2011 mart bebekleri beslenmesi

merhaba arkadaşlar ben tahin helvasını çok faydasını gördüm kesinlikle sütü arttırıyor tavsiye ederim

bebeğim 4gündür yoğun bakımda beslenmeye başladı çok şükür sütüm yetersiz olduğu için bizden hipp organik mama istediler aldık verdik organikmiş ama bilemiyorum

bir aylık olana kadar milupa aptamil verdim kaka yaparken çok zorlanıyordu bebelac veriyorum şuan rahat rahat kakasını yapıyor şimdilik memnunum. her emzirme sonrası 90 cc mama hazırlıyorum bazen hepsini bitiriyor bzen 60 cc yiyor

aa bu bilgiye çok sevindim
benim bebeğim sadece mama ile besleniyor,25 günlük oldu
milupa veriyorum ama öyle çok rahat yapmıyor kakasını bu ara
bebelac deneyelim
hastanede milupa diyince başkasını araştırmadık bile
saf oluyorum bazen bir sürü marka varmış halbuki:9::9::9:

bende bazı nedenlerden dolayı yegenime bakıyorum daha 40 günlük..annesi süt sağıp bırakıyor ama yeterli gelmiyor bizde ek olarak bebelak sütünden veriyoruz..bu gidişle mamaya başlamak zorunda kalacagız..yoksa bebek aç kalıyorrr..rabbim kuzularınızı bağışlasın..

ben işe başlayacağım için deneme amaçlı biberonda sütümü verdim. bebeğim o günden beri biberon istriyor memeyi istemiyor. biberon kolayına geldi tabi paşanın. bende elektirikli süt sağma mkinesinden aldım onunla sağıp veriyorum

dün ilk defa kızım öğle uykusundayken sütümü sağdım. sağ göğsümden 30 diğerinde 40 ml çıktı :59::59: çok az değilmi? bebeğin doyması için ne kadar emmesi lazım?

sütümün dışında günde 2 kere mama veriyorum 90 ml...

dün ilk defa kızım öğle uykusundayken sütümü sağdım. sağ göğsümden 30 diğerinde 40 ml çıktı :59::59: çok az değilmi? bebeğin doyması için ne kadar emmesi lazım?

sütümün dışında günde 2 kere mama veriyorum 90 ml...

bebeğin anne sütünü bi öğünde 60la 90 arasında alması normal diyolar canım.

benimde bi sorum olucak

şu aralar pskolojik olarak iyi diilim bazı sorunlar yaşıyorum, ondan galiba sütümde azalma var, sağdığımda önceden 100 ml oluyodu şimdi 30 40 anca 50ye geliyo. ama bu aralar oğlum daha fazla emmeye başladı ondanmı sağdığımda az oluyo yoksa aç kaldığı içinmi daha çok emiyo bilmiyorum. mama vermelimiyim sizce yoksa sonuna kadar vermemek için dayaniyimmi? aç mı kalıyo doyuyomu anlamıyorum :43:

bebeğin anne sütünü bi öğünde 60la 90 arasında alması normal diyolar canım.

benimde bi sorum olucak

şu aralar pskolojik olarak iyi diilim bazı sorunlar yaşıyorum, ondan galiba sütümde azalma var, sağdığımda önceden 100 ml oluyodu şimdi 30 40 anca 50ye geliyo. ama bu aralar oğlum daha fazla emmeye başladı ondanmı sağdığımda az oluyo yoksa aç kaldığı içinmi daha çok emiyo bilmiyorum. mama vermelimiyim sizce yoksa sonuna kadar vermemek için dayaniyimmi? aç mı kalıyo doyuyomu anlamıyorum :43:

canım günde 4 kere çişini yapıosa küçük ve haftada 150 gr alıyosa ayda 550 600 gr alt sınır doyuyo demekmiş..bende anlayamıyorum tam.üstelik ben hiç sağmadım emziriyorum şu mememin olduğu yerde bi gösterge olsa diyorum bazen:1::1:bazen cok emiyo..valla inşallah doyuyodur.

