Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bende inşallah mayıs annesi olucam. 7 mayıs da bekliyoruz kızımızı.Bugüne kadar pek bişey almadım ama artık zaman azaldı. Ve herşeyi hazır olsun istiyorum. Çok ağırlaşmadan alışverişi bitirsem iyi olacak
meraba ben de mayıs annesi olacağım inş. hazırlıklara yeni yeni başladım..acele etmiyorum..beşiği aldım sıra yatakta..acaba nasıl bi yatak alsam?benim de kızım olacak inş.
benımde bi çok şeyım tamam ama yatak beşik almadım daha sanırım gelecek ay..yatak konusu önemli ii olanı almak lazım.rahatsız bi yatak hiçde hoş olmaz bebek için