Rabbim sağlık sıhhat ve hayırlı bi ömür versin hayatımıza yeni katılan meleklere ve ailelerine inşallah en kısa zamanda evlerinde beşiklerinde uyuyor olurlar..
off offf ben iyice tırsmaya başladım kızlar ya
ilahi düncan canım ya ya herro ya merro gibi bişi olmuş zten tırsıyordum şu mesajdan sonra inan ki karnıma acaip bi korku sancısı saplandı hani olurya bi sınav heyecanında felan aynen öyletırsa mırsa çıkıcak bunnar tatlım
ilahi düncan canım ya ya herro ya merro gibi bişi olmuş zten tırsıyordum şu mesajdan sonra inan ki karnıma acaip bi korku sancısı saplandı hani olurya bi sınav heyecanında felan aynen öyle
Duncan, miniği, kuzusu Büşra'sına kavuştuuuu. 38+4 te
Duni, kendine gelir gelmez burda doğum anısını büyük bir keyifle paylaşıcaktır eminim
Duncan, miniği, kuzusu Büşra'sına kavuştuuuu. 38+4 te
Duni, kendine gelir gelmez burda doğum anısını büyük bir keyifle paylaşıcaktır eminim
Rabbim Hepimize Sağlıklı Rahat Doğumlar Nasip Etsin Kızlar...Rabbim Meleklerimizi Kucaklarımıza Sağlıklarıyla Versin İnşallah Aminnnnnn
İlk doğumumuz gerçekleşti kızlar...
DENİZ14.......................9 Mart 2011.........1,400 gr.........32+2 de bebeğini sezeryanla dünyaya getirdi...
ACARESYE ..................30 Mart 2011............................. 34+0 da dünyaya geldi....
YASMİN 35 YASMİN.......3 Nisan 2011.........2,800gr..........36+1 de sezeryanla Ada kızımız dünyaya geldi...
Rabbim annelere ve bebeklerine sağlık sıhhat versinnnnn...
bebişlerini kucağına alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun. allah bebişlerini analı babalı büyütsün. darısı başımıza...
allah bizede nasip eder inşallah.
bu arada 36+3 teyiz biz.
minik kızım ECE ye kavuşmayı iple çekiyorum...
Seyduna:.......18 Nisan 2011...... 3,200 gr..... 38+3'te normal doğumla Asya kızımızı dünyaya getirdi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?