2011 Mart Bebeklerinin Kilo ve Boy Takipleri

bugün prensesimi kontrole götürdüm 84gününde kilosu 6100gr boyu 57 başçevresi 39 cm dr iyi dedi

kızlar hepinizin yavruları ne güzel kilo almış masallah. benim kuzum zayıf kaldı. 52 günlük ve dogdugunda 2780 di..hastaneden cıkarken 2500 kalmıstı kuzum.
2 gün önce dr gittik 4000 olmus. dr 4500 olması gerekirdi ama masallah cok saglıklı görünüyor dedi ama ben yinede üzüldüm kilo aldırmak istiyorum yavrumu süt veriyorum mama takviyesi yapıyorum ama bu aralar mamayı reddediyor kızım...

bütünnnnnn bebişlere kocaman birer
bizde yarın doktorumuza gideceğiz bakalım ne kadar büyümüş paşam

2 ay +4 gün= 4800 gr
ya arakadaşlar benimkisi cılız kaldı ya
son 1 ayda 500 gr almış sadece
hemşire doymuyor bu çocuk dedi
bu arada maşallah tombalak bebişlere

maşallah bebişlere çok güzel yaaa. Allahım korusun hepsini.

2 ay +4 gün= 4800 gr

canım mamaya başla hemen düzelir bence. üzülme annesi büyüycek kuzucuğun

2 ay 2 haftalıkken 6400gr ve 60,5 cm olmuşuz
dr gelişimi gayet iyi dedi çok şükür..bütün bebişler sağlıkla büyüsünler inşş

bir ay önce 4780 gr olan paşam bu ay 5680 gr olmuş.900 gr. almışız buay.gerçi bu kadar kusmaya çok güzel almış dedi doktorumuz...
bütün bebeklerimize kocaman

maşallah bebişlere çok güzel yaaa. Allahım korusun hepsini.

canım mamaya başla hemen düzelir bence. üzülme annesi büyüycek kuzucuğun

canım durum o kadar vahim mi yaa
napim başlasam mı kararda veremiyorum off ya hep yapmayacğım dediğim şeyleri yapacağım sanırım .tek doysun da napalım yapacak bişey yok

2 ay +4 gün= 4800 gr

canım benim bebişde aynı bu ay 500 gr almış. 4.700 gr daha küçüğüz seninkinden. neden böyle olduk anlamadım. senin sütün nasıl. benim sütüm çok ama pıtırcık az emiyor. ebeler sen beslenmene dikkat et dediler. doktorda 2 hafta sonra bir daha gel gerekirse mamaya başlarız dedi

maaşallah herkesin bebişlerine :) benim oğluşumda 3360 gr doğdu, boyu da 50cm di. ama 6 günlük olunca 300 gr vermiş üstelikte kan şekeri düşmüştü, çünkü beni hiç emmedi, mecburen mamaya başlamıştık. 17.günden sonra emdi. şimdi çok şükür 74 günlük kilosu 5350 gr boyu da 57 cm. ama ben yine de doymazsa diye günde iki kere mama veriyorum. bakalım bu hafta kontrolümüz var, bakalım doktorumuz ne diycek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…