2011 Mayıs Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebeklerinin Fotoğrafları:)))

tırsa mırsa çıkıcak bunnar tatlım

ACARESYE DENİZ14,YASMİN 35 YASMİN
Gözünüz aydın kızlar Allah sağlık ve hayırlı bir ömür versin kuzucuklarımıza inşallah hemen annelerimizde bebeklerimizde toparlanır paniğim çoğaldı galiba benimde

maşşallah üç bebeğimiz gelmiş ne güzel hayırlı olsun annelerine inşallah sağlıkla büyütsünler darısı tüm arkadaşlara:

tırsa mırsa çıkıcak bunnar tatlım
ilahi düncan canım ya ya herro ya merro gibi bişi olmuş zten tırsıyordum şu mesajdan sonra inan ki karnıma acaip bi korku sancısı saplandı hani olurya bi sınav heyecanında felan aynen öyle

kızlar hiç stres yapmayın ben normal doğum yaptım ama hiç doğum anını düşünmedim hep kızımı kucağım aalcağım anı düşündüm evet sasncı çekmek zor bir süreç ama doğumda bişi hissetmiyopsunuz bebeğe kavuşmanın heyecanıyla aşllahım hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin hayırlı doğumlar

Yeni gelen bebislerimiz hosgeldiniz annelerimizede Allah guc kuvvet versin,darisi basimiza...Korkunun ecele faydasi yok kizlar bu benim 3.dogumum hic stres korku yok bende aci ceksemde sonunda yawruma kavusucam tek korkum sezeryan olmak.Allah hepimizi bir nefeste kurtarsin.

Allah yavrularınızı analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

sağlık sıhhat huzur içinde güzel günler görmenizi dilerim.

Allah acılarını göstermesin.

okuyunca ben de çok duygulandım.

yarın bir bebişi daha oluyor mayıs annelerinin
duncan arkadaşımıza hayırlı doğumlar diliyorum ....
Büşra bebeğin anne karnında son gecesiii

Duncan, miniği, kuzusu Büşra'sına kavuştuuuu. 38+4 te

Duni, kendine gelir gelmez burda doğum anısını büyük bir keyifle paylaşıcaktır eminim

Son düzenleme:
ayy ne büyük mutluluk. Büşra geldi hayırlısı ile ha.. Hikayeni merakla bekliyoruz duncan.Allah analı babalı büyütsün..

Duni, kendine gelir gelmez burda doğum anısını büyük bir keyifle paylaşıcaktır eminim

allah analı babalı büyütsün saglıklı hayırlı bi evlat olsun inşallah gözümüz aydın diyelim dördüncü bebğimiz oldu sanırım büşracık darısı hepimizeartık

maşallah .. büşramızada annesine ...Allah analı babalı büyütsün .. çok uzak olmasam ve böyle 9. ayda ağırlaştık ... o kadar gidip görmek isterdimki ...
sen bizim yerimize selam söyleee

duncan çok şükür atlattı ne güzel darısı başımızaa...merakla bekliyoruzz hikayesinide kızınıda..ohh ne güzel kokluyodur bebeğini şimdii

Duncancim Hayirli olsun ay valla kiskandim ne guzel aldin bebisini kucagina Allah bizede nasip etsin...Bende doktordaydim bugun 2 haftaya kadar gelir dedi doktorumuz simdidengörmedigim guzumu özledim benn..

Seyduna:.......18 Nisan 2011...... 3,200 gr..... 38+3'te normal doğumla Asya kızımızı dünyaya getirdi....

bebişlerini kucağına alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun. allah bebişlerini analı babalı büyütsün. darısı başımıza...
allah bizede nasip eder inşallah.
bu arada 36+3 teyiz biz.
minik kızım ECE ye kavuşmayı iple çekiyorum...

demek sen de mayıs annesinin.. bizim forumda görmedik seni

seydunamız normal doğurduu maşallah çok sevindimm..Hikayesini sabırsızlıkla bekliyoruummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…