2011 Mart Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

olur canım bak gör nasılda büyümüş olucak bebişin
merhaba kızlar bende dün 4 boyutlu ultrasona girdim
bebeğimin renkli resimlerini gördüm çok tatlıydıı:))
kızım 22+4 günlük 535 gr boyuda 28 cm
maşalah bebişinene güzel değilmi renkli görmek herşey çok net gözüküyor

doktorda demiş canım haftasıyla aynı orantılıdır öylle olmasa söylüyor doktorlar merak etme maşşalah bebişine seninde

evet canım çok güzel renkli görmek bebişimi,ayrıca tek tek organlarına baktı o kadar uzun süre bebişimi hiç görmemiştim inşallah sağlıklada elime alırım tatlım

tüm bebişlere maşallah
dün 20 + 2 de 5 gün önden gidiyor dedi doktorumuz
.oğluşum 390 gr boyu da 25cm

tüm bebişlere maşallah ben oğluma bakamıyormuyum 22+2 de 390 gr. dedi doktor.

öyle düşünme annesi bakyorsundur bakmaz olurmusun o alabildiği kadar alıyordur zaten üzme kendini zamanla daha da alır canım maşallah oğluşuna

22+6 kuzucum 530 gr 28 cm olmuş masallah subhanallah

maşallah kuzuna sermestcim

Benim kızım 22 hafta+6 günlük bugün kontrolümde 700gr olmuş (maşallah) geçen ay 320gr dı.
Ben gerçekten sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve bebeğim gerçekten maşallah sağlıklı ve çok hareketli.
Herkese hayırlı doğumlar..

maşallah tontişine

bizde 24+1 680 grm

maşallah bebişine benimki 23+1 yani 24 haftada 450 gr.bu beni üzüyor iyi beslenmeyede gayret ediyorum.pazartesi 27 haftamızdayız bakalım kaç gr olmuş oğlum

canim uzulme,en önemlisi saglikli olmalari,kiloyu sonradanda iyi beslersin yavrunu alir insallah.bende protein agirlikli beslenmeye calisiyorum aksamlari yatmaya giderken koca kase yogurt yiyorum gunde sabahlari 1yada2 yumurtami mutlaka yiyorum,hafdada mutlaka 1 yada 2 kez balik tavuk yemeye calisiyorum kirmizi ette aynen birde pekmezin bebege iyi kilo yapdigini duymusdum arada pekmez tuketmeye calisiyorum 1 yada 2 kasik kadar muzda kilo yapiyormus bebege bunlari yiyorum ayreten meyve sebze ceviz vs yani anliyacagin saglikli vitaminli gidalar tuketmeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…