ay bu baslık tam benlik bizde sorun daha karısık malesef
ilk iki gün süt azdı kuzucumun emme refleksi zayıftı göğüslerim büyük ucları kücük olunca ememedi
zar zor emzirmeye calıstık durduk emiyor emecek derken aclıktan hastalandı kuzum:(
kan sekeri düştü sarılık oldu tekrar hastaneye yattık ısık tedavisi görürken benim sütümü sagıp verdiler arada da mama takviye ettiler ac kaldıgı icin eve geldigimizde ben de kasıkla vermeye ugrastım mamayı sütümü onu bile yemekte zorlandı memeyi ememedi yoruluyor hemen uyuyor uyanamıyor sonra kontrolde kilo almadıgı görüldü gelişim geriden geliyormus toparlayamamısız mecburen sütümü sagıp veriyorum üzerine mama takviye ediyorum ara ara memeyi biraz tutmayı beceriyor ama bulana kadar cok yoruluyor sonra saatlerce uyudugundan ac kalıyor o yüzden emme antremanlarını kestik sütüm arttı cok sükür ilk günlere göre daha iyi sagıyorum biberonla iciriyorum gece de mama takviye ediyorum kilosunda atak yapabilmesii icin
dogum kilomuızun da gerisindeyiz cünkü
cocugumun da aklı karıstı bir biberon bir meme bir slikon uc bir süt bir meme derken
beni sormayın nevrim döndü tüm gün nasıl doyururum cabasındayım aklım cıkıyor ac kalıcak diye
matematik hesabı gibi saat tutuyoruz cc hesaplıyoruz sürekli günde belli bir miktarı tamamlayabilmek icin
ben de mamaya karsıydım ama onun ac kalıp hastalandıgını gördükten sonra hicbişey umrumda degil yeter ki karnı doysun kuzumun öyle ya da böyle
sanırım en karısık beslenme sorunu bizde:(
oyy insallah düzelicek RAbbimin izniyle

yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım geldi aklıma:( sarılık dışında bizde hep aynı şeyleri yaşadık maalesef:( benim sütüm doğumdan sonra gelmesine rağmen oğlum emmek istemedi, bende mama vermek istemedim. sonrada kan şekeri düştü. şimdi mecburen veriyorum. allah tan sütümü emmeyi başarabildi de mama sayısını günde 2 ya da 3 e düşürdük. allah herkesin yardımcısı olsun

kızlar mama olarak ne veriyosunuz?? burda okumuştum milupadan sonra biri bebelac a geçmişti tuvalet açısından çocuk rahatladı diye bebelac kullandım bende ama bilmiyorum ne kadar iyidir. eczaneler de filanda böle yabancı bi marka var o nasıldır?? ne kullanıyosunuz ne önerirsiniiz :26:

kızlar mama olarak ne veriyosunuz?? burda okumuştum milupadan sonra biri bebelac a geçmişti tuvalet açısından çocuk rahatladı diye bebelac kullandım bende ama bilmiyorum ne kadar iyidir. eczaneler de filanda böle yabancı bi marka var o nasıldır?? ne kullanıyosunuz ne önerirsiniiz :26:

cnm bende milupadan bebelaca geçtim çok da memnunum kabızlık da yapmıyor sonuçta içerikleri aynı milupanın pahalı olmasının tek sebebi akıllı kutu olması

cnm bende milupadan bebelaca geçtim çok da memnunum kabızlık da yapmıyor sonuçta içerikleri aynı milupanın pahalı olmasının tek sebebi akıllı kutu olması

ya bende ucuz olduğu için tereddütteyim bilmiyorum milupa humana hero baby bebelac büsüürü mama var keşke tamamen bilebilsek hangisi daha çok annesütüne gerçekten yakın. bide hipp var organik mama o nasıldırki acaba :26:

ya bende ucuz olduğu için tereddütteyim bilmiyorum milupa humana hero baby bebelac büsüürü mama var keşke tamamen bilebilsek hangisi daha çok annesütüne gerçekten yakın. bide hipp var organik mama o nasıldırki acaba :26:

cnm hipp le ilgili bi haber çıkmıştı izledinmi bilmiyorum kansorejen maddeler taşıyo diye ayrıca sana milupa ile ilgilide bi bilgi veryim tüm doktorların milupayı önermesinin tek sebebi reklammm çünkü en çok reklam veren numune dağıtan milupaymış bu yüzden doktorlarda onu öneriyo

cnm hipp le ilgili bi haber çıkmıştı izledinmi bilmiyorum kansorejen maddeler taşıyo diye ayrıca sana milupa ile ilgilide bi bilgi veryim tüm doktorların milupayı önermesinin tek sebebi reklammm çünkü en çok reklam veren numune dağıtan milupaymış bu yüzden doktorlarda onu öneriyo

o zaman bebelaca devam gibi gözüküyo sağol canım :31:

Back
X