senin göbiş mügeninkine benzemiş20 kilo almışın amma bacaklar hala incecik doğumdan sonra çabuk verirsiniz tişörtün çok sevimli
Evet Bende Nereme Aldığımı Çok Merak Ediyorum Bu Kiloyu Acaba Benim Suyummu Fazla Diye Düşünüyorumİnşallah Veririz Ayburcum Veremem Diye Çok Korkuyorum Senin Böyle Bir Sorunun Olmayacak Gayet Fit Bir Anne Olacaksın İnşallah
benim fit olacağım tartışılır70 kiloyla hamile kaldığım için her nekadar az kilo alsamda öncesi belli siz daha çabu verirsiniz bence yeterki sağlıcakla gelsinler
deren aybur ço güzel göbeklerinizz maşallahh...
Yerleşmiş kiloyu vermek zordur diyolar bizimkiler geçici kilo vericez vericez meraklanmayınnn
Evet Canım Bildiğin Fil Yavrusu Gibi Olur Toslaya Toslaya Gezer
göbişimi içeri çektimkırmızılı gömleğim baya geniş bana ondan orda daha çok görünüyo esas göbiş grili olan 70 kiloyla hamile kalsamda 7 kilo aldım
kızlar bu da bizim 32.haftalık halimiz.Bu arada Pargalı nın bakıslarına dikkat kızıma nasılda hayran kalmış:)Eki Görüntüle 170547
Mervecim Maşallah Tamda Poz Verecek Yeri Bulmuşsun Süper Olmuş
Göbüşünde Sende Çok Tatlı Gözüküyosunuz Canım Maşallah Göbüşün İçindeki Meleğe
lehayim ben laptopu yan çevirip baktımbişey olmaz canım...sadece göbek var ne güzell maşallahhh...
Mervee pozundaki kompozisyona bayıldım yaaa..okan bayülgenlede yapıp atsanaona kesin yayınlar programındaa :))
lehayim ben laptopu yan çevirip baktımbişey olmaz canım...sadece göbek var ne güzell maşallahhh...
Mervee pozundaki kompozisyona bayıldım yaaa..okan bayülgenlede yapıp atsanaona kesin yayınlar programındaa :))
Bir Resimde Biz Ekleyelim Dedik Oğluşumla
İşte Teyzeleri Buda Benim 34+3 Günlük OğluşumVe 20 Kilo Alan Annesi
kızlar bu da bizim 32.haftalık halimiz.Bu arada Pargalı nın bakıslarına dikkat kızıma nasılda hayran kalmış:)Eki Görüntüle 170547
33 haftalık göbişimiz
33 haftalık göbişimiz
Canım göbüşünde evinin dekoru da çok hoş.
canım masallah pek bir tatlısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?