- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
ay yerim ben onuuu MAŞALLAAHHHbi avuç kadar ya resmen çok tatlıı Allah nazarlardan saklasın şehzadeni resimlerde çok güzel canım bayıldım resmen !
ne güzel resimler bayıldım şehzadenede maşallah pek güzel ek güzel sanırım ilk doğduğundaki resimler
gamzecim huysuz prensesin çook güzel ablasına çekmiş gözleride maşallah
maşallah sübhanallah Allah'm nazarlardan saklasın... çok beğendim resimlerinizi... benim şehzadem de bir ay sonra geliyor kısmetse... :)
Pamuk gibi
hım ne bilim yine denim barriEki Görüntüle 190682 Eki Görüntüle 190683
ooiiy yirim seni maşallaahh nası gülüyoo
Buda benim minik erkekimm
Eki Görüntüle 190768 Eki Görüntüle 190766
mervecim ALLAHIMDA sana yardim etsin,saglikla kucagina alirsin bi ikinmada cikar INSALLAH
sehzademi sultan mi geliyo ???
amin eclincim sağol Allah razı olsun, oğlum olucak Allah nasip ederse 1 ayımız kaldı... Haziran annelerinden ben... :))
sana msj attım geldi mi acaba? hata verdi çünkü gönderirken...
Teyzeleri bu da benim emirim
Canım oglumKızlar gerçekten de bütün mart bebekleri çok güzel cidden.Nedendir acaba?
senin gülüşünü yerim ben yüzün hayat boyu hep gülsün maşallah sana çok güzelsin
ebrucum emirinde uyumasını ve şapkasını yerim maşallah dediğin gibi mart bebişleri pek güzelCanım oglumKızlar gerçekten de bütün mart bebekleri çok güzel cidden.Nedendir acaba?
oyy maşallah yaa bu bebişleri gördükçe doğurasım geliyor ama daha 1 ay varrCanım oglumKızlar gerçekten de bütün mart bebekleri çok güzel cidden.Nedendir acaba?
MASALLAHHH hepside melekcok tatlilar,,yerim ben bunlari yaaaaa
mervecim kiz sen burdamisin? geldi canim bende yazdim geldimi? ama sanmam,cünkü 100 yorum yazmadan msj gönderemiyormusum ;/ cok sacma,,bende senin en son yazdigin msjlari bulmaya calistim
ben yeni sayilirim
yakışıklı allah nazardan saklasın seni çoook tatlıyız.
Canım oglumKızlar gerçekten de bütün mart bebekleri çok güzel cidden.Nedendir acaba?
oyy maşallah yaa bu bebişleri gördükçe doğurasım geliyor ama daha 1 ay varrmaşallah sübhanallah nazar değmesin... :))
yok cnm gelmedi msj kutumda problem var , msjlar dolu gözüküyor silmeye çalıştığımda msjlarımı göremiyorum...bi de dediğin gibi 100 msjı doldurman lazım msj atabilmen için... Maşallah oğluşuna aşık oldum inşallah benim oğlumda boyle bi bebek olur :)) benim msjım sana geldiyse neden bu kadar aşık olduğumu anlamışsındır
INSALLAH canim,saglikli olsunda minigimiz,,adini ne düsündünüz?
eminim senin pasada cok yakisikli olacak,,merakla bekliyom fotolarini...
az kaldi sinira,yakinda atarim özeldende msj
Herkese bebişler çok tatlılar maşallah resimdeki benim oğlumda çok benziyor :)Canım oglumKızlar gerçekten de bütün mart bebekleri çok güzel cidden.Nedendir acaba?
INSALLAH canim,saglikli olsunda minigimiz,,adini ne düsündünüz?
eminim senin pasada cok yakisikli olacak,,merakla bekliyom fotolarini...
az kaldi sinira,yakinda atarim özeldende msj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?