2011 Mayıs Anneleri Göbüşlerini Mutlulukla Sunar...

ozlem483

Bir MELEK Diliyorum...
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
3.316
5
116
İzmir

kızlar hepımıze rabbımden hayırlı sorunsuz....mutlu bır hamılelık donemı dılıyerek acıyorum topıgımızı....opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Hayırlı olur inşallaaahhh canımmmm...hihoyyyt
Bakalım ilk atağı kimler yapıcak...kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun arkadaşlaarrr benim akşamları göbüş belli oluyoo yemek yiyeyim daha çok çıkıyoo eşimede sorayım ona göre paylaşırım belkii :))

dıger konuya eklemıstım sılınmıs barı buraya atıyım dedım benım koca gobegıııııııııkaydirigubbakcemile3

ay kızlar wc az gıdıyordum bugun basladı gene sık sık gıtmeler on dakka once gıttım sımdı gene geldı of yaaaaaaaaaaaa

ya ben anlamıyorum bende allah nasip ederse 2011 mayısda doğum yapıcam ama daha 7 haftalık göbeğin g si yok sizinki nasıl bu kadar buyuk
doktor mayıs 29 yada 30 dedi..

Ozlemmmm, MASSALLAHHH,
kiz o gobus neee:)))
hakikaten 4-5 aylik gibi,
aman nazar degmesin, cok seker gobusun:))))

arkadasım merak etme bızımde bırden cıkıyor boyle ılk zamanlar bızımde yoktu 8 veya 9da belırmeye baslıyor senınde az kalmıs

Miz miz, caim senin gobuste cok harika gorunuyor:))
simdiden masallah nekadarda belliler,
ben kendim zaten gobusluydum:))) bendede bariz gorunuyor ama henuz daha herhangi bi sekil almadi:))

ozlem canim simdi daha iyi olmus evet, daha net.
Gobusun baya varmis canim, hepmi boyle yoksa sabahlari daha inikmi??
Masallah diim yine nazar degmesin:)

canım gobegım hep boyle bu ara hıc ınmıyo sabah aksam aynı valla....

Canim demekki senin gobus erkenden belli etmis kendisini, super walla tadini cikar:)
Kimilerinde hemen cikarmis zaten, bazilarindada kac aydan sonra anca anca belirirmis,
bedenden bedene farkediyor tabii.

Ama emin ol cok seker gobusun:)

oy oy...Özlemcim maşallaaahh göbişine...:lepi:
Çok şeker duruyor...
Mız mız cım aynen seninkide öyle...:lepi:
Valla sabırsızlıkla göbeğimin çıkmasını bekliyorum,heveslendim sizde görünce,elimi koyunca hissetmek istiyorum....:lepi:
Hadi hayırlısı....

Canim demekki senin gobus erkenden belli etmis kendisini, super walla tadini cikar:)
Kimilerinde hemen cikarmis zaten, bazilarindada kac aydan sonra anca anca belirirmis,
bedenden bedene farkediyor tabii.

Ama emin ol cok seker gobusun:)

ay cok tesekkur ederız teyzesı......:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…