2011 Mart Bebişlerinin Fotoları

tesekkür ederim canim,seninde kutlu olsun aminnn canim,RABBIM cümlemizin bebegini saglikli,anali babali ve nazarlardan korusun...evet canim hastane albümü oluyo,,,ben zaten cokk önceden ayarlamistim cekincez diye,iyikide yapmissim cok memnun kaldim,,bizim fotolari yattigim hastanenin fotografcisi cekti..tavsiye ederim,önceden ayarla,inan pisman olmuyosun,,,keske dogumdan hemen sonrada cekinseydim,sonradan aklima geldi,neyse 2. kismetse

tamam canım bekliyorum msjını (gelirse tabi ) inşallah bi doğsun da hemen ilk siteye girişimde eklerim resmini Allah nasip ederse... İsmini Burak düşünüyoruz bakalım... sağ salim gelsin de :)

oooo benim telgrafin tellerine kuslar kondu zor gelir...
güzel isim,ALLAHIM ismi gibi kaderinide güzel yapsin canim...

bütün bebişlere maşallah rabbim esirgesin herzaman

Oglumu begenen bütün teyzoşlara teşekkür ediyoruz

Hatice kızın çok tatlı hele gözlerine bittim

Eki Görüntüle 191418

işte bu da benim Huysuz PRENSESİMM

Eki Görüntüle 191468

bu da benim aşkım tabi artık 2 aylık olduk

Teyzeleri bu da benim emirim

Canım oglumKızlar gerçekten de bütün mart bebekleri çok güzel cidden.Nedendir acaba?

[/QUOTE]

Eki Görüntüle 191909 burda hastanede sarılıktan yatarken

Allah hepsini nazarlardan korusun hepsine kocaman MAŞALLAH

tiara_ Buraklar nasıl olur kısaca tüyo alayım senden

walla 2side aynı şekilde iş konusunda özellikle çok kararsızlar istikrar göremiyorum ondan bilemicem burak koysanmı koymasanmı

[/QUOTE]

oy oy oy ben seni yerimmm prensesss anneyi bi daha korkutmak üzmek yok tamam mıı maşşallah bütün bebişleree

o 3. resimdeki bakışına bayıldımmm çok şeker maşallah bebişine 41 kere

[/QUOTE]

canım yaaaa çok tatlı hastanedeki resmine içim gitti canım. çok şükür kollarında şimdi Allahım ayırmasın bi dha

canım maşallah kartpostal gibi Allahım esirgesin

buda benim civcivim TAHA m.55günlük olduk

Eklentiler

• $Görüntü0144.webp
    20 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…