- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
perilievcim mışıl mışıl uuyusun kızınkuzulu kuzulu pek güzelmiş nevresimi inş dönenceyide verirrler en basiti bile 15tl.den başlıyor
bu da benim prensesimin odası kızlar...Eki Görüntüle 117357
kızlar buda benim oğluşumun odası. şu anda depolarında bekletiyorlar. ocak ortası gibi kurulacak inşallah. kurulduktan sonra tekrar resimlerini koyarım odasında.Eki Görüntüle 118292
Biz de park yatağımızı aldık sonuda. visko yatağını ve park yatak uyku setini de aldık. Hemen eve gelir gelmez kurduk. Dönencesi vardı modelin orijinalinde ama bizim paketten çıkmadı. biraz canım sıkıldı bu duruma. yarın telefon edicem firmaya, umarım halledebiliriz..
Biz de park yatağımızı aldık sonuda. visko yatağını ve park yatak uyku setini de aldık. Hemen eve gelir gelmez kurduk. Dönencesi vardı modelin orijinalinde ama bizim paketten çıkmadı. biraz canım sıkıldı bu duruma. yarın telefon edicem firmaya, umarım halledebiliriz..
benim oğluşumunda aynısı teyzesi sadece mavi gri rengi farklı biz tayinci olduğumuz için bize bu cok uygun geldı katlanması yönünden falan rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin cümlemize nasıl heyecan var mı ben bi an önce dogsa dıye beklıyorum sabırsızım galıba
çok tatlı yaaa. rengide çok güzel. hele koyunlara bayıldım. kuzucuğun beşiğini güle güle kullansın sağlıkla büyüsün İnşallah
azizecim çok güzel mışıl mışıl uyusun içinde kızıntam kız sepeti olmuş
çok güzel yaaa. Allahım güle güle kullandırsın inşallah. Ne diyelim uyusunda büyüsün meryem ceren tıpış tıpış yürüsün meryem ceren.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?