2011 Mayıs Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebeklerinin Fotoğrafları:)))

Ben de 2011 şubat annelerinden Buse ama oğluşumun acelesiyle 2010 yılını bile doldurmadan aralık annesi olmuş bir prematüre bebeğin annesiyim. Miniğim 10 aralıkta 29 hafta 7 günlük olarak dünyaya geldi. Hiç beklemediğim bir anda anne oldum.. 1.390 gr 40 cm di. Doğumdan sonra 1 kiloya kadar düştü. 1 Ay küvezde yoğun bakımda kaldı.. Şuann beşiğinde mışıl mışıl uyuyorr. Sapasağlam sağlıklı bizlerle.. En güzel emeğim minik mucizem.. Erken doğan tüm bebeklerin çok özel olduklarını düşünüyorum. Onlar birer mucize..
DENİZ cim dualrımdasınn.. Çok zor bir süreç seni beklemekte ama bunu başaracaksınız. Her daim yanında olmaya hazırım.. Allah ım sana çok büyük bir sabır wersin cnm. insanın tek ihtiyacı olan şey bu durumda sabır ve sonrasında zaman oluyor.. Bebeğin seninle beşiğinde olacak, karamsar olmak yok asla.
Bu arada yaşadıklarımın kısaca özeti doğum hikayem aşağıda linkte dileyen okuyabilir.
Hepinize vakitli sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/419265-dilek-tuttum-gercek-oldunn-mucizem.html

kızlar okadar duygulandımki anlatamam aynı süreçleri yaşadık bebekleriniz bazılarının bu minik gşbş aceleci bazıları gününde bazılarınınsa günü bile geçiçek ama en önemlisi sağlıkla gelsin hepimnizin kuzusu bebişte tez zamanda annesinn kucağına kavuşsun inş

Allah anali babali buyutsun...Benimde erken dogum riskim var cok korkuyorum erken dogmasindan.En kisa zamanda bebisinle evinde olursun denizcimm

iyi dileklerin için teşekkür ederim ..... Allah kuzunu analı babalı büyütsün ..
1.390 gr yavrum minicik doğmuş ... nasıl baktın .. nasıl dayandın küvezde ona ...Allah insana güç veriyordur muhtemelen .. yoksa çok zor bir anne için ...
ultrasondaki ölçümlerde kaç kilo demişti doktorumn ... o ölçüle tuttumu bebeğin kilosu ?

Canım nasıl dayandımm nasıl baktım yawruma inan bende bilmiyorum ama Allah inan güç kuvvet cesaret ve sabır veriyor.. Bardakla besledim yawrumu.. Yutkunmaktan bir haberdi sürekli parmağımı ağzına sokup yutkunmasını sağlamaya çalışıyordum. Mucizem o benimm..
ultrasondaki kilosuyla doğum kilosu tuttu.. 1.340 gr denildi 1.390 doğdu ama 1 kiloya kadar düştü.

ilk bebişiniz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün göz açıp kapayana kadar büyür küçük melek artık bahar kuzuları yavaş yavaş gelmeye başlar ama yinede zamanında gelsinler acele etmesinler

Rabbim herşeyin kuvvetini veriyor işte.. Çok duygulandım canım kolay değil tebrik ediyorum seni... Maşallah diyorum bebeğinle bir ömür mutlu olun inşallahh tatlım...

ilk bebeğiniz erkenciymiş.maşallah.allah uzun ömürler versin.analı babalı büyüsün

bebisten ve annesinden haber yokmu????hastaneden ciktilarmi???bilen varsa yazsa merak ettim

ilk bebeğiniz erkenciymiş.maşallah.allah uzun ömürler versin.analı babalı büyüsün

amin kızlarrrrr....

bebisten ve annesinden haber yokmu????hastaneden ciktilarmi???bilen varsa yazsa merak ettim

yok tatlım henüz haberimiz olmadı ondan...

gerçekten bu minikler birer mucize.. kzınızla birlikte sağlık ve mutluluk dolu günler geçirmenizi dilşerim..

Denizciğiizde biran önce bebişne kavuşsun artık..

Yasmin tatlım bebeğinle vakit geçirdikten sonra doğum hikayeni bekliyoruz tatlım Rabbim analı babalı büyütsünnnnnn........

yasminde doğurduuu ..Allah analı babalı büyütsünn..Hikayeleriini resimlerini merakla bekliyoruuzzz..

acarasye arkadaşımız 30 mart tairihinde 34 haftalıkken bebeğini doğurdu. hayırlı uğurlu olsun. topiğimizin 3. bebeğide aramıza katıldı. Allah ömürlerine ömür katsın inşallah

Son düzenleme:
Doğum Yapan Arkadaşları Tebrik Ediyorum İnşallah Sağ Salim Kucaklarınıza Almışsınızdır Bebeklerinizi
Darısı Bizim Başımıza Olsun İnşallah

Şaka Maka Geldik Bugünlere Demek Doğum Yapanları Görünce Çok Heyecanlandım :18:

Rabbim sağlık sıhhat ve hayırlı bi ömür versin hayatımıza yeni katılan meleklere ve ailelerine inşallah en kısa zamanda evlerinde beşiklerinde uyuyor olurlar..

off offf ben iyice tırsmaya başladım kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…