2011 Mart Bebişlerinin Fotoları

oy oy oy tam erkek yerim ben onuuuu MAŞALLAH

öle oturması için erken diilmi canım ya :18:

canım hemen foto çekmek için biraz kaldırdım oturmuyo yani tam yastıklarla destekledim hemen 10saniye falan öyle durdu yani teyzesi daha dediğin gibi çok erken

ÇOK ÇİRKİNSİNİZ HEPİNİZKELLER GİTMİŞ SAÇLAR GELMİŞ FOTOLARINIDA GÖRMEK NASİP OLUR İNŞALLLAH

bnm Mustafa Uygarım

Eklentiler

• $fotoğraf0132.webp
    11 KB · Görüntüleme: 58
  • $fotoğraf0152.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 64

maşallah haticecim pek güzel kızın var hastanedeki bakışına içim gitti yaaabenim yerime edayı öp emi tatlım[/QUOTE]

teşekkür ederim teyzesi ben artık koklamıyorum yiyorum resmen kimseye kalmıyor içim eriyor kızıma bakarken allah hepimizin yavrusunu bağışlasın

maşallah bebişlerinize kızlar Rabbim esirgesin her türlü kazadan beladan hastalıktan çok masum çok tatlılar hepsi..bende Talha'mı size göstermek isterdim ama eşim izin vermiyo eşyalarını bile paylaşamadım sizlerle.şimdi tüm bebişler uzatsın bakıyim gıdışlarını ben onları bir başka kimselere bişey kalmasın hepsini ben yeyim

nazar değecek diye mi korkuyor acaba..tabi bebek sizin keyif sizin bana laf düşmezde..sakınan göze çöp batar bence..ozaman hiç dışarı çıkarmamak filan gerek..allah kem gözlü herkesten korusun bebişlerimizi

kızlar pcde sorun var bi tıkladım başka resimler yolladı karıştı biraz kusura bakmayın silemiyorumda artık

Masallah bebislerinize Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah

Cok heyecanlandim bakarken ya Rabbim banada bu gunleri gostersin insallah bende hayirlisiyla sihhatli saglikli kucagima alirim bebisimi insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…