2011 Mart Bebişlerinin Fotoları

teşekkür ederiz hatice teyzesii. 5er yıl bekledik ama değdi Rabbime çoook şükür. sağlıklada büyütürüz inşallaaaah.

oyyy maşallah sana ne tatlısın sen öylee

inşallah sultancım bazen severken edaya diyorumki bensenimi bekledim 5sene rabbime şükürler olsun bizi sevindiren rabbim herkesi sevindirsin elif eylülü kokla yerime benim 8aylık yiyenimin adı eylül diğer kızkardeşiminkide elif çok tatlı kızın maşallah rabbim esirgesin

Son düzenleme:
benim tatlı bıcırığım elif eylül maşallah sana damla teyzesi yesin senin o masum gülüşünü

esra maşallah oğluşuna pek tatlı benim oğlum gibi küçük adam
ye damla teyzesi ye. çok cadı ama çook maşallah.

canımsın sende edamızı kokla. hem çok uzun yoldan geldi hemde maşallah çook dirençli çıktı annesi. sana bağlandı çok şükür. sende yerime derin bir nefes çek kokusundan
ay çok çirkinsinnnndeniz gb tek gamzehamileyken aynada yanaklarımı sıkıp durmuştum gamzeli olsun diye

senin ekoseli gömleğine kurban olsunlar

ben hiiiç yapmadım ama eşimin tek tarafta var kızımında aynı :) çirkin teyzesi sorma çook çirkin

Ayyy ben yeni gördüm burayııı kızlar Maaşallah bebişlerinizeee =)))

Hemen oğluşumun son fotolarına bakıp ekleyeyimmm =))

ayyyy eklemiyor ya sanırım büyük geliyor mb ları ( unuttum düşürüyordum flaş da ya da phosohopda (

Ben şok oldum ya gözümün önünde büyüdüğünden insan farketmiyo bakarmısınızzz kısacık zamanda nası değişmiş

Doğumhanede.

3 günlük.

20 günlük.

1,5 aylık.

2,5 aylık.

sizlerde koyun kızlar doğduğu günle bugünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…