MERHABA KIZLAR
cerenli yağmur bilg.açar açmaz sonucuna baktım ve çok mutlu oldum gözün aydınsabrının mükafatını aldın.darısı başıma inş. ben de 8 ocakta güzel güzel haberleri yazarım buraya.
kızlar dr. bana çatlaklar için madecassol diye bi ilaç yazdı kullananınız var mı?ben çok düzensiz kullanıyorum nerdeyse haftada 2 kere.
semaysem yaşadığın hayal kırıklığını ben 4 hafta önce yaşamıştım hatta dr.a ben de bebişimi renkli görebilir miyim dedğimde ayrıntılı olan ultrason değil benim diye dalga geçmişti adam ya!
bu arada bebişlerini gören anneler ne güzel özlem gidermişsiniz.maşallah bebişlerinize.
canım benim darısı senin başına inşallah bak göreceksin seninde sonucun temiz çıkacak eminim... bu mutluluğu yaşamak nasıl güzel anlatamam rabbim kimseyi böyle bi konuda sınamasın inşallah... canım her banyodan sonra bebe yağı kullan ya da gün içersinde genelde sabah ya da gece yatarken vazelin sürüyorum haftada 2 defada bağdem yağıyla yağlanıyorum evet hergün değil ama gün aşırı mutlaka yapmaya çalışıyorum benim annem öyle çok çatlamışkibende çatlıcam galiba

ay yok drye kadar tartılmıcam umarı kilo almamışımdır![]()
dilaraaaaa kaç kilosun canım ama senin boyun uzun galiba ben topaç gibiyim yaaaa