buralarda, acaba gönderdi demi gelmedi, göndermedi de mi gelmedi:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?