2011 mayıs anneleri İstanbul buluşması fikirlerinizi bekler kızlar

kızlarsssss ... şaşırdım valla .. bu konuda da bir topiğimiz oldu ...
biz süperiz yauuuwww :))))

Duncan gülüm .... ben şimdi maltepedeyim .. cuma eve dönecktik ... ,
pazar bebişin odası badana olacak ...pazar mümkün değil .
amaaaa.....
ctesi eve dönerim ... ctesi kadıköye buluşmaya gelebilirim

Bana uyar tatlım... Tamam diyorum ben olmadı bikaç kişi toplancaz artık napalım....

Canlarım...

19 şubat cumartesi

Saat... 14:00 de kadıköy eminönü iskelesinin önünde buluşma tarihi ve zmanı değişmicek....

Zonox , Ben, Nevra kesin gelcekler
Blu, Tito,Müge size saat uyuyorsa

Zhr bize 3 ten sonra katılcak 7 kişilik hamile buluşmasını gerçekleştiriyorum onaylayın bitsin bu çile özelden ceplerinizi bana atın ki birbirimizi bulabilelim canlarım:))

ben kesin geliyorum. Allahtan bi keder olmazsa. telefon numaralarımızı atalım kızlar. sonra dikilmeyelim orda

Blu telini özelden gönderirimisin canım arayıp teyitleşelim..Sende benimkini kaydettt...

Superi gelcen mi yavrum bkim senide ekleyelim listeye

ayy ne güzel buluşma günü kararlaştırılmış. ama imkan yok benim gelmeme. kadıköy bana çok uzak. siz buluşun kızlar. bizim yerimizede kaynaşın. artık olurda bu taraflarda bi buluşma olursa ona gelirim bende. olmadı ilerde bebişlerimizle buluşuruz. kısmet artık napalım

canım benim yaa ilerde söz bidaha bebişlerle Rabbim nasip ederse buluşuruz hepimiz o zmaan uzaklık hiçbirimize sorun olmaz öpüyorum ttlım...

ayy ne güzel buluşmalar falan yapılıyo bende gelmek isterdim ama halahastayım dışarı pek çıkmıyorum. vee kadıköy yolu beni öldürür çok uzak kalıyo bana. neyse siz buluşun bol bol foto çekin bizde bakalım :)

canım ya geçmişler olsun... Ya superiyede dediğim gibi bizi bizden başkası anlayamaz ya uzaklık hamile olmasak hiçbirimize sorun değil seni okdar iyi anlıyorum inan iki yakayı birleştiremedik napalım bebiler doğnca inşallah o zman rahat rahat buşuşuruz canlarım benim hepimiz:))

benim içinde zaman mekan okeydir...
cebimi mesaj attım..
herkese iyi geceler...

biz de eşimle planımızı buluşma yer ve saatimize göre yapıyorus...bu yüzden değişiklik veya iptal gibi bir durum olursa lütfen hbr verin...

blue cum katılıyorum sana kuşummm. ben de ona göre çıkcam evden. eşim bırakamıcakmış cumartesi yoğun günüymüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…