2011 mayıs anneleriii yeni, guzel ve anlamlı erkek isimleri söylermi?

ilk oğlunun ismi çok qüzelmiş adıyla yaşasın inşallah
benim oğlumun adı Muhammed Yasir
biz çok beğenerek koyduk..
Tavsiye ederim...

Yasir ismi az kullanılan, az bilinen, ancak kulanıcısına güven veren bir isim.
Anlamı kolaylaştıran ve ammar bin yasir den geliyor ilk şehit sahabe.
Yasir ismin anlamı ’kolaylaştıran-yardım eden’ olup arapça kökenli bir kelimedir...

Son düzenleme:

teşekkür ederım bunu dusunucez ..

ben de 23 haftalık hamileyim ve KUTAY ismini düşünüyoruz.Daha farklı bi isim bulamazsak tabi:)

bende mayıs annesi olacağım inşallah ama hala bizde karar veremedik isime aama çınar,melih veya güray geliyor aklıma bu günlerde

Benim oğlumun adı da Ahmet Alperen babası koydu ben cok istemiyordum.Sevdiğim isimler;
Kaan,ömer,çağan,kutay(süper)

benim oğlum 7 aylık adı Aras yeni değişik duyan herkes önce şaşırıyor sonra aras kargo deyip gülüyor

Cinsiyeti belli olduktan sonra başladık isim aramaya ilk düşündüğüm isim Arastı 9 ay karar weremedik bir sürü isim düşünüp durduk tamam karar werdim Kuzep Alp olcak derken son hafta Aras Batu ya karar werdik .Hep Aras kargo derler die wazgeçmiştim neyse pek öle söleyen olmuo çift isim olduğu için iyiki Doğmuş Aras batumm benimmm

emir koyduk bizde ama çok yaramaz bi bebik oldu, isminin hikmeti mi bilinmez,!

talha,yusuf,Said,Eymen sevdiğim isimler..

Son düzenleme:
emir koyduk bizde ama çok yaramaz bi bebik oldu, isminin hikmeti mi bilinmez,!

talha,yusuf,Said,Eymen sevdiğim isimler..

cnm bnm begendıgım ısımler arasında emır talha var da esım de yusuf da ısrar edıyo onu da begenıyorum ama ben boyle bıraz daha anlamlı ve agır bı ısım ıstıyorum ama ıllakı yusuf olucak dıyo bakalım nolcak :))

ben de mayıs annesiyim inş. ama hala isim konusunda kararsızım, ne zormuş erkek ismi bulmak.. kayra düşündüm etrafımda koyan çok yok ama çok kullanıcak bi isim gibi... eşim zaten unisex diye istemiyor. Enis bera düşündüm, bera ya bi ön ad önerilerinizi bekliyorum.. artık oğluma ismiyle hitap etmek istiyorum yardım lütfen...

ben 2010 mayıs annesiyim oğlumun ismi Enes Enis'te guzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…