2011 Mart Bebeklerinin oda & beşikleri paylaşım alanı:)

Saol canim, seninkide cok $ik Allah kullanmayi nasip eder insallah.

hepinize hayırlı olsuın kızlar... hepsi cok güzel

hepsi çok güzel kızlar....Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin ....bizimkisi de ay sonu gelecek ozaman bende çekip resim eklerim

sağol canım gelince sende eklersin

Merhaba oncelikli olarak bebeginiz ve odasi hayirli ugurlu olsun..Allah gule gule kullanmayi nasip etsin...oda takimini nerden ve nekadar'a aldiginizi ogrenebilirmiyim?....

Saol canim tabiki ogrenebilirsin, fakat ben hollandada yasiyorum burdan aldim. Baby en tiener magazasindan 800 euro tum takima verdim 1300 eurodan inmisti.

sultancım çok tatlı kızının cicişleri Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahhhhhhh :81:

Sultan canım bunlar inanılmaz güzell.... Yaaa kız olunca böle renkli cıvıl cıvıl şeyler kullanılıyoo... Çok beğendim canım.. Güle güle kullansın Eylül...

Sultan canım bunlar inanılmaz güzell.... Yaaa kız olunca böle renkli cıvıl cıvıl şeyler kullanılıyoo... Çok beğendim canım.. Güle güle kullansın Eylül...

canımsın yaaa. çoook teşekkür ederim yazdıkların çok hoşuma gitti yaaa.çook mutlu oldum

bizde hepsi burada.com dan oyun parkı almayı düşünüyoruz. fiyatı 99 lira uygun mu sizce kızlar. oyun parkı konusunda fikirlerinizi paylaşırmısınız?

herkes sırayla beşikleri almaya başlamış ben şubatta almayı düşünüyorum:82::82:

esra canım ne denir çok güzel oda takımı

sweetcim benim eski stediğim beşiklerden almışsın,ben de byaz 4 çekmeceli istiyordum vazgeçtim mobilya rengi istiyorum şimdi

s&u güle güle kulansın bebeğin beşiğini,ufacık görünüyor

sağol tatlım mobilya rengide güzel duruyor kuzenimde vardıda sende istediğin gibi bulursun inş

Saol canim, Daha guzeli senin kizina insallah.

kızlar ya hepside çok güzeller güle güle iyi günlerde kullansın bebişleriniz mışıl mışıl gazsız,sancısız,uyusunlar inşalllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh :81:

bizimde odamızın yapımı başladı 10 güne kadar anca teslim edilecek heralde ama rengini söyleyebilirim beyaz olacak inş.

kızlar ya hepside çok güzeller güle güle iyi günlerde kullansın bebişleriniz mışıl mışıl gazsız,sancısız,uyusunlar inşalllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh :81:
amin kıvırcıkcım
bizimde odamızın yapımı başladı 10 güne kadar anca teslim edilecek heralde ama rengini söyleyebilirim beyaz olacak inş.

sizde güle güle kullanın artık gelince resimlerini bekliyoruz bebişin oda takımının

kızlarr bizde cumartesi günü sipraiş verdik bebeğimizin odasını 1 aya kadar anca yapıplıp gelirmiş.

nasıl kızlarr???????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…