2011 Mart Bebeklerinin oda & beşikleri paylaşım alanı:)

doublebump.cum çok güzelmiş güle güle kullansın oğluşun mışıl mışıl uyusun

kızlarr bizde cumartesi günü sipraiş verdik bebeğimizin odasını 1 aya kadar anca yapıplıp gelirmiş.

nasıl kızlarr???????

çoooooook güzel..ben bunu ya da benzerini modoko da görmüştüm mükemmel şeyler var =))

Güle güle sağlıkla kullansın inş. annesi..

kızlar bebişlerinizin cicileri çok tatlılar.....Allah iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasipetsin inşallah....

çoooooook güzel..ben bunu ya da benzerini modoko da görmüştüm mükemmel şeyler var =))

Güle güle sağlıkla kullansın inş. annesi..

aminn kızlarr çok teşekkür ederim:)))

bu da benim prensesimin odası kızlar...Eki Görüntüle 117357

canım çok güzel prensesinin odası. allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsinn

kızlar buda benim oğluşumun odası. şu anda depolarında bekletiyorlar. ocak ortası gibi kurulacak inşallah. kurulduktan sonra tekrar resimlerini koyarım odasında.

kızlar buda benim oğluşumun odası. şu anda depolarında bekletiyorlar. ocak ortası gibi kurulacak inşallah. kurulduktan sonra tekrar resimlerini koyarım odasında.Eki Görüntüle 118292

çok güzel =))) Rabbim sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin..Bende belisden alacağım sanırım bu model benim de çok hoşuma gidiyor dün baktım ama hala karar vermiş değilim =)))

çok güzelmiş canım görmüştüm katalogda güle güle kullansın bebişin mışıl mışıl uyusun

çok güzel =))) Rabbim sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin..Bende belisden alacağım sanırım bu model benim de çok hoşuma gidiyor dün baktım ama hala karar vermiş değilim =)))

sağolun kızlar inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin mışıl mışıl uyusun melekler gibi ay yerim ben onları

Biz de park yatağımızı aldık sonuda. visko yatağını ve park yatak uyku setini de aldık. Hemen eve gelir gelmez kurduk. Dönencesi vardı modelin orijinalinde ama bizim paketten çıkmadı. biraz canım sıkıldı bu duruma. yarın telefon edicem firmaya, umarım halledebiliriz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…