2011 Mart Bebişlerinin Fotoları

ay yerim ben onuuu MAŞALLAAHHH bi avuç kadar ya resmen çok tatlıı Allah nazarlardan saklasın şehzadeni resimlerde çok güzel canım bayıldım resmen !

ne güzel resimler bayıldım şehzadenede maşallah pek güzel ek güzel sanırım ilk doğduğundaki resimler

gamzecim huysuz prensesin çook güzel ablasına çekmiş gözleride maşallah

maşallah sübhanallah Allah'm nazarlardan saklasın... çok beğendim resimlerinizi... benim şehzadem de bir ay sonra geliyor kısmetse... :)

tesekkürler kizlar ,burda 3 günlüktü daha,simdi 47 günlük olduk MASALLAH
pamuk gibi aynen,cok kibar benim oglum aglarken bile kibar
fotograflari hastaneden cikarken cekindik,,foto albümü yaptirdik,cok güzel oldu...güzel bi ani kalacak ogluma...sari kafali sipam benim

mervecim ALLAHIMDA sana yardim etsin,saglikla kucagina alirsin bi ikinmada cikar INSALLAH
sehzademi sultan mi geliyo ???

mervecim ALLAHIMDA sana yardim etsin,saglikla kucagina alirsin bi ikinmada cikar INSALLAH
sehzademi sultan mi geliyo ???

amin eclincim sağol Allah razı olsun, oğlum olucak Allah nasip ederse 1 ayımız kaldı... Haziran annelerinden ben... :))

sana msj attım geldi mi acaba? hata verdi çünkü gönderirken...

Teyzeleri bu da benim emirim

Eklentiler

• $PICT0907.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 38
  • $Fotoğraf1157.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 45
Canım oglumKızlar gerçekten de bütün mart bebekleri çok güzel cidden.Nedendir acaba?

Eklentiler

• $Fotoğraf1141.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $Fotoğraf1107.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 62
amin eclincim sağol Allah razı olsun, oğlum olucak Allah nasip ederse 1 ayımız kaldı... Haziran annelerinden ben... :))

sana msj attım geldi mi acaba? hata verdi çünkü gönderirken...

Canım oglumKızlar gerçekten de bütün mart bebekleri çok güzel cidden.Nedendir acaba?

MASALLAHHH hepside melek cok tatlilar,,yerim ben bunlari yaaaaa

mervecim kiz sen burdamisin? geldi canim bende yazdim geldimi? ama sanmam,cünkü 100 yorum yazmadan msj gönderemiyormusum ;/ cok sacma,,bende senin en son yazdigin msjlari bulmaya calistim
ben yeni sayilirim

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 191468

bu da benim aşkım tabi artık 2 aylık olduk
senin gülüşünü yerim ben yüzün hayat boyu hep gülsün maşallah sana çok güzelsin

ebrucum emirinde uyumasını ve şapkasını yerim maşallah dediğin gibi mart bebişleri pek güzel

oyy maşallah yaa bu bebişleri gördükçe doğurasım geliyor ama daha 1 ay varr maşallah sübhanallah nazar değmesin... :))

yok cnm gelmedi msj kutumda problem var , msjlar dolu gözüküyor silmeye çalıştığımda msjlarımı göremiyorum...bi de dediğin gibi 100 msjı doldurman lazım msj atabilmen için... Maşallah oğluşuna aşık oldum inşallah benim oğlumda boyle bi bebek olur :)) benim msjım sana geldiyse neden bu kadar aşık olduğumu anlamışsındır

Eki Görüntüle 191468

bu da benim aşkım tabi artık 2 aylık olduk

oooy saçlara baak çook tatlı maşallahh

yakışıklı allah nazardan saklasın seni çoook tatlıyız.

çok sağol teyzesiii

ooiiyy yerim ben onu hele son fotoya bittim Allah bütün bebeklerii nazarlardan korusun hepsi bi melek maşallah Anneleri güzel çünkü

Allahım korusun heps birbirinden güzel maşallah yaa. hakikaten bu mart bebeklerinin hepsimi güzel olur yaaa.

INSALLAH canim,saglikli olsunda minigimiz,,adini ne düsündünüz?
eminim senin pasada cok yakisikli olacak,,merakla bekliyom fotolarini...
az kaldi sinira,yakinda atarim özeldende msj

öncelikle anneler gününüz kutlu olsun, bebeğin bir harika allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah, nazarlardan korusun. sanırım bir doğum fotoğrafçısıyla çalıştınız bende araştırıyorum bugünlerde. sizin fotoğrafları kim çekti birde memnun kaldınız mı acaba merak ediyorum. cevap için şimdiden teşekkürler.

tamam canım bekliyorum msjını (gelirse tabi ) inşallah bi doğsun da hemen ilk siteye girişimde eklerim resmini Allah nasip ederse... İsmini Burak düşünüyoruz bakalım... sağ salim gelsin de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…