2011 Mart ayında tüp bebek yaptıracak arkadaşlar...

BEBEKDLS hadi hayirlisi olsun arkadasim insallah 24u yuzunun guldugu gun olur...

inşallah canım yaa hem de nasıl gülecek biliyomusun o kadar çok haber bekleyen var ki benden inş herkezi sevindiricez sanki öle geliyo bana:66:

merhaba arkadaslar ben yeni tüp bebek yaptırdım yarın sonucu öğrenmeye gidecegim kanamam olmadı adetim gecti insallah tutmustur ilk denemem daha insallahta son olur heyecanlıyım korkuyorum uyuyamıyorum:52: Allah herkese hayırlı evletlar versin.

Merhaba, benimde bugun dorduncu igne gunu ayni zamanlarda seninle trasnfer olcagiz sanirsam arkadasim, bende yurtdisinda Canada'dayim....Ben kendim yapamiyorum igneleri ... evde kim olursa ona yaptiriyorum :)

Desene sende uzak gurbetcilerdensin..igneleri yapmaya alistim esim sehir disinda 4 gunlugune mecburen yapacagim sansim yok :( benim transfer gunum hersey yolunda giderse 25'i sanirim seninde 24 civari filan olacak...hepimiz icin hayirlisi....

merhaba arkadaslar ben yeni tüp bebek yaptırdım yarın sonucu öğrenmeye gidecegim kanamam olmadı adetim gecti insallah tutmustur ilk denemem daha insallahta son olur heyecanlıyım korkuyorum uyuyamıyorum:52: Allah herkese hayırlı evletlar versin.

aksi67 hadi bize guzel haberler varki bu grupta herkesin yuzu gulsun..haberlerini bekliyoruz

Desene sende uzak gurbetcilerdensin..igneleri yapmaya alistim esim sehir disinda 4 gunlugune mecburen yapacagim sansim yok :( benim transfer gunum hersey yolunda giderse 25'i sanirim seninde 24 civari filan olacak...hepimiz icin hayirlisi....

Merhaba

Malesef gurbetciyiz arkadasim, bende mecbur kalsam mecbur yapcam haklisin.... Canim aban verilen kagida 6 Nisan olarak gozukuyor dedin gibi hersey yolunda giderse... Seninde dondurulmuslarla tedavimi?

Merhaba

Malesef gurbetciyiz arkadasim, bende mecbur kalsam mecbur yapcam haklisin.... Canim aban verilen kagida 6 Nisan olarak gozukuyor dedin gibi hersey yolunda giderse... Seninde dondurulmuslarla tedavimi?

Ben ilk defa yaptiriyorum o yuzden ignelere basladim bugun3.ignelerimi oldum senin dondulrmuslarla oluyorsa tedavin neden igne oluyorsun kafam karisti?!

ayy inş hayırlı sonucunu paylaşırsın bizimle canım yaaa ben de heyecanla beklicem sonucunu:66:

Ben ilk defa yaptiriyorum o yuzden ignelere basladim bugun3.ignelerimi oldum senin dondulrmuslarla oluyorsa tedavin neden igne oluyorsun kafam karisti?!

merhaba, ilkler bambaskadir umarim sonuncu olur arkadasim tek seferde iki bebis alirsin kucagina....
Canim burda boyle bende bilmiyom onceki Turkiyede donmuslarla oldumda igne filan yoktu, burda var Lpron gobekten transferden 6 gun onceye kadar kullanmam gerek, persembe gunude rahim aklinligi icin Klaca'dan yapistirilan bisey vercekler, burda baby aspirin fianda yok cok farkli bu ay adet olcakmiyim onu bilebilmiyorum,,,,,

inşallah canım yaa hem de nasıl gülecek biliyomusun o kadar çok haber bekleyen var ki benden inş herkezi sevindiricez sanki öle geliyo bana:66:

ben kimseye söylemedim bu sefer eşimle ben bikaç kişi, olmayınca daha çok üzülüyorum sorulardan. keşke bende senin kdr ümitli olsam sanki benim yine olmayack gibi hissediyorm.

:( uzuldum arkadasim ...ne diyeyim?insan ne dese nasil teselli etsin bilemiyor ...!eger mahsuru yoksa biraz anlatirmisin sorun nedir sendemi esindemi? kacinci denemen?merak ettim....

hiç bi sorunumuz yok esimdede bendede her tahlil olumlu ama bi türlüolmuyo evliliğimin ikinci yılı dıs gebelik yasadım ikizlerdi sonra iki düşük sebep bulamıolar hamile kalıorum olmuyo sonunda tup bebek dedik oda olmadı kasık agrısı gögüs sişliği hepsi hikaye hepsi oldu bebek yerlesio dediler deilmiş tesellisi yok arkadasım hayal kırıklığı bidaha denemem ilk denememdi ve son oldu olmayınca olmuyo zorlamaya gerek yok allah demiş parayı isteyene bebegi istediğime veririm die bizde para bok bebek yok :50:normal hayata işe devam yapacak bişi yok allah sizlere verir insallah

hiç bi sorunumuz yok esimdede bendede her tahlil olumlu ama bi türlüolmuyo evliliğimin ikinci yılı dıs gebelik yasadım ikizlerdi sonra iki düşük sebep bulamıolar hamile kalıorum olmuyo sonunda tup bebek dedik oda olmadı kasık agrısı gögüs sişliği hepsi hikaye hepsi oldu bebek yerlesio dediler deilmiş tesellisi yok arkadasım hayal kırıklığı bidaha denemem ilk denememdi ve son oldu olmayınca olmuyo zorlamaya gerek yok allah demiş parayı isteyene bebegi istediğime veririm die bizde para bok bebek yok :50:normal hayata işe devam yapacak bişi yok allah sizlere verir insallah

