2011 mayıs anneleriii yeni, guzel ve anlamlı erkek isimleri söylermi?

olusum_icin

ıkıncıye anne oluyorum .
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
234
0
96
İstanbul
arkadaşlar bnm bi oğlum olucakmıs ılk oglumun ısmı ömer faruk bırazcık ona uysun ıstıyorum ama uymasa da olur yeterkı guzel yenı anlamlı olsun bana isimler onerıınn noluuurr

ömer faruk uysun deyince ilk aklıma emir tarık geldii:)ben 2010 mayıs annesiyim oğluşumda mustafa kerem ,kerem ismini çook seviyorum usluda bi bebek çok şükürr ,bizim bebişlerin isimlerine bakın belki hoşunuza giden olur

bende eski isimleri çok seviyorum benim oğlumun ismide mehmet can ama şu aralar demir kayra baran ismleri çok moda ha unutmadan gökhan kaan volkan isimleride güzel

ahmet
mehmet
selim
kerem
emir
tuna
yağız
arda
alp
çağrı
oğuz
erdem
eren
kaan
mete
vs...

başka topiğede yazmıştım ben bunları beğeniyorum erkek isimleri olarak..

yeni dersen önem, değer, varlık, övünç, haktan, inanç, emirhan, alaz.... bu arada biz de ömer koyacağız inşallah

Anil, Emir, Kaan, Pars, Alp, Atlas, Faris, Taha.... bunlar benim begendigim isimler eyer oglum olursa Kaan koymayi düsünüyorum esimin adi Hakan
Kaan´in anlaminda´da esim adi geciyor :)

Anil, Emir, Kaan, Pars, Alp, Atlas, Faris, Taha.... bunlar benim begendigim isimler eyer oglum olursa Kaan koymayi düsünüyorum esimin adi Hakan
Kaan´in anlaminda´da esim adi geciyor :)

cok tşkler cnm bende emir istiyorum da eşim istemiyo bnm dusundugum emir furkan talha tuğra miraç bunlardan bırını ıstıorum ama o ıstemıyoo (

:))) ilk bebisde kizz olursa ismini sen koyarsin erkek olursada ben demisti esim
bi kizim´iz oldu ve ben Selina-nisa koydum ismini simdi ise cinsiyeti belli degil ama bu sefer ben koyacagim diye tuturdu
kaan ismini cok begeniyorum ikna edene kadar canim cikti :))))
yine sen koymus oluyorsun ama dedi dedim sende kiz ismi bul diye
Ela diyor güzel isim yani suan kiz´sa ELA erkek´sede KAAN olacak.....

aynen cnm bızdede kız olsaydı sen koyardın dıyo erkek oluyoya o koyacak bırıncı oglumun ısmı de ömer faruk yanı ömeri o koydu farugu da ben sımdı de ortak bı karar olsun dıyorum ama bnm buldugum ısımlerı o begenmıyo kısmet bakalım ..

Mrb benim cinsiyet henüz belli değil kız olursa ismi belli ama bütün işaretler ve içimizdeki ses erkek diyor erkek ismi hç düşünmemiştim.
bi de şu an bana cazip gelen bir erkek ismi de yok.kız isimleri ne güzel
erkek isimleri çok klasik bi de şu kayra ismi bu zamanda herkes kayra ismini veriyor düşünsenize çocuk okula gidecek sınıfta en az 3 tane kayra.ali gibi ahmet mehmet gibi olcak.

ah ah isim yok isim..

yok cnm ben kayra ısmını begenmıyorum da tuğra gusel emır furkan talha begenıorum

benim oğlum 7 aylık adı Aras yeni değişik duyan herkes önce şaşırıyor sonra aras kargo deyip gülüyor

benim oğlumun ismi kuzey çok hoşuma gitmişti duyunca amcamız istedi beğenince bizde olur dedik toprak isminide çok seviyorum yalnız bu ara doğanlardan duyduğum bulut yağız aras

Benim oğlumun adı da Ömer Çağan. Biz de Emir koyacaktık sonra vazgeçtik ama seviyoruz Emir ismini, yalnız Emirler biraz yaramaz ve hareketli oluyor gözlemlediğim kadarıyla. Kerem ve Enes de çok sevdiğimiz isimlerden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…