2011 Mart Bebeklerinin oda & beşikleri paylaşım alanı:)

perilievcim mışıl mışıl uuyusun kızın kuzulu kuzulu pek güzelmiş nevresimi inş dönenceyide verirrler en basiti bile 15tl.den başlıyor

bu da benim prensesimin odası kızlar...Eki Görüntüle 117357

kızlar buda benim oğluşumun odası. şu anda depolarında bekletiyorlar. ocak ortası gibi kurulacak inşallah. kurulduktan sonra tekrar resimlerini koyarım odasında.Eki Görüntüle 118292

hepsi çok güzel arkdaşlar....miniklerinize sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim

çok güzelmiş canmm...iyi günlerde kullanın.

Güle güle kullan canım. Çok tatlı

Hepsi birbirinden güzel.. İçinde sağlıcakla uyusun minikleriniz, geçen sene bu zamanlar bende aynı heyecan içindeydim, yalnız size bir tavsiyede bulunacam, mobilya kokusunun gitmesi için biraz erken kurun odaları ve bol bol havalandırın.. Ben Aralık ayının sonuna doğru odasını hazırlamıştım, Mart yerine Şubatta doğdu kızım.. Geç kalmamak ve planlı olmak her zaman iyidir, sürprizler çıkabiliyor..

benim oğluşumunda aynısı teyzesi sadece mavi gri rengi farklı biz tayinci olduğumuz için bize bu cok uygun geldı katlanması yönünden falan rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin cümlemize nasıl heyecan var mı ben bi an önce dogsa dıye beklıyorum sabırsızım galıba

çok tatlı yaaa. rengide çok güzel. hele koyunlara bayıldım. kuzucuğun beşiğini güle güle kullansın sağlıkla büyüsün İnşallah

Heyecan olmaz mı canım. hem de nasıl var. nerdeyse hergün rüyamda doğum yapıyorum :) evet canım kullanımı çok pratik. ben kendi başıma bile katlayıp açabiliyorum. güle güle kullanın siz de..

çok tatlı yaaa. rengide çok güzel. hele koyunlara bayıldım. kuzucuğun beşiğini güle güle kullansın sağlıkla büyüsün İnşallah

sağol canım..

oyy oyyy annesi pek güzel yapmış mışıl mışıl uyusun canım bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…