merhaba kızlar benim doğumumada 5 gün kaldı kısmetse,ben acıbadem hastanesine gidiyorum,hastanede doğumdan sonra bütün annelere aşağıda yazdığım bitki çayından veriyorlar,süt arttırıcıymış ve çok ii geliyormuş,size çay ile ilgili bilgilileri attım kızlar,umarım faydası olur.
HUMANA STİLL-TEE
Anne Sütünü Arttıran Bitki Çayı
Emziren Anneler İçin...
- Humana Still-Tee içerisinde bulunan Galaktogog etkili bitkiler sayesinde süt bezlerini uyararak süt yapımını hızlandırır ve süt miktarını önemli ölçüde arttırır.
- Humana Still-Tee'nin doğumdan hemen sonra kullanıldığında süt oluşumunu hızlandırdığı ve miktarını artırdığı, üniversite ve araştırma hastanelerinde yapılan 4 klinik çalışma ile etkinliği kanıtlanmıştır.
- Anne sütünü arttıran bitki çayı Humana Still-Tee, Oksitosin hormonunu aktive ederek, doğum sonrası uterusun eski haline dönmesine yardımcı olur.
- Humana Still-Tee doğum sonrası, özellikle sezaryen sonucu oluşan gaz sancılarının giderilmesine yardımcı olur.
- Bu özelliklerinden ötürü doğumdan hemen sonra ilk sıvı olarak anneye içirilmesi tavsiye edilir.
- Humana Still-Tee'nin kalorisi düşüktür.
- Humana Still-Tee emzirme dönemi boyunca, daha çok süt oluşumu için önerilen miktarlarda ve düzenli olarak kullanılmalıdır.
- % 100 bitkiseldir.
- Boya maddesi, suni aroma ve katkı maddesi içermez.
- Granül şeklindedir.Demleme ve hazırlama sorunu yoktur.
- C vitamini ilavelidir.
- Şeker ilavesine gerek yoktur.
İÇİNDEKİLER
Hibiscus : 2,6 g
Fennel Extract : 0,2 g
Fennel Oil : 0,02 g
Roobios : 0,2 g
Verbena Herb : 0,2 g
Raspberry Leaves : 0,2 g
Fenugreek : 0,1 g
Goat's Rue Herb : 0.1 g
Sucrose : 91,5 g
Maltodextrin : 4,4 g
Vitamin C : 0.5 g
Humana Stil-Tee Kullanımı:
- Günde 3-4 defa (200 ml) bir su bardağı suya tepeleme 2 tatlı kaşığı (yaklaşık 9 g) Humana Still-Tee konulup karıştırılarak hazırlanır.
- İsteğe bağlı olarak sıcak, soğuk veya ılık tüketilir.
Annelere, emzirdikleri sürece düzenli olarak Humana Still-Tee kullanmaları tavsiye edilir.