2011 Mart Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

haftasına göre bir benim bebeğim zayıf sanırım ama annemede dün sordum zaten biz 3000 gr fazla doğmuyormuşuz genetik olarak ama doğduktan sonra annem hepiniz hızla geliştiniz dedi.dr anormal birşey yok gelişimi iyi desede burdaki rakamlarla karşılaştırınca .....
23+1 bebeğim 450 gr
ama pek yerinde oturan öğeleden sonra uzanan gebelerden değilim evin içinde pc başında oldugum süreler dışında resmen dört dönüyorum

Son düzenleme:

aynen bende canım sporculuktan geldiğim için normal yaşantımdada yerimde duran biri değilimdir şimdide ben çok kilo almama rağmen bebiş alıyor ama dediğin doğru genetik faktör etki ediyormuş ben 3000kilo bile doğmamışım demek bana çekmedi bebişim

Son düzenleme:
eltim oğlunu 4600 gr doğurmuş sezeryanla ama şimdi oğlu 3 yaşında zayıf çelimsiz aşırı hareketlide değil çoçuk...bende calsiyum ve mümkün mertebe protein ağırlıklı besleniyorum.mesela bugün şu ana kadar 500 mlt ayran içtim.

ben süt içemiyorum oyüzden hergün peynir,yumurta ve ceviz mutlaka yiyorum hafta 1yada 2kez balık gene ıspanak yemeye özen gösteriyorum onun dışındada pek birşey yapmıyorum hamur işi hayatımda yok ama şusıralar canım çikolota istiyor :82:

canmm sende hergün bi kase yoğurt ye...

bende günde 2 bardak sütümü içiyom peynirimi yiyom...hersabah haşlanmış yumurtamı balımı yerim. ve mutlaka ıspanak pişiririm her hafta 2gün yerim.
pazar günleri balık günümüz eşim temizler pişirir bizde yeriz...
her akşam 2mandalina bir muz elma yerim...

bugun doktora gitiik 20+4 te oğluşum 23 cm ve 400 grmış maşallah oğluma..

benim kızım da normalden önde giderken bugünkü kontrolde 5 gün geri gitmişti :82:
ve 20+6da 394 gr çıktı

evet canım yoğurtta yiyorum birde bebişlerin yediği pudinglerden yiyorum hoş nekadar yararı vardır bilmiyorum ama mandalina ağacı çıkıcak zaten içimde tatlım başkada meyva yemiyorum açıkcası aradada muz ve elma
bugun doktora gitiik 20+4 te oğluşum 23 cm ve 400 grmış maşallah oğluma..
maşallah oğluna
23 haftada benim kızımda 552 gr olmus boyuda 28cm
kızına maşallah
benim kızım da normalden önde giderken bugünkü kontrolde 5 gün geri gitmişti :82:
ve 20+6da 394 gr çıktı
kızına maşallah canım seninde

24. hafta 710 gram kuzumm

maşallah bebişine annesi..merak ettim genelde neleri daha çok tüketiyorsun haftasından önde gidiyor sanırım. benim bebeğim daha 450 gr 23+1 de...ben şekerli besinleri nerdeyse hiç yeiyorum.günde 400 mlt süt-300 mlt ayran içiyorum peynir normal yemeğimi bir öğünde meyvemi yememe rağmen pek kilo aldıramamışım bebeğe

Son düzenleme:
kızlar 22.haftaya girdim dün kontrol vardı 532 gr olmuşş.boyuda 21 cm doktor.haftasına göre boyuda o oranda olmalıdır yani normal dedi.ztn eşimde bende çok uzun değiliz ondan kısa fln diye düşünmedim:))
kilosu nasıl sizce normalmi bana zayıf geliyor sankiii

merhaba kızlar bende dün 4 boyutlu ultrasona girdim
bebeğimin renkli resimlerini gördüm çok tatlıydıı:))
kızım 22+4 günlük 535 gr boyuda 28 cm

maşallah sizin bebişlerin kiloları çok iyi yaaa. benim kızım zayıfmı acabaa. 19 hafta 5 günlükken 318 gram çıktı. ben bakamıyormuyum kızıma yaaa. pazartesi ayrıntılı ultrason var o zaman 21 hafta 5 günlük olacak benim kızımda böyle olurmu kilosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…