- Konu Sahibi firstNimbus
-
güle güle giysin prenses.yakışmış çok sevindim.
bu arada avcı aksesuardan mı gönderildi benim hediye???????????????????kargo not bırakmış. aradım getiremeyiz dediler...... , o zaman geriyede göndermeyin er yada geç geleceğim dedim....yurtiçi kargoya protesto. hep böyle yapıyorlar. diğer kargolar buluncaya kadar uğraşıyorlar.....tabi şimdi kimse ben gönderdim demez....
bekelemekten bitap düşen, çekiliş heyecanı neredeyse kursağında kalan sevgili annecik.inan bende aynı duygularla yaşıyorum günlerdir hatta daha fazlasını.perşembe gününden beri nasıl ulaşmaz anlamıyorum ama şu anda size iletilmek üzere şubeden çıkmış kuryedeymiş.inşallah bugün bekleme çilesi bitecek.az daha dayan arkadaşım
benim sevgili arkadaşım kuryenin adı ersen miş.gelince benim adıma yakasına yapışıver bi zahmet neden 2 gündür şubede bekletmişler,hevesimizi kursağımızda bırakmışlar.benim hıncımı bi alıver anacım nolur
ilahi carettacım gülmekten öldüm valla hakkaten yılan hikayesne döndü anacım
bahsettigin gibi bekle bekle öldüm anam ama biz sorunn buradan oldgunu tahmin ediyorduk zati
uyuzlar normalde kargolar eşimiin işyerine gelir biz yan tarafta lojmandayız cünkü
işyeri oldugu icin bes dakkalık yolu dötlerini kaldırıp gelemeediklerinden kargoları biriktirip getiriyorlar ondan bekletirler demşti eşim
ama her gün geldi mi geldi mi diye adamı da yedim inatla
haftasonu girince pazartesiye dedim bugün de işyerne gelmeyince hay sülalenize diyordum içimden bilinmeyen kargo sirketine binaen
neyse dısarı cıktık gezmeye bi geldik o da ne evin kapısında bir not kargonuzu yarın gelip almazsanız geri gitcek
anacım senelrdir işyyerine giden evin kapısına ugramayan kargonun eve getirecekler tutmus onda da biz yokmuşuz dedm şaka mı bu
yarın almazsanız geri gitcek demiş bir de amanın eşim de yarın yok mu basladım söylenmye saat olmuş yedi kapanmıstır coktan dedik
eşim benm dilimden kurtulmak ıcın aradı sansına son elaman cıkmamıs adama dedi kapatma geliyorm bekle
gitti aldı da sonunda muradımıza erdik yani sen orada ben burada karsılıklı catlamısız bacım bu da bir anı oldu bize
cok tesekkur edyoruz kızcemle canım benim resimleri ekliycem en kısa zamanda insallah
kimi ulaştıramaz kimi alamaz hediyesini...çok yakında yalnız kalacağım bu oyunda:82::82:
ebrucum malesef işe geri döndüm benİlknura ulaşamıyorum.Nerdesin ilnurcum.Annecik gidip kargodan alsana hediyeni yoksa aldınmı?Bi haber bi ses ver nolur.Yoksa açıklıycam adını çünkü yarında almazsan bana geri gelcek hediyenizEvde durmadın bak ciciniz kargolarda bekliyor
Benim kargom da gelmedi. ortada ne kargo, ne de kapıya bırakılmış bir not var.. bugün de beklicem geldi geldi, gelmedi, yarın kendimi gezmelere vurucam
sevgili Neslihan ve oğluşu Eymen'e teşekkur ediyoruz.. Opuyoruz. sonunda biz de muradımıza erdik
Ne hediyem geldi ne hediyem ulaştı
2. defa gönderdikten sonra hediyem bana geri geldi ve malesef annemizden hiç ses seda yok
rica ederiz nuraycım...umarım beğenmişsindir
sizinki daha kötü hediyeler ulaşmamış, neyse tek taraflıda olsa zevk aldım ben de,ama sanırım artık hevesim kaçtı,hediye beklemiyorum...nasılsa sevgili annecik buralara girip okumuyor da, bi kere girip çekilişe katıldı, bi dahada giremedi herhalde..neyse sağlık olsun...
güzincim özel mesaj attım merak etmesin için canım okumadın galiba neyse burada size söylüyorum mecburen meraklanmışsın kusura bakma tatlım yakında alıp size göndereceğim ayyy üzgünüm :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?