2011 Mayıs Anneleri Göbüşlerini Mutlulukla Sunar...

senin göbiş mügeninkine benzemiş20 kilo almışın amma bacaklar hala incecik doğumdan sonra çabuk verirsiniztişörtün çok sevimli

Evet Bende Nereme Aldığımı Çok Merak Ediyorum Bu Kiloyu Acaba Benim Suyummu Fazla Diye Düşünüyorum İnşallah Veririz Ayburcum Veremem Diye Çok Korkuyorum Senin Böyle Bir Sorunun Olmayacak Gayet Fit Bir Anne Olacaksın İnşallah

benim fit olacağım tartışılır70 kiloyla hamile kaldığım için her nekadar az kilo alsamda öncesi bellisiz daha çabu verirsiniz bence yeterki sağlıcakla gelsinler

benim fit olacağım tartışılır70 kiloyla hamile kaldığım için her nekadar az kilo alsamda öncesi bellisiz daha çabu verirsiniz bence yeterki sağlıcakla gelsinler

Bende 67 İle Kaldım Ona Bakarsan Aramızda Pek Bi Fark Yok Anlayacağın Hatta Senin Boyun Benimkinden Uzun

deren aybur ço güzel göbeklerinizz maşallahh...
Yerleşmiş kiloyu vermek zordur diyolar bizimkiler geçici kilo vericez vericez meraklanmayınnn

deren aybur ço güzel göbeklerinizz maşallahh...
Yerleşmiş kiloyu vermek zordur diyolar bizimkiler geçici kilo vericez vericez meraklanmayınnn

Benimki Şimdiye Kadar Yerleşmiştir Bile
İnşallah Doğumda 30 Kilo Birden Verir Gelirim

Son düzenleme:
Evet Canım Bildiğin Fil Yavrusu Gibi Olur Toslaya Toslaya Gezer

hafifi boğa esintileri de var bende.. normal nefes alışım burnumdan solumak gibi :)))

göbişimi içeri çektimkırmızılı gömleğim baya geniş bana ondan orda daha çok görünüyo esas göbiş grili olan 70 kiloyla hamile kalsamda 7 kilo aldım

yahu neredeyse benim 1/4 üm kadar kilo almışsın, kilo aldığını sanıyorsuın.. cık cık cık :)))

Deren cimm çook tatlısınız masallah...
Hiçte kilo gözükmüyor bence biz gayet şiriniz masallah hepimize

kızlar bu da bizim 32.haftalık halimiz.Bu arada Pargalı nın bakıslarına dikkat kızıma nasılda hayran kalmış:)

Mervecim Maşallah Tamda Poz Verecek Yeri Bulmuşsun Süper Olmuş
Göbüşünde Sende Çok Tatlı Gözüküyosunuz Canım Maşallah Göbüşün İçindeki Meleğe

Canım benim çook teşekkür ediyoruz kızımla sana...
o sizin güzelliğiniz masallah!

ayy evet kocişi fotografçı yaptım iyice valla napsın o da küçücük odada poz üretiyor bana :)

33 haftalık göbişimiz

Eklentiler

• $DSC02513.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
lehayim ben laptopu yan çevirip baktım bişey olmaz canım...sadece göbek var ne güzell maşallahhh...

Mervee pozundaki kompozisyona bayıldım yaaa..okan bayülgenlede yapıp atsanaona kesin yayınlar programındaa :))

Sağol cnm evet sadece göbek var kilo almadımki doğru düzgün göbeğim bile küçük :86::86::86:

Canım çook teşekkür ederiz kızımla sana!
Aslında tamamen tesadüf olmuş;eşim çekmişti anamm bir baktımm pekte güzel uymus çok hosuma gitti benımde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…