2011 Mart Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

kızlar ya sayfaları ilk kez okudum ve çok üzüldüm kendi kendime bizim geçen hafta ayrıntılı ultrasonumuz vardı 23.haftada oğlumun boyu 28 cm ve kilosuda 550 gr mış.ve benim hala karnım öyle belirgin değil hala eski pantolonlarımı giyebilyorum birkaç tanesi hariç tabi.neyse sanırım ben iyi bakamıyorum bubebeğe .en küçük benim oğlum aranızda.halbuki dr herşey gayet iyi deyip duruyo halbuki yediklerime dikkat ediyorum ve öyle ufak tefek biri de değiliz ne babası ne ben...çok üzüldüm gerçekten...

maşallah canım bebişine ve annesine

öncelikle teşekkür ederim canım .....üzülme annesi senin bebişinde alıcaktır zamanla....sen üzülürsen bebişinde üzülür sonra

Hamilelikte karın büyümesi-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
Hiç üzülüme özlem. Burada doktorun yazdıklarını okumanı tavsiye ederim. Bu "göbek büyümesi" meselesini anlatmış.
Kilosunu da dert etme bence. Gün geçtikçe hızla kilo alır bebişin.

24+5 30 cm 830 gr olmuş yavrum maşallah kuzuma bütün kuzulara kocaman maşallah
bu hafta sütü az içebildim boyumuz gecen kontrole göre daha az uzamış hemen takviye kuvvete baslamam lazım

Son düzenleme:
beni bebeğim 26+1 834 gr 33 cm..buna bile ok sevindim son kilosuna göre hızlı ilerlemiş.15 günde 350 gr almış maşşallah bebeğime

son 15 gün sürekli protein ve sebze ağırlıklı beslendim ve sabahları bir tatlı kaşıgı hakiki memleketten gelen balı yedim.bende kilo aldım ama oğluşumda beslenmiş.en azından şimdi 2 hafta olan geriden gelme 2 güne düştü...ben üzülmüştüm ama çok şükür daha iyi besleniyormuş.ve daha az hareket ettim sürekli gün içinde 2 saat soluma doğru koltukta uzandım.bebekler 100 gr bile alınca meğer insan ne seviniyormuş

beni bebeğim 26+1 834 gr 33 cm..buna bile ok sevindim son kilosuna göre hızlı ilerlemiş.15 günde 350 gr almış maşşallah bebeğime

maşallah kuzuna

bugun kontrolum vardi 22 arti 5 537 gram 28 cm bana dusuk geldi sizinkilere bakarak ama doktorum normal dedi. Hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah.

kızlar benim kızımda 23+5 te 730 gram olmuş 19+5te 318 di. doktor 1 haftada ileri kaymış dedi. çook mutlu oldum çok şükür

bugun kontrolum vardi 22 arti 5 537 gram 28 cm bana dusuk geldi sizinkilere bakarak ama doktorum normal dedi. Hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah.

kızlar benim kızımda 23+5 te 730 gram olmuş 19+5te 318 di. doktor 1 haftada ileri kaymış dedi. çook mutlu oldum çok şükür

maşallah kızlar kuzularınıza

mb kızlar..bebişim 23+6 da 29 cm ve 760 gr drumuz gayet iyi dedi maşallah bnm meleğime ve bütün meleklere

bugün bebişimi gördüm kızlar.. 24+1 de 30 cm boyu 720grm kilosu beni şaşırttı oğlum:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…