- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi sweet_drop
-
olur tabi canım hiç üzülme,bebekler şuan günden güne büyüyor gelişimleri çok hızlı
olur canım bak gör nasılda büyümüş olucak bebişinmaşallah sizin bebişlerin kiloları çok iyi yaaa. benim kızım zayıfmı acabaa. 19 hafta 5 günlükken 318 gram çıktı. ben bakamıyormuyum kızıma yaaa. pazartesi ayrıntılı ultrason var o zaman 21 hafta 5 günlük olacak benim kızımda böyle olurmu kilosu
maşalah bebişinemerhaba kızlar bende dün 4 boyutlu ultrasona girdim
bebeğimin renkli resimlerini gördüm çok tatlıydıı:))
kızım 22+4 günlük 535 gr boyuda 28 cm
kızlar 22.haftaya girdim dün kontrol vardı 532 gr olmuşş.boyuda 21 cm doktor.haftasına göre boyuda o oranda olmalıdır yani normal dedi.ztn eşimde bende çok uzun değiliz ondan kısa fln diye düşünmedim:))
kilosu nasıl sizce normalmi bana zayıf geliyor sankiii
olur canım bak gör nasılda büyümüş olucak bebişin
maşalah bebişinene güzel değilmi renkli görmek herşey çok net gözüküyor
doktorda demiş canım haftasıyla aynı orantılıdır öylle olmasa söylüyor doktorlar merak etme maşşalah bebişine seninde
tüm bebişlere maşallah
dün 20 + 2 de 5 gün önden gidiyor dedi doktorumuz
.oğluşum 390 gr boyu da 25cm
tüm bebişlere maşallah
dün 20 + 2 de 5 gün önden gidiyor dedi doktorumuz
.oğluşum 390 gr boyu da 25cm
tüm bebişlere maşallah ben oğluma bakamıyormuyum 22+2 de 390 gr. dedi doktor.
22+6 kuzucum 530 gr 28 cm olmuş masallah subhanallah
22+6 kuzucum 530 gr 28 cm olmuş masallah subhanallah
Benim kızım 22 hafta+6 günlük bugün kontrolümde 700gr olmuş (maşallah) geçen ay 320gr dı.
Ben gerçekten sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve bebeğim gerçekten maşallah sağlıklı ve çok hareketli.
Herkese hayırlı doğumlar..
25+0 810 gram olmuş oğluşum
Benim kızım 22 hafta+6 günlük bugün kontrolümde 700gr olmuş (maşallah) geçen ay 320gr dı.
Ben gerçekten sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve bebeğim gerçekten maşallah sağlıklı ve çok hareketli.
Herkese hayırlı doğumlar..
maşallah tontişine
bizde 24+1 680 grm
bizde 25 hafdalikda 750gr olmusuz boyunu sormayi unuttum gerci biraz kilosu dusukmu bana öyle geldi:44:
maşallah bebişinebenimki 23+1 yani 24 haftada 450 gr.bu beni üzüyor iyi beslenmeyede gayret ediyorum.pazartesi 27 haftamızdayız bakalım kaç gr olmuş oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?