öncelikle anneler gününüz kutlu olsun, bebeğin bir harika allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah, nazarlardan korusun. sanırım bir doğum fotoğrafçısıyla çalıştınız bende araştırıyorum bugünlerde. sizin fotoğrafları kim çekti birde memnun kaldınız mı acaba merak ediyorum. cevap için şimdiden teşekkürler.
tamam canım bekliyorum msjını (gelirse tabi) inşallah bi doğsun da hemen ilk siteye girişimde eklerim resmini Allah nasip ederse... İsmini Burak düşünüyoruz bakalım... sağ salim gelsin de :)
tamam canım bekliyorum msjını (gelirse tabi) inşallah bi doğsun da hemen ilk siteye girişimde eklerim resmini Allah nasip ederse... İsmini Burak düşünüyoruz bakalım... sağ salim gelsin de :)
oooo benim telgrafin tellerine kuslar kondu zor gelir...
güzel isim,ALLAHIM ismi gibi kaderinide güzel yapsin canim...
tesekkür ederim canim,seninde kutlu olsunaminnn canim,RABBIM cümlemizin bebegini saglikli,anali babali ve nazarlardan korusun...evet canim hastane albümü oluyo,,,ben zaten cokk önceden ayarlamistim cekincez diye,iyikide yapmissim cok memnun kaldim,,bizim fotolari yattigim hastanenin fotografcisi cekti..tavsiye ederim,önceden ayarla,inan pisman olmuyosun,,,keske dogumdan hemen sonrada cekinseydim,sonradan aklima geldi,neyse 2. kismetse
teşekkür ederim cevabın için, ben medicanada doğum yapıcam oranın kendi fotoğrafçısı yok ama ben dışarıdan ayarlıcam biraz pahalı olucak ama 1 defa olucak birşey sonradan pişman olmak istemem :)
tüm bebişlere maşallah hepsi birbirinden güzel...
Eki Görüntüle 191909 burda hastanede sarılıktan yatarken
[/QUOTE]Eki Görüntüle 191908 Eki Görüntüle 191903 Eki Görüntüle 191908 Eki Görüntüle 191904 prensesisimin hastaneden sonraki hali
Herkese bebişler çok tatlılar maşallah resimdeki benim oğlumda çok benziyor :)
Teyzeleri bu da benim emirim
Canım oglumKızlar gerçekten de bütün mart bebekleri çok güzel cidden.Nedendir acaba?
[/QUOTE]Eki Görüntüle 191908 Eki Görüntüle 191903 Eki Görüntüle 191908 Eki Görüntüle 191904 prensesisimin hastaneden sonraki hali
tiara_ Buraklar nasıl olur kısaca tüyo alayım senden
canım yaaaa çok tatlı hastanedeki resmine içim gitti canım. çok şükür kollarında şimdi Allahım ayırmasın bi dhaEki Görüntüle 191909 burda hastanede sarılıktan yatarken
buda benim civcivim TAHA m.55günlük olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?