- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
benim tatlı bıcırığım elif eylül maşallah sana damla teyzesi yesin senin o masum gülüşünü
benim tatlı bıcırığım elif eylül maşallah sana damla teyzesi yesin senin o masum gülüşünü
esra maşallah oğluşuna pek tatlı benim oğlum gibi küçük adam
buyuyorlar teyzesi. senin kizinada maasallah cok guzl gozleri var. Bu arada bende akcaabatliyim.
teşekkür ederiz hatice teyzesii. 5er yıl bekledik ama değdi Rabbime çoook şükür. sağlıklada büyütürüz inşallaaaah.
oyyy maşallah sana ne tatlısın sen öylee
ye damla teyzesi ye. çok cadı ama çook maşallah.benim tatlı bıcırığım elif eylül maşallah sana damla teyzesi yesin senin o masum gülüşünü
esra maşallah oğluşuna pek tatlı benim oğlum gibi küçük adam
canımsın sende edamızı kokla. hem çok uzun yoldan geldi hemde maşallah çook dirençli çıktı annesi. sana bağlandı çok şükür. sende yerime derin bir nefes çek kokusundaninşallah sultancım bazen severken edaya diyorumki bensenimi bekledim 5sene rabbime şükürler olsun bizi sevindiren rabbim herkesi sevindirsin elif eylülü kokla yerime benim 8aylık yiyenimin adı eylül diğer kızkardeşiminkide elif çok tatlı kızın maşallah rabbim esirgesin
ay çok çirkinsinnnndeniz gb tek gamze hamileyken aynada yanaklarımı sıkıp durmuştum gamzeli olsun diye
senin ekoseli gömleğine kurban olsunlar
Ben şok oldum ya gözümün önünde büyüdüğünden insan farketmiyo bakarmısınızzz kısacık zamanda nası değişmiş
Eki Görüntüle 203530
Doğumhanede.
Eki Görüntüle 203531
3 günlük.
Eki Görüntüle 203532
20 günlük.
Eki Görüntüle 203534
1,5 aylık.
Eki Görüntüle 203533
2,5 aylık.
sizlerde koyun kızlar doğduğu günle bugünü
huysuz prensesim hala huysuzzz
Eki Görüntüle 206759 Eki Görüntüle 206766 Eki Görüntüle 206769 Eki Görüntüle 206768
kuzuuummmmmm
Eki Görüntüle 206759 Eki Görüntüle 206766 Eki Görüntüle 206769 Eki Görüntüle 206768
kuzuuummmmmm
kuzuuummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?