Yasin kac bilmiyorum cnm ama vazgecmek icin cok erken bu kadar kendini yipratma basarisiz asilamalarindan sonra bende cok pes ettim ama bir sekilde hep tekrar istedim...sende biraz zaman ver kendine inan tekrar saglikli dusunmeye baslayacaksin...umarim gonlune gore olur....

arkadasım bukadar kotu dusunme budert sadece senın basında deıl ben hıc bı sebebım yokken 22 yasından berı tup bebekle ugrasıyorum ve basıma olmadık ole seyler geldıkı bu yolda senden daha cok zorluklar yasamasımdır ınan ve hıcbı zaman senın gıbı ısyan etmedımm buna basımdan dıs gebelık gectı ve daha neler neler bu sorunu yasayan herkezınde cok parası var senın yok olemı
suan 2.tup bebek denemesını arabayı satarak yaptık temmuzda 3. kırade cektık yaptık eylulde 4.kıredı cektık yaptım bu subatta ve dun teset gunumdu sukur pozıtıff ama eve hacız gelecek galıba tup bebek borcundan esım ve ben yeterkı cocuklarımız olsun bız batsakta olur cıksakta ve elımızden tutan bı kısıde yok ALLAH kımseye cekecegınden fazla dert vermezmıss sende guclu ol sen bole dusunursen gucsuz olursan hayata hıc bıseyde basarılı olamazsın bende bundan once uzuluyodum cocugum hıc olmuycak gıbı gelıyodu ama hemen ALLAHA sıgınıyodum dualar edıyodumm herseyın bı zamanı vaktı var benım zamanımda 5 yıl sonraymıs 5 yıldırr anca ugraaslarımın sonucunu aldımm ve ınsallah dogurabılırım saglıklıca sana sunu dıyorum sabırlı ol guclu ol emınım senınde olucak bebegınn

canımmm neden böleee yapıyosunn çok zor ama geçecek bu sölediklerine de pişman olacaksın böle düşünmen şuanda normal en azından kendiliğinden hamile kalmışsın bu bile çok önemli biliyomusun benim yaşım 34 oldu 3.denememiz bu, 2 kere de negatif sonuç aldık ama gene hep ümitliyiz eşimle inşallah senin haksız çıkıcağın günleri burdan görüceğiz öpüyorum senii lütfen umudunu yitirme:70:

ben kimseye söylemedim bu sefer eşimle ben bikaç kişi, olmayınca daha çok üzülüyorum sorulardan. keşke bende senin kdr ümitli olsam sanki benim yine olmayack gibi hissediyorm.
selam bende tup bebiş yapmak istiyorum ama çok uzak bir yerde ta ağrıdayaşıyorum beim tek tüpüm var diş gebelik geçirdim öncesinde normal yoldan gebe kalabiliyordum şimdi olmuyor bana fikir verin nerde en iyi sonuç alırım

selam bende tup bebiş yapmak istiyorum ama çok uzak bir yerde ta ağrıdayaşıyorum beim tek tüpüm var diş gebelik geçirdim öncesinde normal yoldan gebe kalabiliyordum şimdi olmuyor bana fikir verin nerde en iyi sonuç alırım

arkadasım benım bu 4. Denememdı cok sukur ikizlere hamıleyım bundan oncekı denemelım ust uste aaynı yerde ızmırde yaptırdım ve tutmamasının sebebı dr. ıhmalosızlıgıdı sonra esımle ızmır ve ıstanbuldakı butun tup bebek merkezlerını tek tek gezdık ve ıstanbuldalkı alman hastanesıne karar verdık dr.hakan kozınoglu gonul rahatlıgıyla tavsıye edebılırımm hakında herseyın hayırlısı olsun

arkadasım benım bu 4. Denememdı cok sukur ikizlere hamıleyım bundan oncekı denemelım ust uste aaynı yerde ızmırde yaptırdım ve tutmamasının sebebı dr. ıhmalosızlıgıdı sonra esımle ızmır ve ıstanbuldakı butun tup bebek merkezlerını tek tek gezdık ve ıstanbuldalkı alman hastanesıne karar verdık dr.hakan kozınoglu gonul rahatlıgıyla tavsıye edebılırımm hakında herseyın hayırlısı olsun

SEVDASEVILAY guzel yazmissin arkadasim umidimizi yitirmemiz gerekiyor senin hamilelik haberine cok sevindim Allah sonuna kadar hayirlisiyla saglikla gotursun....bende ilk tup bebek denememi yaptiriyorum su anda yurt disindayim ama izmirliyim nerelerde yaptirdin yazarsan aklimizda olsun en azindan kimseye tavsiye etmeyiz...

Back
X